Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sama píšeš ze uz každý žijete jinak nech ho pravděpodobně si uz nekoho nasel chlapi jen tak neodchází..
@Anonymní píše: Více
A proč to chceš napravovat až po pěti letech?
Zrada partnera zvlast kdyz je v tom i dite je brutalni. Rozumim Ti. Rict Ti ze uz te delsi dobu nemiluje je za me hnus.
Chtěla bych jít do poradny… at už kuli rozchodu a jak vše nastavit nebo kuli záchraně… klidně bych rekla ze mi je lito tolika let a ze bych to zkusila zachránit, ze by to stalo z pokus… nez zkouset nekoho jineho s kym to bude po letech asi horší nebo minimálně stejne ![]()
@Zelena269 píše: Více
Kdyz by si pomáhali i po rozchodu, bylo by to hezké… nevim jestli toho ale bude zakladatelka schopna kdyz ji to bolí… ja bych v takovém vztahu nemohla zit 5 let bez společného casu a věnování se sobe… je to divne ale věřím ze možné
no ty s tátou asi už ohňostroj pouštět nebudeš, ale proč by ho dcera s tátou nemohla pouštět? snad se budou navštěvovat, ne? když bude bydlet naproti,
lidé mají střídavku i na vzdálenost 70 kilometrů
@stinga píše: Více
Já ji chápu a je mi jí opravdu moc líto… ![]()
Chtěla žít šťastným rodinným životem a dát svému jedinému dítěti zázemí, rodičovskou lásku a péči. ![]()
Ale, jen těžko se člověk, navíc v pozici maminky, vyrovnává s tím, že po tolika letech to všechno krachne nebo tady už nejspíš krachlo. ![]()
Možná, že by bylo pro všechny mnohem lepší, kdyby to ukončili už dřív, než pět let žít v nefunkčním rodinném prostředí.
Zakladatelka to sama ví a cítí, že už to dávno všechno stálo za houby a kdyby nebylo jí, tak není šťastná ani jejich dcerka.
Protože jak píše, tak se převážně na všem podílela ona, aby zachovala ten krásný rodinný život, který si chce dokonce i teď, za každou cenu udržet…
@stinga píše: Více
Já myslím, ze ty nechapes tu zakladni situaci, že jste dlouho rodina - máma, táta, dítě. A pak se to změní, protože rodiče si nerozumí… Chceš mít ty společné zážitky s dítětem, chceš oba rodiče pro dítě… Ano, někdy je to neudržitelné, ale prostě se o to pokousis, protože to dítě v tom 11 let žilo… Samozřejmě můžou rodiče fungovat zvlášť, všichni to v pohodě zvládnout, ale jednoduché to není… Takže prostě chápu, že někdo chce zkusit tu rodinu zachovat, když tolik let fungovala…
@Maartina7 píše: VíceŘekla bych, že to Stinga chápe moc dobře, alespoň, co se týká podstaty této diskuze…
Pokud se snažila partnera zvát když ještě nebyl rozhodnutý odejít teď už to asi fakt nemá smysl se ponižovat.
Bez nej jí bude líp.
@Proto02 píše: Více
Z mé strany byla snaha celou dobu, ale dočkala jsem se vždy jen odmítání
@Maartina7 píše: Více
Ale ona moc nefungovala prave, pokud chlap nemel moc zajem o zenu a dite..
Otazka taky je, jaky zajem mela ta zena o toho chlapa. Ktery nezajem nastal driv a pak se to zacalo nabalovat. Pokud si ale nejsou schopni sednout, rict si svy krivdy, nepochopeni, nereknou si nahlas, takhle to dal nechci, pojdme to zkusit jinak, chceme oba to zkusit spolu jinak a budeme to spolu delat jinak. Tak to pak bohuzel nema smysl.
Dokud tam bude, tak se v tom budeš pěkně plácat. Seber se, a řekni mu aby odešel dřív. Rozešli jste se, a fakt mu nebudeš poskytovat mama hotel. S dcerou si sedni a vysvětli jí že táta odchází, ale brzy bude bydlet kousek od váś, tak k němu může kdykoliv jít.
Vždytˇse jí stejně nevěnoval, tak je fuk kde bude bydlet. Nenechávej to na poslední chvíli.
Uleví se vám všem.
A co víc bys teda chtěla dělat, když máš pocit, že ses snažila celou dobu? Navíc se nevěnuje ani dceři, tak tam snad není co udržovat a zkoušet slepovat. Třeba po rozchodu bude s dcerou víc a jejich vztah se napraví. A třeba ne. Každopádně, pokud jde radši ke kamarádům, když je nemocná (podle druhé diskuze, ale nečetla jsem celou), tak ten jejich vztah je asi taky na bodu mrazu. Vykašli se na to. Asi bych nedělala scény a nevyhazovala ho hned, ale určitě by neměl veškerý servis jako dřív. Maximálně může být spolubydlící, který Ti platí nájem. S tím, že máte jasně dané do kdy a pak pujde.
@Maartina7 píše: Více
zakladatelka tu už psala, ten muž na rodinu 5 let kašle, tam už opravdu nic nezachrání, jak tu vzpomněli jiní, když dcera měla horečky a zvracela, odjel se bavit s kamarády, takže i ta 11letá holčička musí vidět, že vztah tatínka k ní ani k mamince není dávno hezký