Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Aha, tak on tě chudák musel živit, a proto jste jeli ve všem napůl jo? A ještě jsi měla tu drzost po něm chtít aby ti doma pomohl. Nemá smysl to rozebírat. Řekla bych mu, že jao chlap stojí za starou bačkoru, nedokáže se postarat o rodinu a ještě pindá. Předala mu tašku s jeho špinavým prádlem a čau. Já doufám, že tohle už tě fakt naštvalo a vyhodíš ho.
Jo a alimenty a péči o dceru si opravdu nech určit soudně.
Asi by ses měla trochu postavit na zadní. Pokud se takto chová k vašemu společnému dítěti i k tobě, vadí mu peníze, ať si s nimi třeba vytapetuje svůj nový být kde bude sám.
Ale začni si život s dcerou užívat, chodte ven, dělejte si radost, vykašli se na servis pro něj, je to hova. o, chlap kterému vadí žena se kterou má dítě, ona se mu o vše stará, sám hnije doma na gauči, ať si jde hnít jinam. Toto nemáš zapotřebí. Ani dceři určitě neprospívá takové přehlížení. Spolu se budete mít dobře a nebude vás nikdo brzdit. Zatlač na něj ať se odstěhuje co nejdřív.
Ty jsi ztracenej případ fakt. Co ti ještě musí udělat aby ses opravdu naštvala a vypakovala ho? On tě ponižuje, na dceru kašle, a ty mu ještě uvaříš, protože by chudák neměl teplé jídlo ![]()
On ti dal půlku peněz na jídlo jo? A na dceru ti taky něco dal? Prober se proboha už. Já si začínám myslet, že si z nás děláš srandu.
A až se odstěhuje, tak mu budeš taky chodit vařit teplé jidlo, protože chudáček malý? ![]()
Děláš ze sebe onuci a on se tak k tobě chová. Dáváš jenom špatný příklad dceři, že takové chování je normální. To chceš, aby jednou skončila v podobném vztahu?
Někteří lidé považují slušnost za slabost a neváží si toho, co pro něj ten slušný dělá. To je případ tvého muze. Nejsi kantýna, aby si u Tebe predplatil jídlo. Asi bych ho upozornila, že jeho rozhodnutí má důsledky už teď, tj. Žádné vyvaření, služby…jsi na něj moc hodná.
No a od toho nastavení se musíš odprostit. On na tebe ohledy nebere, co hůř -nebere je ani na dceru. Takže proč ty bys měla?
@rencina píše: Více
City…ma ho porad rada, chtela by ho zpet, zalezi ji na nem…doufa, ze se tim neco jeste zmeni…proto pise co pise, dela co dela…
@Andelskej_Satan píše: Více
Nemyslím si, že by to bylo tak horké, má tu i diskuzi, ve které chce randit s kamarádem. Buď se dobře baví nějaký trol nebo je jen hodně nevyrovnaná a nechce se pustit něčeho, co sice nefunguje, ale dobře to zná a dává jí to pocit jistoty.
Zakladatelko nic si z toho nedělej. Ja mám své ex ráda a to i ty, které jsem opustila já sama. Taky bych mu uvařila nebo vyprala. Je to rodina i po rozchodu… přeci jen jsi s nim 13 let žila. Jde jen o to, aby ti to neubližovalo a aby se k tobě choval hezky.
@Andelskej_Satan píše: Více…spíš než city a opravdovou lásku, tak to vidím spíše na strach z opuštění. samoty a co bude dál…
@Anonymní píše: Více…no to se ale právě, jak zakladatelka píší, k ní zrovna moc hezky nechová…
No ale on se k ni hezky nechova. V jeho ocich je jen jeho posluhovacka. Vsadim se ze nekoho ma, ale nema koule to priznat. A duvod rozchodu je ten, ze zakladatelka malo vydelava a on ji musel zivit. Jiste, s placenim napul to byla fuska. Dceru ma taky na haku.
Ten by letel uz davno. Vy@canej jak dira do snehu.
Taky si už delší dobu myslím, že je to pravděpodobně vymyšlené…
Protože už mi to přijde čím dál víc, tak strašně „vystupňované“, že už to snad není ani normální a pochopitelné.
Ještě bych takové dobrácké až naivní chování zakladatelky chápala, kdyby neměla kam s dcerkou jít, ale v tomto případě, by každá normálně smýšlející žena, jednala úplně jinak.
Ještě má starost, aby pán měl večer po práci teplé jídlo. ![]()
No podle mě, je to fakt výmysl, ale uznávám, že se to ujalo velice dobře. ![]()
Ono to totiž reálné být i může, proč by ne? Ale tohle už je všechno až moc přitažené za vlasy…