Bojkot medicíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
29.9.16 09:13

Obecně lidi (nejčasteji ženy na rodičovské) věří každé pí****** a čím větší blbost nebo „konspirace“ tím více…
Příspěvek nemá cíl, jen jsem si chtěl ulevit…Mám osobní zkušenost…nemoc dítěte matka magor…dítě přežilo, ale ty nervy…ale vina je to stejně všech kromě ní…
Hlavně si vezměte dnes čepice..bude hezky tak američani budou zas schazovat fluor z letadel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
29.9.16 09:15
@kadernice1 píše:
Nepochybně jsi byl/a poslední, komu ji udělali…
Vědecky neprokázané a nesmyslné homeopatii věří ještě dnes spousta bláznů…

Asi i po tom zákroku bych Tě v IQ testu strčil do kapsy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
29.9.16 09:15
@ovatar píše:
Obecně lidi (nejčasteji ženy na rodičovské) věří každé pí****** a čím větší blbost nebo „konspirace“ tím více…
Příspěvek nemá cíl, jen jsem si chtěl ulevit…Mám osobní zkušenost…nemoc dítěte matka magor…dítě přežilo, ale ty nervy…ale vina je to stejně všech kromě ní…
Hlavně si vezměte dnes čepice..bude hezky tak američani budou zas schazovat fluor z letadel…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: trošku drsně řečeno ale v něčem s tebou souhlasím, ikdyž tvoje příspěvky jsou taky přehnaný :lol: taky mám v okolí biomatku a je to děs :roll: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.9.16 09:16

@Havran007 No to vůůůůbec nepochybuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
29.9.16 09:18

Ano je to přehnané, omlouvám se:) momentální nával frustrace z hlouposti ostatních..podstata je ale míněna vážně…některé lidi prostě nepřesvědčíte o ničem, stačí aby si přečetli/y ten jediný „pravdivý“ článek na netu a pak jim prostě ten chemtrails a rakovinu v paralenu nevymluvíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.9.16 09:18
@ovatar píše:

Ulevit si můžeš na záchodě. Mě zase fascinují osoby, co si založí nick jen proto, aby si šli někam ulevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
29.9.16 09:22

No když si tu člověk čte ty kraviny, tak mylím, že jsem ještě celkem ok:D Už chápu, kde s epolovina těch kravin rodí…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694

@ovatar a týká se tě konkrétně nějaký případ? Protože úvodní příspěvek vypadá jako pokus o vyvolání hádky, taková provokace (zvlášť, když tvůj příspěvek tak krásně doplňuje kadernice1).

Lidská blbost nezná hranic. Bohužel těch, co slepě věří či se nechají zfanatizovat je víc než dost. Ale ono i fanaticky věřit lékařům/pokrývačům/automechanikům… je taky blbost. Lidé by měli používat selský rozum a když k tomu nemám vědomosti a přesto mám pochybnosti, tak nevěřit první blbině na netu.

A jak se bránit proti konkrétnímu případu ti můžeme zkusit poradit jen, pokud napíšeš více podrobností. Šlo o Tvé dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
@ovatar píše:
Ano je to přehnané, omlouvám se:) momentální nával frustrace z hlouposti ostatních..podstata je ale míněna vážně…některé lidi prostě nepřesvědčíte o ničem, stačí aby si přečetli/y ten jediný „pravdivý“ článek na netu a pak jim prostě ten chemtrails a rakovinu v paralenu nevymluvíte…

jojo, to máš pravdu :) internet snese všechno že… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.9.16 09:31

No já nevím, tady se řeší rozbité mobily, auta, i spadlé střechy, tak proč zrovna zdraví by se nemohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
29.9.16 09:31
@zuzouš píše:
To se vazne tak nudis, ze jdes a sesmolis takovy blabol? :zed: A neboj, matky kazdy pi. covine na netu neveri a obzvlast neveri vykrikum do tmy od novacku.
edit- nick je spravne? Nema to byt spis Ovar :nevim:Příspěvek upraven 29.09.16 v 08:48

No když se podíváš tady na emiminu, tak bych řekla, že některé opravdu věří každé píp, co si na netu přečtou :roll: a pak zakládají diskuze : A můžu v těhu toto, toto a toto? Jsem četla, že… :roll: :roll: :roll:
U porodu každá prvorodička chytrá, všechno načtený z netu, komanduje doktory a pak píše deníčky a stížnosti jaké křivdy se jí dostalo :mrgreen:
A o dalších tématech radši ani nemluvím :mrgreen:
Takže i když jde nejspíš o trolla, tak musím ale říct, že má trochu pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.9.16 09:37
@kadernice1 píše:
@ovatar Vždyť to říkám, místní odbornice už vyrazili do protiútoku a dostaly další možnost krákat nesmysly o "syrůpcích s Y atp.

Jasně, žádný jiný argument pro tento postup neexistuje, než útok. :palec:

Miluju, když někdo píše o hrubkách a sám je tam nasází. :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.09.16 v 09:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
29.9.16 09:37
@Terdul píše:
Presne tak. Jsou proste lide, kteri umi vse, vsude byli, vse znaji a tak do vseho fusuji. Nejedna se jen o povolani lekare. Ale tady je to haneni doktoru, pomlouvani apod. nejcastejsi. Nerikam, ze mezi nimi nejsou debilove a ze nedelaji, bohuzel, chyby. Ale neverim, ze kazdy je mimo, neleci, rejzuje prachy atd., jak je tu neustale prezentovano.

asi tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
29.9.16 09:39
@kadernice1 píše:
Vědecky neprokázané a nesmyslné homeopatii věří ještě dnes spousta bláznů…

já sice hometopatii nevěřím, ale nikdy, fakt nikdy by mě nenapadlo lékařkou svých dětí nazývat bláznem :cert: že se nestydíš, takhle oní mluvit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
29.9.16 09:46

@Šmoulice na druhou stranu by měl být člověk informovaný. Třeba u porodu se často používá zakázaná komprese, když se Vám pak narodí postižené dítě, je už pozdě na četbu. mě když na pohotovosti změřili tlak 170/110, tak to do zprávy raději ani nenapsali, asi kdyby se mi cestou domu v souvislosti s tlakem něco stalo.. přitom celý život mám tlak nízký. No buďte rádi, že máte s doktory dobré zkušenosti, závidím Vám je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí