Po 13 letech chce odejít: Bojovali byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13974
19.5.25 16:56
@Anonymní píše: Více

Hele nechce s třebou žít tak, ať vypadne hned, stará se o sebe sám. Jako mama hotel mu nedělej. Normálně, ať si pere vaří vše… nemusíš se o něj starat

Příspěvek upraven 19.05.25 v 17:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
19.5.25 17:01

A proc to delas? On chce odejit aby mel klid, a ty fungujes? Jaky ze odejde na konci cervence? At si kouka neco najit a odejde co nejdriv. A do ty doby se o sebe stara pekne sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8485
19.5.25 17:06

Tak to je smutné.

A proč odejde nejdříve až na konci července??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.25 17:06

@izabe čeká až se uvolní byt naproti nám v panelovém dome

• Citovat
  • Upravit
5133
19.5.25 17:11

Jestli nekoho ma a budou se ti chtit smat, tak se uz asi smeji, ze ho tam klidne jeste nechas bydlet (a urcite mu i varis a peres?). Takze to neres. Ja bych asi nezkousela ‚bojovat‘, to asi nema cenu kdyz uz to trva roky. Spis si jen promluvit, kdy a proc to vlastne dospelo do tohoto stadia. A normalne bych se narovinu zeptala, jestli nekoho ma. Stejne budete muset poresit jak to budete mit s dcerou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
19.5.25 17:12

Myslím si, že je pozdě na nějaké řešení, protože on už to má v sobě uzavřené a je rozhodnutý odejít. Prostě přestal mít rád (pokud měl) a chce žít jinak. Jediné moje doporučení je, abys to aspoň navenek přijala jako fakt. Pokud on má pochybnosti, tak ti je řekne. A kvůli dceři se domlouvejte v klidu. Nevyhazuj ho z bytu, když řekl, že u vás bude do července, to je tak dětinské. K čemu ti to bude? Abys byla za hysterku, která mu tak dokáže, že udělal dobře, že odchází, nebo aby si řekl sakra, měl jsem jí to oznámit 30. července, aby mě nevyhodila?

Jestli ti jde o dítě, tak buď slušná, aby sis mohla vážit sama sebe a on mohl ocenit, že jsi dobrý člověk. Věř mi, způsob rozvodu udělá na dalším vztahu jako rodičů hrozně moc. Nemsti se, ale ukaž dceři, že i když ti někdo citově ublížil, tak se nemusíš mstít. A jestli se mu to rozleží, tak jedině, když začne pochybovat o svém rozhodnutí. A to určitě nezačne, když ho budeš tlačit aby zůstal, nebo vzteky vyhazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
19.5.25 17:13

Tak mu ale nevar, neper. Proc bys to mela delat, kdyz jste se uz v podstatě rozešli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
19.5.25 17:14

tak do té doby by mohl bydlet kde by chtěl, tohle bych teda nesnesla…chce jít, tak hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.25 17:17

@Lissima přesně takhle jsem smýšlela celou tu dobu a snažím se být rozumná a přejít to v klidu, ale občas to na mě padne a brečím a mám hrozný vztek.. Necítím se dobře, když přijde domů, necítím se tady už jako doma, nevim jak to vysvětlit.. člověk má doma zázemí a me se rozpadlo.. ale snažím se být silná a nelitovat se a nedělat scény.. dcera ještě nic netuší takze i to pro me je těžký když mi říká,, mami těším se na silvestra až zase půjdeme s tátou pouštět ohňostroj.. a ja ji nemůžu říct ze my uz s tátou nic pouštět nebudeme …

• Citovat
  • Upravit
45690
19.5.25 17:20

Tak snad o toho tatu neprijde a normalne s nim ten ohnostroj muze poustet. Jen uz asi ne s tebou.
Jinak doporucuji si s muzem v klidu promluvit a resit, co a jak do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
19.5.25 17:29

Ty potřebuješ aby odešel. Tohle období (u vás 3 měsíce) kdy už jste rozejití, ale bydlíte spolu je extrémně těžký. Až odejde uleví se ti. Nepřistoupila bych na takovou dlouhou dobu. Je super, že je možnost bytu tak blízko vám, ale tebe to úplně vyšťaví. Ať si tam nechá věci ať to nestěhuje 2×, ale ať jde bydlet jinam. Za dcerou ať příjde samozřejmě nebo ji veme ven. Máte už domluvený jak si ji bude potom brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8485
19.5.25 17:32

Tohle jsi taky ty?
https://www.emimino.cz/…uzko-552843/ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.25 17:48
@izabe píše: Více

Jo, je to ona a ještě tu má založenou minimálně jednu diskuzi.

Vlastně chápu, že se v tom plácá, rozchod bolí. Ale bojovat o tohle? O chlapa co se nestará, nemá zájem, prostě nic? Jo, kdyby dobře vařil, pak po sobě uklidil nepořádek. O dítě se postaral, kdykoliv by bylo potřeba a ještě to byl postelový bůh, to bych chápala, toho bych se taky držela zuby nehty. Ale tohle? Tohle potká na každém rohu.
A rozhodně bych nečekala tři měsíce, až se odstěhuje, vykopla bych ho hned, on sní taky žádné slitování nemá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.25 17:49

Zkus si přečíst svůj příspěvek jako by ho psala tvá kamarádka a dostaneš odpověď. Přece máš důstojnost a pokud tě ten muž nechce, tak nelze bojovat. Čeká tě třeba ještě ten pravý, ale někdo jiný než on.

• Citovat
  • Upravit
15974
19.5.25 18:00
@izabe píše: Více

Mrkla jsem se na to a opravdu to tak vypadá.
No já bych toho zmetka vyrazila okamžitě. A žádný takový, až se uvolní někde byt a nechat ho tam bydlet ještě takovou dobu. :cert:
Zakladatelka má snad nad hlavou svatozář.
A jejich dcerka, to celé napětí mezi nimi, musela vycítit už dávno. Vždyť tohle nemá žádný smysl. Budou se akorát trápit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí