Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To je smutný čtení, fakt že jo. Takže dceru vnímá jako rušivej element nebo co? Když bys řekla to stejný, tak by dělal co? Asi byl sobec vždy že? Bez něj ti bud líp.
@arinecka píše: Více
A to ještě říká jak to bude mít těžký finance - podnikatel co točí prachy a ja mu říkám co mam říkat ja? Mam úřednicky plat a on at si najdu lepší práci a ja jestli teda on týden se bude starat o dceru ze půjdu na brigádu po práci někam a on ze to si nemůže dovolit
Bože to je vůl fakt. Nemám slov. Nemůže si dovolit starat se, tak holt bude platit. Už jste mluvili o alimentech?
@arinecka píše: Více
Bude dávat 5 tisíc
A prý když dcera bude něco potřebovat da mi půlku, což nevim jestli tomu věřit až se do toho vloží nějaká zenska
Nebuď hloupá a alimenty i platby nad rámec si nech určit soudně. Píšeš že podniká v Německu, tak na tom špatně nebude. O dceru se starat nechce, a dítě má právo na stejnou životní úrovenˇjako rodič.
@LunaP tak tohle si teda nedovedu predstavit…a prijde mi to strasne na silu… My to teda mame doma taky na prd, ale porad si vzajemne pomahame a fungujeme a rozhodne si nedelame naschvaly…
Wow, to si delas srandu ne? Stehuje se do vedlejsiho panelaku a i tak ji chce vidat jednou za 14 dni o vikendu? To je nejaka forma trollingu zas nebo co…
Nekdo najezdi pulku vsednich dnu 150km za den jen aby mohl videt deti co nejcasteji, resi stehovani za nimi do stejneho mesta na ukor delsiho dojizdeni do prace, ktera je na opacne strane pomyslne pricky…to me zas vytocilo toto
@Anonymní píše: VíceŽe mě to neprekvapuje
Tak se snaz si ho za ty dva měsíce spolubydleni udělat.
@Andelskej_Satan píše: Více
Psala že se bude asi nakonec stěhovat do jiného města do bytu 4+1 ![]()