Blond barva na vlasy z drogerie

66
13.12.23 12:09

Blond barva na vlasy z drogerie

Ahoj,

Jsem prirodni blond, ale u hlavy si to schválně barvim svetle hnedou barvou. Drive jsem se barvila sama a vse bylo ok. Po roce jsem nyni byla u kadernice a cele vlasy mi pokazila. Mam to blond/oranžovo/hnede. Potrebuji opravit aspon ty delky, zbavit se te oranžové u hlavy si ru hnednou necham. ke kadernici se do konce roku uz nedostanu a uz mam z toho i docela strach.

Prosim vas o radu, bude stacit pouze blond barva nebo je lepsi tu oranžovou cast odbarvit a pak na celou delku dat blond barvu?

Mate treba konkrerni tipy na barvy? Mne zaujaly docela tyto dve, jeden je tedy odbarvovac a druhe barva. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Birds
13.12.23 12:32

„Strach“? A to jako z čeho? :-D
Každopádně, já osobně bych na tvém místě obvolala všechna možná kadeřnictví a zkusila se někam vecpat. Rozhodně bych nezkoušela barvy z drogerie, nemáš záruku, že to dopadne tak, jak si představuješ. Jedině kadeřník, ten ty svoje barvy zná a ví, jak fungují na každé hlavě.

• Citovat
  • Upravit
66
13.12.23 12:41

@Birds Byla jsem pred dvemi tydny u kadernice a takhle to dopadlo, do lepších salonu jsem volala a termíny maji tak na pulku ledna nejdriv. A riskovat nejake “obyčejné” uz po tehle zkusenosti nechci. Jde mi jen o to, aby to nebylo oranžový a délkách mam hnědé fleky. Ono to hlavne ani nejde nejak zakryt, ja culiky nosit nemuzu a i tam to jde videt, obzvlášť na svetle :D Samozrejme po novém roce se objednam k jine kadernici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
13.12.23 12:46

A ta kadeřnice dělala přesně co? Nebo co jsi po ní chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
13.12.23 12:54
@Katy09 píše:
@Birds Byla jsem pred dvemi tydny u kadernice a takhle to dopadlo, do lepších salonu jsem volala a termíny maji tak na pulku ledna nejdriv. A riskovat nejake “obyčejné” uz po tehle zkusenosti nechci. Jde mi jen o to, aby to nebylo oranžový a délkách mam hnědé fleky. Ono to hlavne ani nejde nejak zakryt, ja culiky nosit nemuzu a i tam to jde videt, obzvlášť na svetle :D Samozrejme po novém roce se objednam k jine kadernici

Ach jo, moje noční můra.
Mám typ jenom na barvu. Garnier Naturals 10, zvládne zesvětlit i tmavou popelavě blond, ale nevím, co ti s tím ta kadeřnice všechno vyváděla, t. j. jaké tam máš teď pigmenty, ale já bych jí zkusila.
A určitě bych to doma nestahovala odbarvovačem z drogerie, abys potom nebyla zelená. To už je lepší od nějaké kadeřnice vyloudit Blondoran nebo Blondor od Welly, ale jsou to dryáky, no :nevim:, vlasové šupinky se ti potom otevřou, nevratný proces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56228
13.12.23 13:17
@Katy09 píše:
Ahoj,

Jsem prirodni blond, ale u hlavy si to schválně barvim svetle hnedou barvou. Drive jsem se barvila sama a vse bylo ok. Po roce jsem nyni byla u kadernice a cele vlasy mi pokazila. Mam to blond/oranžovo/hnede. Potrebuji opravit aspon ty delky, zbavit se te oranžové u hlavy si ru hnednou necham. ke kadernici se do konce roku uz nedostanu a uz mam z toho i docela strach.

Prosim vas o radu, bude stacit pouze blond barva nebo je lepsi tu oranžovou cast odbarvit a pak na celou delku dat blond barvu?

Mate treba konkrerni tipy na barvy? Mne zaujaly docela tyto dve, jeden je tedy odbarvovac a druhe barva. Děkuji

Co masky od Maria Nila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.12.23 14:06

@medvidka Chtela jsem mit cast vlasu blond a u hlavy světlejší hnedou. Uz jsem to mela hodne odrostle, takze to bylo tmave blond(ta hneda se uz dost ztratila) a nyni to je oranžové a tu hnedou mam obcas i v délkách a sem tam flek. K te kadernici jsem chodila i pred tim a docela ok, ale ted se to uplne nepovedlo.

Zkousela jsem ruzne fialové sampony, tonery a to blond je akorat šedý a zbytek furt oranžový :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4134
13.12.23 14:44

Mne to zas tak hrozný nepřijde a radši bych si to do ledna nechala, protože po domácím barvení to bude pravděpodobně daleko horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.12.23 14:46

Když ses barvila sama, tak asi víš, jakou barvu koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová