Po 13 letech chce odejít: Bojovali byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32158
23.5.25 19:30
@Anonymní píše: Více

No nevnutíš, to je jasný. Ale taky je jasný, že tenhle pán nehraje v životě tvé dcery žádnou roli a bez něj vám bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 19:34

Ten jeho nezájem vůči ni mě ubiji milionkrát víc než to ze odchází

• Citovat
  • Upravit
32158
23.5.25 19:36

No to věřím, to je hnus. A takhle se k ní chová už dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 19:37
@Monchichik píše: Více

Ano dlouho ale ted se to stupňuje ještě víc. Jestli si v hlavě nastavil ze už nejsme rodina tak ho nemusí nic zajímat nebo to nedokážu pochopit. Mam neskutečný vztek a nejradši bych mu neco rekla.

• Citovat
  • Upravit
348
23.5.25 19:39

No tak mu něco řekni

Má někoho jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 19:40
@Edding444 píše: Více

Upřímně jsem si říkala ze v tom je ženská a uklidňovala se tím že ta ho ovlivňuje ale bohužel asi nemá a je to z jeho hlavy tohle chování, protože jsem mu projela telefon neví ze znám jeho heslo a nemá tam absolutně nic

• Citovat
  • Upravit
32158
23.5.25 19:42

A proč mu něco neřekneš? Díváš se na to, jak se k ní takhle hnusně chová. To bych teda nevydržela. A stěhoval by se daleko rychleji než má v plánu. A alimenty už by byly na soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
23.5.25 21:25

Proto bych všechno včetně rozdělení prázdnin řešila soudně. Nechce ji o prázdninách víc než normálně tak zacaluje příměstske tábory/tábory nebo cokoliv 14 dni v cervenci 14 dni v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
23.5.25 21:58
…a myslíš, že by ho měla ráda, kdyby věděla pravdu, že mu na ni téměř nezáleží?
Přijde mi to jak život v hodně velké lži…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
23.5.25 22:41

To je fakt sila, tenhle paskvil chlapa…vubec nevím, co k tomu vice rict, jen opravdu doufam, ze zustane uplne SAM, jednou…Tohle nemuze vyhovovat nikomu, takovy hnus chlap.. co sis to uvazala na krk. Jeste ze vas chce opustit, ty by ses s nim nerozesla a co z neho mas? Nic..lepsi bez chlapa, v tomhle pripade…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.5.25 08:17

Kdy uz konecne vsem dojde, ze on je manipulator.. A proto se zakladatelka chova jak se chova. Vsechny rady jsou zbytecne.. On ji ma zmanipulovanou a ona bude delat tak, jak chce on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 08:32
@Zelena269 píše: Více

Nebudu, v žádném případě chtěla jsem s nim normálně vycházet.
1. řekl mi ze chce abychom byli v kontaktu skrz dceru a vše spolu řešili - ted si říkám proč když ted vše řeším sama proč bych to pak mela řešit s nim?
2. Vůbec mi nedošlo pokryti prázdnin že to hodil celé na me, jak jsem zvykla ze tomu tak bylo vždy, ale ted si říkám proč bych mela cele prázdniny financovat ja? Přece jen o těch prázdninách chceme s těma detma vyletovat a jezdit k vodě a to leze do peněz a kdyz teda on s ni jezdit nechce protože chce raději pracovat at navalí peníze
3. Uz mu nevařím sice mi dal na jídlo ale na práci ne, nebudu kvůli němu stát u plotny, takze muže přijít z práce a něco si uvařit stejně jako to dělám ja
4. Přemýšlím ze mu řeknu ať mi dá výživné na dceru uz ted ze to neni jen moje dítě a tím ze já se o ni starám on si muže do večera nebýt doma - tohle on moc nechápe

• Citovat
  • Upravit
340
24.5.25 08:47

Myslim, ze formalnost reseni, kdy bude vse na papire, mu dopomuze pochopit vsechny konsekvence. Mit ten papir, je i o urceni odpovednosti, kdyby se nahodou neco stalo. Rozhodl se a tak nemuze zobat jen rozinky, mel by to snist cele, takze treba i vc. prazdnin a vseho ostatniho. K puvodnimu tematu - nebojuj, vlastne ani nepremyslej, ze bys bojovala. Mimochodem ze nebude ruzne situace chapat a to i v pripade, ze by jim rozuměl velmi dobre, se asi dit bude. Aspon u mych kamaradek se nepochopeni zcela pochopitelnych veci deje docela casto - jako nezaujaty pozorovatel mohu rict, ze na obou stranach, obcas uraduji emoce, obcas to proste ten druhy pochopit nechce a v nekterych pripadech toho naopak neni schopen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 08:53

Ted si opět sel od rána v klidu do práce a vůbec nezájem jestli nemam nějaký plány, automaticky ze se ja se proste postarám a on si půjde vydělávat a pak ma tu drzost říct ze kvůli me nemá žádný peníze - kdyby jsme přece byli oba cele dny v práci tak by tady dcera vyrůstala jak kůl v plotě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.25 10:16

Super

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat