Po 13 letech chce odejít: Bojovali byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32573
21.5.25 13:02
@Anonymní píše: Více

A proč by to neměl brát jako samozřejmost, když mu vaříš, pereš, žehlíš? Takže pro něj pohoda. A až se mu uvolní nový byt, tak se milostivě přestěhuje. On je v pohodě, takže je mu jedno, jak je tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35256
21.5.25 13:05
@Zelena269 píše: Více

Nejsou manzele. Peklo neni potreba delat, normalne bych mu rekla ze takhle to nejde a at odejde, zadny za tri mesice. Nechce s ni zit, nema ji rad ale servis od ni mu nevadi a bere to jako samozrejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32573
21.5.25 13:05

Já ne, pokud by se mnou nechtěl být, tak se láska vynutit nedá. Předpokládám, že u nich rozhovor proběhl, do poradny bych já nešla. A asi jako partner za nic nestojí, když o ní nemá zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
21.5.25 13:10
@arinecka píše: Více

To jsem si nevšimnula. Naprosto tedy souhlasím. Když není manžel, tady máš kufr, nashle. Servis bych utnula úplně. Ale já jsem taková radikální no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.25 13:15
@Monchichik píše: Více

Vždyť píšu, že v tomhle případě není o co stát a že on jako partner za nic nestojí ;).
Ale o partnera, který by za to stál, bych bojovala. Ne tedy až po pěti mrtvých letech, řešila bych hned, co se děje.

• Citovat
  • Upravit
32573
21.5.25 13:20

Jo, já ti rozumím. Ale mně by za to nestál žádný, pokud řekne, už tě nemiluju, nechci s tebou být…s tím se nedá podle mě už dělat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.25 13:36

To souhlasím, v téhle fázi už je na všechno pozdě. Ale většinou to nenastane ze dne na den, že by partner večer miloval a ráno už nemiloval a odcházel. A kdo spolu nemá být, ten spolu stejně nebude, asi jde o ten pocit, že jsem udělala maximum.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.25 13:41

Myslím ze vše bude lepší az nebudeme v jednom bytě

• Citovat
  • Upravit
32573
21.5.25 13:41

No to je jasný, to se nestane během pár minut. A v tomhle případě bych ho vypakovala hned. A ne, že budu čekat, až si s nějakou jinou zařídí bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32573
21.5.25 13:42

No to rozhodně, nebudeš se na něj muset dívat a zajedeš se úplně podle svého. Ať si jde k rodičům, ke kámošovi nebo kam mu libo, já bych s ním další dva měsíce nebydlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
21.5.25 13:44

Ale to mu. musis říct, ať odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.25 13:44

Jj, to jsem taky zakladatelce psala. Tady není na co čekat, jen si tím prodlužuje trápení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.25 13:45

Včera mě tak strašně urazil vším co řekl, že při představě že přijdu dneska z práce a on tam bude se mi chce zvracet

• Citovat
  • Upravit
32573
21.5.25 13:49

Nedávno to řešila kamarádka. To samé co píšeš ty. Táhlo se to pár měsíců, řekla mu, ať jde pryč, že už to prostě nedává. A hrozně se jí ulevilo, když věděla, že on už tam není, že je sice všechno na ní, ale bez nervů a koukání se na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17401
21.5.25 15:54

Tak vidíš. Vždyť tam být vůbec nemusí… Po tom včerejšku bych ho dneska vyhodila. A můžeš mu to rovnou říct, že to už byla poslední kapka.
A hlavně, to podle mě ani žádnej chlap není. Je to obyčejná bačkora, co nemá ani kousek tý „hrdosti“ sbalit se a sám odejít.
Není žádná tvoje povinnost ho mít doma. Ať kouká vypadnout a dá ti klíče. Pak pro jistotu vyměň zámek. A pro věci si bude chodit až ty budeš doma. Teď ať si vezme to nejnutnější a spát může třeba v autě, když nemá kde. Ale to už tě nemusí zajímat. Jak on se chová k tobě, tak se musíš chovat ty k němu. Žádnou milost si nezaslouží. :cert:
A to budeš koukat, jak se ti uleví bez toho domácího dusna a napětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí