Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nostress zkoušela jsem to a jeho odpověď byla ze nemá tolik financí a ze je momentálně na jeho mámě závislí
@nostress zkoušela jsem to a jeho odpověď byla ze nemá tolik financí a ze je momentálně na jeho mámě závislí
@Anonymní píše:
@Jana525 když jsem se ho ptala kdyby mu dala jeho máma na výběr buď ja nebo ona koho by si vybral neodpověděl mi. Když jsem se ho ptala zdálizdálo me mě miluje řekl mi že neví. Včera mi řekl ze mě bude udržovat v nejistotě a ze se mi třeba rozsvítí. A na poslední otázku jestli mu na me záleží mi řekl taky nevím… ale když na mě jeho máma útočí větami ze jsem nepoužitelná apod. Tak ji na to odpověděl „vždyť ja jsme ji řekl co si o ni myslim“ a jeho nevlastní otec mi rekl " a nelíbilo se ji to ze?" A přítel „Ne“
To jako vážně? A na co tam ještě čekáš?
Doufám, že nejsi troll. ![]()
@Anonymní píše:
@Jana525 když jsem se ho ptala kdyby mu dala jeho máma na výběr buď ja nebo ona koho by si vybral neodpověděl mi. Když jsem se ho ptala zdálizdálo me mě miluje řekl mi že neví. Včera mi řekl ze mě bude udržovat v nejistotě a ze se mi třeba rozsvítí. A na poslední otázku jestli mu na me záleží mi řekl taky nevím… ale když na mě jeho máma útočí větami ze jsem nepoužitelná apod. Tak ji na to odpověděl „vždyť ja jsme ji řekl co si o ni myslim“ a jeho nevlastní otec mi rekl " a nelíbilo se ji to ze?" A přítel „Ne“
Podívej, je ti 18 let, jsi mladinká, bez závazků a opravdu si myslím, že nemáš zapotřebí, aby tě celá partnerova rodina bezdůvodně shazovala. Ukončila bych to, ten vztah nemá budoucnost, i když teď třeba přítele hodně miluješ a je to pro tebe nepředstavitelné. Najdi si někoho, kdo si tě bude vážit a bude tě milovat stejně, jako ty jeho. Takhle totiž láska nevypadá!!!
Jak myslíš, že by tvůj život vypadal třeba za 5 let? Partner vypadá, že se do osamostatnění moc nehrne, takže ti bude 23, budeš žít v domácnosti, kde tebou opovrhují, což se podepíše na tvém sebevědomí i psychice. A myslím, že ti opravdu nestojí za to, aby z tebe tato rodina udělala nešťastnou trosku. ![]()
@nostress ano to vážně. Bohužel jsem na dne svých sil snažím se aby byl šťastný ale přijde mi že je vše zbytečné
Snaz se, aby jsi byla stastna ty. On ocividne je. Tak si zarid svuj zivot nezavisle na nem. Treba se vzpamatuje. A pokud ne, tak zadna skoda, protze to jak s tebou jedna pred svymi rodici, je katastrofa.
@Anonymní píše:
@nostress ano to vážně. Bohužel jsem na dne svých sil snažím se aby byl šťastný ale přijde mi že je vše zbytečné
A ty nemáš kam jít? Kde jsi bydlela předtím?
Blbovi co je ve svých 24 let závislej takhle na mamince a navíc s ní ještě bydlel, bych nevzal ani vocas do huby natožpak se nechal takhle blbě ponižovat. Je ti proboha 18, máš si prohánět pérka s jinýma klukama a se zvonivým úsměvem na rtech.
@Winkys moje sebevědomí uz skoro žádné není po 6 měsících tady jsem z toho úplně vyčerpaná a psychika brečím vždy když jsem sama. Já se tady snažím jak můžu ale vše je zbytečné proto zadam o pomoc tady aby jste mi řekli jak se mám k němu chovat prý se k němu chovat neumím a jak mu být rovnocennou partnerkou
@strýček sally píše:
Blbovi co je ve svých 24 let závislej takhle na mamince a navíc s ní ještě bydlel, bych nevzal ani vocas do huby natožpak se nechal takhle blbě ponižovat. Je ti proboha 18, máš si prohánět pérka s jinýma klukama a se zvonivým úsměvem na rtech.
@nostress předtím jsem bydlela u mě matky jenže s tou to bylo těžkétakze jsem si vstup a toho ze jsme mohla k příteli on se kvůli me rozesel s bývalou přítelkyni a vrátil se k rodičům kam jsem šla sním bohužel jsem nevěděla ze to bude takhle vypadat to bych radši snášela moji mámu u kterekteré to bylo opravdu špatné takže popravdě ne nemám kam jít.
@Anonymní píše:
@Winkys moje sebevědomí uz skoro žádné není po 6 měsících tady jsem z toho úplně vyčerpaná a psychika brečím vždy když jsem sama. Já se tady snažím jak můžu ale vše je zbytečné proto zadam o pomoc tady aby jste mi řekli jak se mám k němu chovat prý se k němu chovat neumím a jak mu být rovnocennou partnerkou
Rovnocennou partnerkou můžeš být chlapovi, který ví, co to je partnerský vztah. Pokud by tě miloval, tak by se tě dokázal zastat i proti celému světu, i když by si měl najít třeba dvě zaměstnání, nebo by šel s tebou bydlet třeba na ubytovnu, prostě by hledal řešení. On tě nemiluje, pochop to.Je to nevyzrálý a neschopný tydýt, který ještě visí na svojí mamince, a zřejmě ještě dlouho bude. Jestli máš kam jít, tak se co nejdříve zbal, a odejdi od něj. To je nejlepší rada, jakou ti tady dají všichni. Osobně bych ho nechtěla už vidět ani na fotce. Najdi si kluka, kteý tě bude milovat a vážit si tě.
@Anonymní píše:
@nostress předtím jsem bydlela u mě matky jenže s tou to bylo těžkétakze jsem si vstup a toho ze jsme mohla k příteli on se kvůli me rozesel s bývalou přítelkyni a vrátil se k rodičům kam jsem šla sním bohužel jsem nevěděla ze to bude takhle vypadat to bych radši snášela moji mámu u kterekteré to bylo opravdu špatné takže popravdě ne nemám kam jít.
Tak se usmiř s mámou, a zatím bydli raději u ní, než to nějak pořešíš.