Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@florance Ahoj to je pěkné jméno
my budeme mít Elišku ![]()
Ten poslední měsíc je náročný tak snad už to přijde co nejdřív a budeme mít miminka u sebe ![]()
Jinak já nabrala 22 kg
ale pohoda ![]()
Ahoj, taky už mi to přijde dlouhý. Snažim se pořád něco dělat, vařit, uklízet… ale dítěti je to snad úplně jedno a ven nechce…
@Lenčíí píše:
@Kopretinnka jo super budu držet pěstičky štěstí ať je vše ok
Ahojky, tak dneska v nemocnici monitor super a po vyšetření mi pan doktor řekl, že má malý zhruba už přes 3,5 kg.. a já měřím 160 cm, takže vše bude individuální. V pondělí jdu na další kontrolu a uvidí se. Dneska tam byly 3 porody a docela hékarna, až mě to vyděsilo to se nedalo přeslechnout pane bože
… no uvidíme. ![]()
@Kopretinnka Ahoj no tak to je mazec já jsem tam porod naštěstí nezažila uf ale asi bych z těch zvuků měla pěkně blbej pocit a strach brrr…no jsem zvědavá jaký to bude…a 3,5 kg to je dobrý
jinak už by to mohlo přijít
![]()
@florance Ahoj no prckům je to asi jedno…já uklizím jak divá tak čisto sme snad doma ještě neměli
jinak zbývají umýt okna tak třeba až je umyju tak to půjde ![]()
Ty okna bych taky mohla skusit, ale manžel mi to asi nedovolí… chce, abych odpočívala ![]()
@florance no právě to mi taky manžel říká jen odpočívej no ale třeba si těch oken nevšimne
no uvidíme něco se musí vymyslet
![]()
Holky, neblázněte s těmi okny!!! Pěkně odpočívat a nabrat sílu! Čeká nás nadlidský výkon, aspoň při tom, co jsem dneska v tý porodnici slyšela
Jojo 3,5 kg to už je slušný.. nooo pokaždé, když něco chci, tak vše skončí opakem, tak předpokládám, že stejně skončím na císaři
uvidíme. Držím vám palce! Může to přijít už každým dnem… ![]()
No jsem sama zvědavá jak to všechno dopadne ale myslím že pokud nenarazíme na nějakýho vola tak to bude naprosto v pohodě ![]()
Ahoj, jsem tady úplně nová, i když e-mimino už delší dobu sleduju… Mám taky už brzy termín porodu, tak bych se ráda přidala do diskuse. Jsem prvorodička, čekáme kluka 19.3. a už se skoro nemůžu dočkat, protože je to už dlouhé…
a už se i trochu nudím… a taky už jsem na mimčo moc zvědavá. Potíže nějaké běžné mám, ale nějak to nehrotím. Jak tady píšete o mytí oken, to už asi vynechám,,, i když by to potřebovaly po zimě jako sůl… Ale za to jsem zkoušela trochu pracovat na zahradě, ale s pupkem se už skoro neohnu a pak hlavně nezvednu bez toho, abych se za něco přitáhla. Jinak jsem přibrala 15 kg a teď ještě přibírám cca půl kg za týden, už jsem myslela, že se to zastaví a houby…
Zatím ahoj.
Holky cítíte nějaké příznaky porodu?
Já zatim jen tvrdnutí břicha častý, bodání v dolní části zad a bolesti v podbříšku, když chodím. Jinak nic
Ahoj holky, já se taky s dovolením přidám..termín porodu mám zítra, párkrát jsem myslela, že už už za poslední týden, ale je to evidentně jen nedočkavost v mojí hlavě. Trošku mi sice kleslo bříško, ale až na občasnou slabou menestruační bolest se neděje vůůbec nic. Tak nevím, jak to má ten náš klučík naplánovaný:)
Já mám občas taky tvrdnutí břicha a bolesti v podbřišku, když se víc hýbu. Ale jiné příznaky nepozoruju… Přijde mi, že mimi už taky trochu kleslo… Kéž by ![]()
@Eveline8 Ahoj no s tím pupíkem už je to těžký něco dělat hlavně se zvednout ze zeme jinak příznaky žádný ale doktro říkal že už by to mohlo přijít kdykoli a máme si hlídat tlak tak snad to bude fajn ![]()
Barborinka1 Ahoj tak to je suprový termín zítra
tak třeba se opravdu zítra povede ![]()