Blížíme se do finále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
7.3.13 19:49

@florance Ahoj to je pěkné jméno :potlesk: my budeme mít Elišku :-)
Ten poslední měsíc je náročný tak snad už to přijde co nejdřív a budeme mít miminka u sebe :-)
Jinak já nabrala 22 kg :) ale pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.3.13 09:39

Ahoj, taky už mi to přijde dlouhý. Snažim se pořád něco dělat, vařit, uklízet… ale dítěti je to snad úplně jedno a ven nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.13 10:50
@Lenčíí píše:
@Kopretinnka jo super budu držet pěstičky štěstí ať je vše ok :-)

Ahojky, tak dneska v nemocnici monitor super a po vyšetření mi pan doktor řekl, že má malý zhruba už přes 3,5 kg.. a já měřím 160 cm, takže vše bude individuální. V pondělí jdu na další kontrolu a uvidí se. Dneska tam byly 3 porody a docela hékarna, až mě to vyděsilo to se nedalo přeslechnout pane bože :roll: :,( :D… no uvidíme. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.3.13 12:20

@Kopretinnka Ahoj no tak to je mazec já jsem tam porod naštěstí nezažila uf ale asi bych z těch zvuků měla pěkně blbej pocit a strach brrr…no jsem zvědavá jaký to bude…a 3,5 kg to je dobrý :potlesk: jinak už by to mohlo přijít :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.3.13 12:22

@florance Ahoj no prckům je to asi jedno…já uklizím jak divá tak čisto sme snad doma ještě neměli :mrgreen: jinak zbývají umýt okna tak třeba až je umyju tak to půjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.3.13 12:46

Ty okna bych taky mohla skusit, ale manžel mi to asi nedovolí… chce, abych odpočívala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.3.13 12:51

@florance no právě to mi taky manžel říká jen odpočívej no ale třeba si těch oken nevšimne :lol: no uvidíme něco se musí vymyslet :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.13 15:01

Holky, neblázněte s těmi okny!!! Pěkně odpočívat a nabrat sílu! Čeká nás nadlidský výkon, aspoň při tom, co jsem dneska v tý porodnici slyšela :D :lol: Jojo 3,5 kg to už je slušný.. nooo pokaždé, když něco chci, tak vše skončí opakem, tak předpokládám, že stejně skončím na císaři :nevim: uvidíme. Držím vám palce! Může to přijít už každým dnem… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.3.13 15:06

No jsem sama zvědavá jak to všechno dopadne ale myslím že pokud nenarazíme na nějakýho vola tak to bude naprosto v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.3.13 15:45

Ahoj, jsem tady úplně nová, i když e-mimino už delší dobu sleduju… Mám taky už brzy termín porodu, tak bych se ráda přidala do diskuse. Jsem prvorodička, čekáme kluka 19.3. a už se skoro nemůžu dočkat, protože je to už dlouhé… :D a už se i trochu nudím… a taky už jsem na mimčo moc zvědavá. Potíže nějaké běžné mám, ale nějak to nehrotím. Jak tady píšete o mytí oken, to už asi vynechám,,, i když by to potřebovaly po zimě jako sůl… Ale za to jsem zkoušela trochu pracovat na zahradě, ale s pupkem se už skoro neohnu a pak hlavně nezvednu bez toho, abych se za něco přitáhla. Jinak jsem přibrala 15 kg a teď ještě přibírám cca půl kg za týden, už jsem myslela, že se to zastaví a houby… :roll: Zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.3.13 15:57

Holky cítíte nějaké příznaky porodu?
Já zatim jen tvrdnutí břicha častý, bodání v dolní části zad a bolesti v podbříšku, když chodím. Jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
8.3.13 16:21

Ahoj holky, já se taky s dovolením přidám..termín porodu mám zítra, párkrát jsem myslela, že už už za poslední týden, ale je to evidentně jen nedočkavost v mojí hlavě. Trošku mi sice kleslo bříško, ale až na občasnou slabou menestruační bolest se neděje vůůbec nic. Tak nevím, jak to má ten náš klučík naplánovaný:)

• Citovat
  • Upravit
27
8.3.13 18:16

Já mám občas taky tvrdnutí břicha a bolesti v podbřišku, když se víc hýbu. Ale jiné příznaky nepozoruju… Přijde mi, že mimi už taky trochu kleslo… Kéž by :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.3.13 19:03

@Eveline8 Ahoj no s tím pupíkem už je to těžký něco dělat hlavně se zvednout ze zeme jinak příznaky žádný ale doktro říkal že už by to mohlo přijít kdykoli a máme si hlídat tlak tak snad to bude fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.3.13 19:07

Barborinka1 Ahoj tak to je suprový termín zítra :-) tak třeba se opravdu zítra povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí