Po 13 letech chce odejít: Bojovali byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33756
21.5.25 16:13
@Zelena269 píše: Více

V tomhle případě bych byla taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
21.5.25 19:39

A ty mu jako vaříš a pereš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
21.5.25 21:16

Bojovat má smysl, pokud bojují oba, jeden člověk sám vztah nevybojuje, i kdyby se na hlavu stavěl. Pravda ale taky je, že partner může mít pocit, že ty ses dost nesnažila (podobně jako ho máš ty o něm) nebo že ti na tom nezáleží. Myslím, že by bylo dobrý si ujasnit, co tě vede k tomu, že bys vztah zachraňovala, jestli je v tom skutečně láska k partnerovi… a pak bys mu mohla navrhnout párovou terapii, že byste to ještě zkusili, než hodíte flintu do žita, což ostatně můžete udělat vždycky. Přiznat partnerovi, že o něj pořád stojíš, není ponižující, to je normální a lidský a smát se tomu může jen totální ubožák a blb. Když zkusíš navrhnout, že byste to ještě nějak řešili, aspoň budeš moct sama sobě říct, žes to zkusila - to je lepší, než aby sis pak roky říkala, žes to zkusit měla a co kdyby. Drž se, není to lehká situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 04:55
@rencina píše: Více

Ano. Ve finále mi je ho líto ze přijde večer z práce a neměl by teplé jídlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.25 04:58
@Maiandra píše: Více

Zkusila jsem to přesně z důvodu abych si to nevyčítala, řekla jsem mu že ho mám rada a záleží mi na něm a ze je snadný rozbít rodinu bez toho abychom zkusili oba se k sobě chovat lépe, ale nemá zájem. Ma pocit ze tím ze vydělávám méně peněz než on tak on kvůli me nic nemá. Protože me musel živit. A ze jsem u nej skončila tím ze vydělávám málo a ještě jsem mela tu drzost chtít po něm aby mi doma občas pomohl.

• Citovat
  • Upravit
70
22.5.25 06:22
@Anonymní píše: Více

Jestli to je takto, asi mu není pomoci. Tys to udělala asi nejlíp jak to šlo, tak v tom pokračuj. On by se musel změnit, a k tomu potřebuje motivaci. Pokud tou motivací není ani váš rozchod, tak je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6426
22.5.25 06:23

Udelalas asi vse pro zachranu. Nezajem druheho, i presto jak mu davas najevo, ze ti na nem a vztahu zalezi je bohuzel signal, ze mu to je jedno a opravdu nechce.
Nech ho jit.
A pokud te opustil kvuli penezum, tak takovyho cloveka muzes pochopit, odpustit mu, ale vazit si ho asi nemuzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24184
22.5.25 06:29

To je ubohý důvod rozchodu.

Nevařila bych mu, neprala bych mu. V podstatě by u mě byl jen jako podnájemník. Ty si peníze šetři pro sebe a dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
22.5.25 06:32

Je dospělý, ať si sežene teplý oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8547
22.5.25 06:32

No jo, tak to se pak nediv, jak s tebou pak zachází. Ale kdo chce kam…. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 07:20

Uz to ale vzdávám extra pro nej vařit nebudu, kdyz uvařím pro me a dceru at si dá, ale stát extra u plotny kvůli němu nebudu uz.. to se radši půjdu ven projít a udělám něco pro sebe
Nejhorší je ze s dcerou uz skoro vůbec nemluví, chudák ona uz si tak zvykla ze na nej taky nemluví a vše sdílí jen semnou.. a říkala mi ze tata tráví víc času na mobilu než s vlastní rodinou, takze mu dneska chci ještě říct, jestli si s ni chce udržet vztah jak tvrdí, ze musí začít s ni komunikovat dokud je ještě doma, ze kdyz to bude v tomhle duchu a na konci června ji řekne ze odchází že ji potvrdí to ze mu na nás naleží ( o me nejde samozřejmě )

• Citovat
  • Upravit
1419
22.5.25 07:32

Bože, jak může chlap říct, že má kvůli ženské, která mu dala dítě méně peněz, že ji živí?

Jako je to tak ale každý snad ví, že pokud jde žena na MD a poté se má starat o malé dítě a dělat servis, že asi nemůže chodit 💯 do práce. Bohužel i kdyby měla předtím 100k rodičovská je furt jen 350 k/3 roky. To si měl rozmyslet před založením rodiny nebo vzít milionářku🙈

Po tehlech kecech by šel ještě rychleji než si myslí.
A víš co? Já teď mám stejně peněz jako za manželství a to ani nechodím do práce. Chlap si musí platit nájem a alimenty tak podle mě má méně než s náma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 07:41
@LunaP píše: Více

Me tímhle tak ublížil, připadám si jak prizivnice. Ja jsem šla hned po mateřský do práce. Sice na zkrácený úvazek ale přítel dělal v zahraničí a někdo se o to dítě starat musel a žádnou rodinu v obci kde bydlíme nemam. Pak jsem nastoupila do práce na plný úvazek když dcera byla samostatná. Nejsem žádný nemakacenko. Normálně chodím do práce sice nevydělávám 50 tisíc

• Citovat
  • Upravit
24184
22.5.25 07:47

NE, že ať si dá. On ať si udělá svoje jídlo ze surovin, které si koupí on!!!

V tomto musíš začít být víc sobecká. To co on u tebe ted projí jsou tvoje peníze pro tebe a dceru, které ti pak můžou chybět jinde a jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 07:51
@elen-ka píše: Více

Ale on mi půlku peněz na jídlo dal. Abych nakupovala dokud ještě bydlí doma

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie