Bojkot medicíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
29.9.16 10:18
@Ignácie píše:
Ono to chce zapojit trochu toho selského rozumu. Nelítat k doktorovi s každou rýmičkou, ale zase ani neléčit zápal plic třeba pampeliškovým čajem nebo borovou šiškou…

Přesně tak.

I když já nedám dopustit na přírodní vitamíny pro děcka. Ale ani neresim, ani mi nevadi, že jim děda koupi vibovit. Který cucaji ráno cestou do školky/školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.9.16 10:21
@kadernice1 píše:
Pro mne ano, bohužel, o účinnosti této metody nejsou žádné důkazy, žádné studie, ale je to výnosný kšeft, když si kupujete naředěné vodičky a léčí vás vaše vlastní víra… Věř a tvá (dobře zaplacená) víra tě uzdraví…

No a není super, když člověka uzdraví vlastní mysl a víra? Jestli mám dát stejné peníze za placebo a svou víru, nebo za antibiotika, kortikoidy a podobné věci, přičemž zdravotní výsledek je stejný (nebo lepší), tak beru to placebo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
29.9.16 10:43

@ovatar absolutne s tebou souhlasim a jejich mysleni bych pochopila mozna po flasce vodky… ale koukam jak se to tu hezky rozjelo a posuci se ozvali

:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.9.16 10:56

Co se týká atb, tak u nás byvaly, když nejstarší nastoupila do školky, atb kapky do nosu na zelenou rýmu, že to se pak s mladsima dělili o rymu. Ty jsme měli xkrat.
Jdu to zaklepat už snad 2r. třeba nebyly.
Jiná atb měli, ale to bych spocita na jedné ruce.
My teď byli v zari u dětské na pozvání na preventivky se skolkari a na očkování.
My se tam moc casto nedostaneme to je fakt, že často nemocní nejsou, tak pak se stane, že mi volají nebo posílají pozvánku ať se na preventivku dostavime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
29.9.16 11:13
@ovatar píše:
ty případy, kdy neuzdraví a dítě skoro umře na banální nemoc…protože atb sou sračky…

Jo, takže jsi naštvanej na svoji přítelkyni či EX a můžou za to všichni tady na emiminu! :roll:
Místo toho, aby sis s ní promluvil, tak prskáš na všechny kolem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
29.9.16 11:13

Já šel k doktorovi před rokem a půl s bolestí nohy, byla mírně oteklá a zarudlá, nemohl jsem s ní pohnout ani se na ní postavit. Teď po roce a půl lítaní po doktorech mi na poslední prohlídce bylo řečeno, že jsme na dobré cestě zjistit co to je.. Ale ona mi už u první prohlídky řekla, že bude trvat než zjistíme co to je a že pak ještě déle než zjistíme, co to způsobuje. Samoléčbou se mi podařilo podstatně zmírnit příznaky, bolesti apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.9.16 11:51
@Šmoulice píše:
No když se podíváš tady na emiminu, tak bych řekla, že některé opravdu věří každé píp, co si na netu přečtou :roll: a pak zakládají diskuze : A můžu v těhu toto, toto a toto? Jsem četla, že… :roll: :roll: :roll:
U porodu každá prvorodička chytrá, všechno načtený z netu, komanduje doktory a pak píše deníčky a stížnosti jaké křivdy se jí dostalo :mrgreen:
A o dalších tématech radši ani nemluvím :mrgreen:
Takže i když jde nejspíš o trolla, tak musím ale říct, že má trochu pravdu…

Bohuzel je ale obvykly pokouset se prebirat iniciativu u doktora az po zaziti spatnych zkusenosti. Prvorodicky a prvomatky nekomentuju, pro me zvlastni hystericka sorta. Ale az ti bude detska doporucovat pro 17kg dite cely dithiaden na noc kvuli par zakaslanim (pro predstavu, dite tehle vahy ma brat pulku prasku) a pak se smichem doda, ze kdyztak bude druhy den, jak pytel, tak tamy zacnes shanet vlastni rozum. Nebo novyho doktora :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.9.16 11:54
@kadernice1 píše:
To bezpochyby, víra je silná, ale pak si přiznejme, že je to placebo, za které platíme různě vysoké částky a někdo si mastí kapsu na tom, že placebo vydává za lék…

Vetsinou neveri ten, komu to nefunguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
29.9.16 12:09

@ovatar Ahoj, pokud se mi rozbije auto, opraví mi ho známý. Pokud se mi rozbije mobil, koupím si nový. Se svými neočkovanými dětmi chodím k lékaři pouze na preventivky, protože jsou zdravé. Střecha stále drží a chemtrails jdou mimo mne. Takže asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.9.16 12:53
@kadernice1 píše:
Ano, původně tam bylo „odborníci,“ ale pak jsem si uvědomila, že jsou tu z 99% pouze odbornice a opomněla subjekt-predikátovou shodu, mea culpa :palec:

Původně tam bylo sirup, ale pak jsem si uvědomila, že jsou tu taky čůzy, co se rády chytají na pravopisné chyby, tak jsem tam hodila to „y“ :mrgreen: Opravdu se bavím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.9.16 12:55
@kadernice1 píše:
Náš pediatr tohle nepraktikuje, jinak bych k němu nechodila. Předkládám k zamyšlení, i když o dotyčný dr. si myslím, že nebyla od počátku zcela lucidní…
http://www.vojtechkodet.cz/…meopata.html

Jo já jsem hlupák, doktoři, co praktují homeopatii, jsou blázni, jen ty jsi letadlo. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.9.16 12:56
@kadernice1 píše:
Náš pediatr tohle nepraktikuje, jinak bych k němu nechodila. Předkládám k zamyšlení, i když o dotyčný dr. si myslím, že nebyla od počátku zcela lucidní…
http://www.vojtechkodet.cz/…meopata.html

A co kolegové z fakulty kadeřnicko-medicínské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.9.16 12:57
@kadernice1 píše:
Pro mne ano, bohužel, o účinnosti této metody nejsou žádné důkazy, žádné studie, ale je to výnosný kšeft, když si kupujete naředěné vodičky a léčí vás vaše vlastní víra… Věř a tvá (dobře zaplacená) víra tě uzdraví…

Takže dokud nebyly žádné důkazy o tom, že země je kulatá, tak byla prostě placatá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.9.16 13:00
@AndelaCerna píše:
@ovatar absolutne s tebou souhlasim a jejich mysleni bych pochopila mozna po flasce vodky… ale koukam jak se to tu hezky rozjelo a posuci se ozvali:lol: :lol: :lol: :lol:

Jo je fajn, že jsi se ozvala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80136
29.9.16 15:13
@kadernice1 píše:
@ovatar Ovšem nevím, proč to tu řešíš, akorát je probudíš k ještě větší (zhoubné) aktivitě :lol:

Možná právě proto, že? taky někdy koukám, co se tu člověk dočte. Nejlepší byla holka, která mamince cituji - vyléčila metastáze na mozku bylinkami a filmovými komediemi a knížkami vtipů. Jo, co se člověk na stará kolena nedozví.
Takže já se sem chodím bavit a sem tam je nutno ty vody rozvířit. Jo a taky už jsem tu četla krásnou větu - doktor blbec o tom nic neví, to já mám nastudováno z netu co se dá. Inu blbce poznáš podle toho, že absolvoval medicínu a pak atestace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí