Po 13 letech chce odejít: Bojovali byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
22.5.25 14:27

Ty jo.. jsem to dočetla a je mi špatně.. Co to maš doma za kreaturu? On to dítě chtěl nebo ne? Znám totiž případy, kdy žena žila s totálním sobcem (netuším proč) a chtěla dítě, ale on ne, tak mají dohodu, že on k dítěti svolil, ale stará se o něho naprosto sama..
Panebože, to je neuvěřitelné, co ti ten (tady jsem napsala sprosté slovo a zakázali mi to) řekl..
Ale protože pár takových znám, tak věřím, že to troll není.. Čím jsem starší, tím méně mám ráda lidi, poslední dobou poznávám, že opravdu nejtěžší věc je vyjít s lidma…
Myslím si, že fakt vymřeme, protože i když mají ženy silné mateřské pudy, a kolikrát to dítě prostě mají s naprosto nevhodným partnerem, protože prostě neměly štěstí a nepotkaly nikoho lepšího, tak si to čím dál více žen uvědomuje, že tudy cesta nevede..
To prostě nechceš, zůstat na všechno sama.. ženské jsou silné, ale jsou i jiné možnosti, jak prožít naplněný život…

Nevím, jestli bych to s ním dala až do července.. to je dlouho…tímhle co ti řekl, se tak strašně shodil, že se mi z něho dělá až fyzicky špatně.. to není chlap, to je nějaký naprostý sobecký (tady mám opět sprosté slovo)..
Přeju mu, ať zůstane do konce života sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 16:54

Kéž by to bylo vymyšlené..

• Citovat
  • Upravit
15995
22.5.25 17:06
@Anonymní píše: Více

Tak když to není vymyšlené, tak proč si to všechno necháš líbit?? Řekni mi jediný důvod, proč jsi s takovým chlapem už dávno nevyrazila dveře? :think: :nevim:
Vždyť byt je tvůj, pracuješ, dcerka je už poměrně velká a hlavně nejsi na nikom závislá. On o vás nestojí, musíš se s tím smířit…
Jen je teda hodně smutný, že nemá zájem ani o své dítě. Tím víc by u mě klesnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 17:25
@Černá Madonna píše: Více

Protože o me stále říká ze mam myšlení dítěte a kdyz mi oznámil ze chce odejít tak me prosil abych mu pomohla aby to kvůli dceři proběhlo hladce a abych počkala až bude mit bydlení, aby az ji to budeme říkat mohl říct ze může kdykoliv přijít a spát u něj.
Tak chci dostat svého slova. Dalším důvodem je že to dceři nechci říkat takhle před koncem školního roku, ještě píšou spousty testů a dcera je často nemocná, tak ji to učení nechci ještě víc ztěžovat. Jenže nechápu proč chce aby k němu dcera chtěla ale absolutně si ji nevšímá, včera ji řekl 2 vety za dobu co přišel domů. Semnou přece mluvit nemusí, ale s ni by mohl aspoň trošku pokecat, nebo prostě něco.. Trhá mi to srdce ona to vidí, už mi říkala že tata na mobilu tráví víc času než s vlastní rodinou a vidím na ni že si mysli že nás nema rád a bojím se ze až ji společně řekneme ze tata jde pryč, potvrdí si nekde uvnitř svoji teorii ze to tak je. A ja nebudu pak schopna mu pomoct aby k němu chtěla chodit, nebudu ji nutit když s nim nebude chtít trávit čas. Proto musí něco udělat on. Ale pokud ji ted bude ještě takhle 2 měsíce ignorovat a pak řekne ze odchází podle me k němu ztratí vztah.

• Citovat
  • Upravit
8489
22.5.25 17:25
@Černá Madonna píše: Více

A ještě mu chudáčkovi vyvařuje teple jídlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8489
22.5.25 17:26

Nechce se mi věřit tomu, že za těch 5 let to dcera ani jednou nezaregistrovala, že to mezi vámi neklape :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 17:28
@izabe píše: Více

Zaregistrovala ale je hodně citlivá a nechce si připustit ze by se rodina rozpadla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.25 17:30

Pro mě rozpad rodiny byl taky vždy nepřijatelný a nepředstavitelný. Celou dobu jsem to brala jako osobní selhání, ze jsem nedokázala rodinu udržet. Ale od doby co mi to řekl ze chce odejít a vlastně proč a kdyz sleduju jeho chování tak si myslím ze se nám uleví oboum a čeká nás možná lepší život

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.25 17:32

Sice se nebudeme koupat v penězích ale nebudeme koukat na to jak jsme někomu na obtíž a budeme časem šťastný

• Citovat
  • Upravit
15995
22.5.25 17:45

No přesně tak. Věř mi, že dítěti bude líp v neúplné rodině, ale zato šťastné, bez hádek a napětí mezi rodiči. Ona to pochopí. Řekněte jí to nějak šetrně a hlavně společně, aby taky věděla, jak se k tomu všemu staví i on.
Ale podle mě, takové protahování celé vaší situace, stejně nemá význam… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8489
22.5.25 17:52

No spíš ji tím zbytečným natahováním jen škodíte, musí byt z toho vystresovaná. Udělat ten krok pomůže nejen tobě ale i ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 18:05

Holky děkuju moc za podporu!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.25 18:10

V červenci poletíme s dcerou k moři tak se těším se vypneme obě dvě a budeme jen spolu

• Citovat
  • Upravit
11206
22.5.25 18:13

No hlavně neodlitej pryč když bude mít on ještě klíče od tvého bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 18:19
@jita22 píše: Více

No to asi ještě bude mít ….

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie