Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A proč by to neměl brát jako samozřejmost, když mu vaříš, pereš, žehlíš? Takže pro něj pohoda. A až se mu uvolní nový byt, tak se milostivě přestěhuje. On je v pohodě, takže je mu jedno, jak je tobě.
@Zelena269 píše: Více
Nejsou manzele. Peklo neni potreba delat, normalne bych mu rekla ze takhle to nejde a at odejde, zadny za tri mesice. Nechce s ni zit, nema ji rad ale servis od ni mu nevadi a bere to jako samozrejmost.
Já ne, pokud by se mnou nechtěl být, tak se láska vynutit nedá. Předpokládám, že u nich rozhovor proběhl, do poradny bych já nešla. A asi jako partner za nic nestojí, když o ní nemá zájem.
@arinecka píše: Více
To jsem si nevšimnula. Naprosto tedy souhlasím. Když není manžel, tady máš kufr, nashle. Servis bych utnula úplně. Ale já jsem taková radikální no ![]()
@Monchichik píše: Více
Vždyť píšu, že v tomhle případě není o co stát a že on jako partner za nic nestojí
.
Ale o partnera, který by za to stál, bych bojovala. Ne tedy až po pěti mrtvých letech, řešila bych hned, co se děje.
Jo, já ti rozumím. Ale mně by za to nestál žádný, pokud řekne, už tě nemiluju, nechci s tebou být…s tím se nedá podle mě už dělat nic.
To souhlasím, v téhle fázi už je na všechno pozdě. Ale většinou to nenastane ze dne na den, že by partner večer miloval a ráno už nemiloval a odcházel. A kdo spolu nemá být, ten spolu stejně nebude, asi jde o ten pocit, že jsem udělala maximum.
No to je jasný, to se nestane během pár minut. A v tomhle případě bych ho vypakovala hned. A ne, že budu čekat, až si s nějakou jinou zařídí bydlení.
No to rozhodně, nebudeš se na něj muset dívat a zajedeš se úplně podle svého. Ať si jde k rodičům, ke kámošovi nebo kam mu libo, já bych s ním další dva měsíce nebydlela.
Jj, to jsem taky zakladatelce psala. Tady není na co čekat, jen si tím prodlužuje trápení.
Včera mě tak strašně urazil vším co řekl, že při představě že přijdu dneska z práce a on tam bude se mi chce zvracet
Nedávno to řešila kamarádka. To samé co píšeš ty. Táhlo se to pár měsíců, řekla mu, ať jde pryč, že už to prostě nedává. A hrozně se jí ulevilo, když věděla, že on už tam není, že je sice všechno na ní, ale bez nervů a koukání se na něj.
Tak vidíš. Vždyť tam být vůbec nemusí… Po tom včerejšku bych ho dneska vyhodila. A můžeš mu to rovnou říct, že to už byla poslední kapka.
A hlavně, to podle mě ani žádnej chlap není. Je to obyčejná bačkora, co nemá ani kousek tý „hrdosti“ sbalit se a sám odejít.
Není žádná tvoje povinnost ho mít doma. Ať kouká vypadnout a dá ti klíče. Pak pro jistotu vyměň zámek. A pro věci si bude chodit až ty budeš doma. Teď ať si vezme to nejnutnější a spát může třeba v autě, když nemá kde. Ale to už tě nemusí zajímat. Jak on se chová k tobě, tak se musíš chovat ty k němu. Žádnou milost si nezaslouží. ![]()
A to budeš koukat, jak se ti uleví bez toho domácího dusna a napětí.