Po 13 letech chce odejít: Bojovali byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6363
20.5.25 16:44
@LunaP píše: Více

Hrozny…u vas predopkladam, ze on si nasel. nekoho ji nekoho a chtel odejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
20.5.25 16:46
@Anonymní píše: Více

Ono je to ve finále asi jedno kde bude bydlet. Jako otec stojí za starou bačkoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.25 16:51

Nechala bych ho jít. Není to lehké, chápu, ale mluvím z vlastní zkušenosti… taky jsem nechtěla rozbít rodinu, vzdát to jen tak…a víš co? Místo toho, abych si teď říkala, že jsem to zkusila a udělala pro to vše, si nedávám, že jsem zahodila 5 let života a dnes už jsem mohla být někde úplně jinde…a od něj stejně slyším pokaždé, že jsem neudělala nic, aby zůstal 😂 🙈 :zed: Takže za mě, neponižuj se, neztrácej čas…život máme jen jeden tak nepřežívej, ale žij 😊

• Citovat
  • Upravit
6363
20.5.25 16:58

Nevim jak to u vas probihalo, kdo na tom ma vetsi vinu a duvod…ale pokud dva o sebe nebojuji, tak tim rikaji, ze jejich vztah za pokracovani vlastne nestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
20.5.25 17:04

A na těch 5 tisíc přišel jak? Necháš si to snad stanovit soudně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13969
20.5.25 17:14

Nebuď hloupá, řeš to přes soud. Budeš se starst primárně ty, on na to kašle, tak ať platí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
20.5.25 17:17

Klidně mu mu řekni, že bys tomu dala ještě šanci. Třeba se nechá zlomit na nějakou poradnu. Ale snažit se musí oba. Navíc pokud tě opravdu nemiluje, bude to spíš jen trápení a oddalování nevyhnutelného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15952
20.5.25 17:40
@Andelskej_Satan píše: Více

Prý má vyhlédnutý velký byt někde jinde…
Ale, čím víc to tak čtu, co tady teď zakladatelka píše, tak mi to už začíná připadat jako vymyšlené.
On podniká v Německu a nabízí jí jen 5 tisíc na dcerku?
To se mi už zdá hodně uhozený… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.25 18:01
@Černá Madonna píše: Více

Věřte mi ze vymyšlený to není

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.25 18:14
@Andelskej_Satan píše: Více

Vinu…těžko říct, asi víc faktorů dohromady včetně krize středního věku a jak se později ukázalo milenky. Já bojovala, 5 dlouhých let. A jen jsem konstatovala, že kdybych jo nechala jít hned, ušetřila bych si spoustu trápení, ponížení, slz a hlavně času. Zakladatelka se ptala na názor, a ten můj po mé zkušenosti je ten, že kdyby mi znovu chlap řekl, že chce jít… nechám ho jít :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32123
20.5.25 18:16

@Andelskej_Satan Proč bojovat o někoho, kdo ti řekne, že tě nemiluje a nechce s tebou být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
20.5.25 19:22
@Černá Madonna píše: Více

Tomu klidně verim, nekteri chlapi si mysli, ze to musi bohate stacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
20.5.25 20:11
@Monchichik píše: Více

Protoze spousta veci…mohlo mu neco vadit, mohl se citit nechteny nemilovany, mohl chtit zjistit jestli ona to vidi stejne, mohl chtit zjistit jestli o nej bude bojovat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
20.5.25 20:13

vždyť on na tu holku zvysoka kašle, nemá o ni vůbec zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.25 20:32

Takže jsem s nim zkusila hodit řeč co mu teda vadí, jedna z věcí je to ze jsem brala málo peněz v práci a starala se o dceru a o domácnost a ještě jsem mela tu drzost stěžovat si na to, ze mi nikdo nepomůže s úklidem a ze jeho jsem postavila před hotovou věc ze se bude finančně starat o rodinu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky