Po 13 letech chce odejít: Bojovali byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.5.25 14:12
@veria píše: Více

Taky si myslím, to bylo první co mě napadlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.25 14:16
@Anonymní píše: Více

Myslím, že už to tady padlo, ale znovu, jdi na terapii nebo vyhledej nějakou jinou pomoc. Nedokážeš ho sama vykopnout a když se neodstěhuje dobrovolně, bude se to táhnout klidně roky.
Ty se to teď snažíš házet na dceru, ale co ji tím učíš? Že se má zuby nehty držet nefungujícího vztahu. To přece nechceš, ne? Nemusíš si ve svém bytě držet někoho, s kým ti není dobře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.25 14:18

Ale on se odstěhuje do začátku srpna tomu věřím

• Citovat
  • Upravit
32123
20.5.25 14:23

A to se na něj budeš další měsíce dívat a čekat, až si zařídí byt pro někoho jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.25 14:35

Pokud má nový vztah, tak ano, to se odstěhuje určitě. Ale i tak, vždyť jsou to ještě 2 měsíce a ty můžeš být za dva měsíce úplně někde jinde. Opravdu jdi na tu terapii, máš úplně pošlapanou sebehodnotu a je co napravovat.
A taky jsi chtěla přece randit s kámošem a to se dělá lépe singl než s „partnerem“ v bytě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.25 14:41

Na randění s kámošem už nemám absolutně náladu. Ale máte pravdu na terapii bych si měla zajít

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.25 14:45

Zajdi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13969
20.5.25 14:51
@veria píše: Více

To mě taky napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13969
20.5.25 14:52

Nastav si pravidla, když už tam nutne musí být, ať se stará o sebe sám. Prostě mu neper, nevař. Zapojil se do uklidu a jak to je tedy finančně.
Jeste urci dny kdy se vudu starat o dceru a vypadni ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15952
20.5.25 15:10
@Pidulka1991 píše: Více

Tohle musí být strašně těžké, sdílet jednu domácnost s někým takovým…
Nedovedu si to vůbec představit. Ona uvaří pro sebe a dcerku a ty hrnce, jídlo atp. někam zamkne, aby si nevzal porci? Nebo si bude dělat rysku v hrnci s polívkou, jestli neubylo?
A když bude házet do pračky, bude z koše vybírat jeho špinavé prádlo nebo jak to tam bude u nich chodit?
Vždyť to musí být šílený a úplně na hlavu. A ta malá v tom bude muset ještě nějakou dobu žít.
Zakladatelce to stejně nedá a bude se chovat tak, jako celou dobu. Protože jí to bude zkrátka blbý, když budou i nadále žít v jednom bytě.
No to musí být teda peklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.25 15:15

Dává polovinu na poplatky a polovinu na jídlo jako to bylo vždy

• Citovat
  • Upravit
1393
20.5.25 15:18

My když měli už domluvený rozvod a muž potřeboval nějaký měsíc být v bytě tak jsme se domluvili, že se budeme doma u dětí střídat. Já využila volné odpoledne, přicházela v 20h.

Nebo když byl můj den on přišel až po 20h a hned zalezlý do pokoje. Žádné jídlo, praní a tak, jen tam mohl přespat nebo být v jeho odpoledne s dětmi a uvařil on jim.

Pak byly 2m a pak prázdniny kdy jsem s dětmi byla pryč a on se mezitím stěhoval. Ale měl jasný termín dokdy se odstěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13969
20.5.25 15:30
@Černá Madonna píše: Více

Neříkám, zme to bude jednoduché, ale chce se rozejit nebo se rozešli a ona se o něj vážně nemusi starat.
Jako on zábava a ona práce i za něj. Hezky to napsala @LunaP .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.25 15:32

No jenže na to mi řekne že je do večera v práci pan podnikatel takže se nemůže starat o dceru ( staráním myslím dohlédnout na učení, udělat ji svačinu, a uvařit oběd na další den )

• Citovat
  • Upravit
1393
20.5.25 15:52

No tak tím lépe. Ať přijde v 21h večeři si dá někde cestou a zaleze, snídá jindy než ty. Já na to obětovala ložnici. On tam měl všechny svoje věci a já spala s dětmi. Ve 20h už byl zalezlý nebo chodil ještě pozdeji. Prát si může v prádelně. Ono je to náročné někoho vídat. My si jen psali zprávy co potřebujeme ohledně dětí.

My to střídání měli z důvodu, že s dětmi chtěl být, a taky si v ty své odpoledne vypral/uvařil. Děti aspoň viděli, že už si fakt nerozumíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí