Po 13 letech chce odejít: Bojovali byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33687
22.5.25 07:54
@Anonymní píše: Více

Aha, tak on tě chudák musel živit, a proto jste jeli ve všem napůl jo? A ještě jsi měla tu drzost po něm chtít aby ti doma pomohl. Nemá smysl to rozebírat. Řekla bych mu, že jao chlap stojí za starou bačkoru, nedokáže se postarat o rodinu a ještě pindá. Předala mu tašku s jeho špinavým prádlem a čau. Já doufám, že tohle už tě fakt naštvalo a vyhodíš ho.
Jo a alimenty a péči o dceru si opravdu nech určit soudně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 07:55

Asi by ses měla trochu postavit na zadní. Pokud se takto chová k vašemu společnému dítěti i k tobě, vadí mu peníze, ať si s nimi třeba vytapetuje svůj nový být kde bude sám.
Ale začni si život s dcerou užívat, chodte ven, dělejte si radost, vykašli se na servis pro něj, je to hova. o, chlap kterému vadí žena se kterou má dítě, ona se mu o vše stará, sám hnije doma na gauči, ať si jde hnít jinam. Toto nemáš zapotřebí. Ani dceři určitě neprospívá takové přehlížení. Spolu se budete mít dobře a nebude vás nikdo brzdit. Zatlač na něj ať se odstěhuje co nejdřív.

• Citovat
  • Upravit
33687
22.5.25 07:57

Ty jsi ztracenej případ fakt. Co ti ještě musí udělat aby ses opravdu naštvala a vypakovala ho? On tě ponižuje, na dceru kašle, a ty mu ještě uvaříš, protože by chudák neměl teplé jídlo :zed:
On ti dal půlku peněz na jídlo jo? A na dceru ti taky něco dal? Prober se proboha už. Já si začínám myslet, že si z nás děláš srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8529
22.5.25 08:17

A až se odstěhuje, tak mu budeš taky chodit vařit teplé jidlo, protože chudáček malý? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
22.5.25 08:46

Děláš ze sebe onuci a on se tak k tobě chová. Dáváš jenom špatný příklad dceři, že takové chování je normální. To chceš, aby jednou skončila v podobném vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.5.25 08:48

Někteří lidé považují slušnost za slabost a neváží si toho, co pro něj ten slušný dělá. To je případ tvého muze. Nejsi kantýna, aby si u Tebe predplatil jídlo. Asi bych ho upozornila, že jeho rozhodnutí má důsledky už teď, tj. Žádné vyvaření, služby…jsi na něj moc hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.25 09:13

No a od toho nastavení se musíš odprostit. On na tebe ohledy nebere, co hůř -nebere je ani na dceru. Takže proč ty bys měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
22.5.25 11:45
…tak to nechápu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6394
22.5.25 12:02
@rencina píše: Více

City…ma ho porad rada, chtela by ho zpet, zalezi ji na nem…doufa, ze se tim neco jeste zmeni…proto pise co pise, dela co dela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 12:20
@Andelskej_Satan píše: Více

Nemyslím si, že by to bylo tak horké, má tu i diskuzi, ve které chce randit s kamarádem. Buď se dobře baví nějaký trol nebo je jen hodně nevyrovnaná a nechce se pustit něčeho, co sice nefunguje, ale dobře to zná a dává jí to pocit jistoty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.25 12:21

Zakladatelko nic si z toho nedělej. Ja mám své ex ráda a to i ty, které jsem opustila já sama. Taky bych mu uvařila nebo vyprala. Je to rodina i po rozchodu… přeci jen jsi s nim 13 let žila. Jde jen o to, aby ti to neubližovalo a aby se k tobě choval hezky.

• Citovat
  • Upravit
796
22.5.25 12:25
@Andelskej_Satan píše: Více
…spíš než city a opravdovou lásku, tak to vidím spíše na strach z opuštění. samoty a co bude dál…
Nebo ty by sis chtěl nechat " hřát zmiji na prsou", „házet perly sviním“ nebo „nosit dříví do lesa“???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
22.5.25 12:27
…no to se ale právě, jak zakladatelka píší, k ní zrovna moc hezky nechová…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33687
22.5.25 12:42

No ale on se k ni hezky nechova. V jeho ocich je jen jeho posluhovacka. Vsadim se ze nekoho ma, ale nema koule to priznat. A duvod rozchodu je ten, ze zakladatelka malo vydelava a on ji musel zivit. Jiste, s placenim napul to byla fuska. Dceru ma taky na haku.
Ten by letel uz davno. Vy@canej jak dira do snehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
22.5.25 14:04

Taky si už delší dobu myslím, že je to pravděpodobně vymyšlené…
Protože už mi to přijde čím dál víc, tak strašně „vystupňované“, že už to snad není ani normální a pochopitelné.
Ještě bych takové dobrácké až naivní chování zakladatelky chápala, kdyby neměla kam s dcerkou jít, ale v tomto případě, by každá normálně smýšlející žena, jednala úplně jinak.
Ještě má starost, aby pán měl večer po práci teplé jídlo. :lol:
No podle mě, je to fakt výmysl, ale uznávám, že se to ujalo velice dobře. :palec:
Ono to totiž reálné být i může, proč by ne? Ale tohle už je všechno až moc přitažené za vlasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí