Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lindii třeba vykoukne dřív
fakt jsem zvědavá jestli půjde sama nebo ne ![]()
Jo to by bylo fajn udělat takovou diskuzi aspoň si můžeme vyměňovat žážitky a radosti i starosti
jinak název??? Maminy s miminy néééé to je hrozný ale tak mě to napadlo ![]()
Holky co takhle bavit se ted třeba o tom, co máme pro dítě a třeba i s fotkou?
Například jaké máte postýlky?
Já mám béžovou s nebesama a postýlku mám půjčenou od kamarádky
@florance klidně může být a nebo nechat tuto diskuzi a jen pokračovat a pokračovat…no uvidíme časem ![]()
Moc pěknou postýlku máš my máme takovou (doufám že se mě ta fotka tam vloží)
No moc krásný to máte
My zatim dětský pokoj nemáme ale pak chceme samozřejmě.
ale opravdu moc hezký to je. Už jen to dítě tam ![]()
No právě už jen to dítě… jéééé už už aby tam bylo ![]()
Tak ještě porodit vydržet 5 dní v porodnici a hurááá dom (když bude vše ok) ![]()
To je fakt, už aby tam to dítě bylo. Ani ta porodnice mi nevadí, ale už aby bylo venku ![]()
a co oblečky? Máte toho hodně?
Já mám -
10 body 56
4 overaly ( 50 a 56 )
6 pyjam ( 50 a 56 )
2 tepláčky 56
3 mikinky 56
2 svetříky 56
4 páry ponožek
3 čepičky
1 kabátek
1 kombinéza plyšová
a vše skoro je růžové ![]()
Jo taky mě ta porodnice nevadí to už bude fajn až tam budem to už bude znamenat že už jsme opravdu kousek
do toho finále ![]()
Jééé to je hadříkůů
Já mám kombinézu jednu tlustou růžovou v tom pojedeme domů
jinak odhadem 50 fakt malinko a hlavně ty košilky co se zavazují aby se mi dobře oblíkala do začátku
a potom 56 různé druhy a to se mi povedla sehnat i oranžová barva a pak 62 různé druhy já jsem maniak já už mám i 68,72 i něco z 80 přesně ty čísla nevím no co se mi líbilo to jsem brala ale největší problém bylo sehnat cokoli červenýho ![]()
Například kombinezu máme takovou, tu budeme mít až půjdeme z porodnice a podtím budeme mít body s dlouhým rukávem, overal, ponožky, svetřík a čepičku
doufám, že se fotky načetly. Tohle jak je na fotkách budeme mít na sobě plus teda to body. Je to dost?
Jéééé to je tááák nádherný já myslím že to bude stačit my budeme mít to stejný po vrstvách a pak se může tak přes prcka ještě deka a říká se že mimčo má mít o jednu vrstvu víc než dospělák
![]()
děkuju, jo jo manžel pak akorát vezme autosedačku a růžovou plyšovou deku ![]()
Dneska nějak nemůžu spát…Krásný věcičky máte holky, já tu svojí postýlku ještě nemám takhle načančanou, i když už jsem si to zkoušela, ale pak jsem to raději zase sbalila, aby se na to neprášilo. Hlavně mi tam taky skáče furt kočka
, tak je lepší to mít přikrytý. Já mám do porodnice taky kombinézu teplounkou, pod to body s dlouhým rukávem, dupačky, kabátek, čepičku… a přes mimi dám ještě deku. Snad do té doby bude tepleji než teď… Teď je fakt kosa a ani se nedivím, že se mimísům nechce z konstantního teplíčka…