Po 13 letech chce odejít: Bojovali byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26859
19.5.25 18:02
@izabe píše: Více

Protože nemá kam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
19.5.25 18:17
@Anonymní píše: Více

Presne, at si jde treba na ubytovnu, nebo kam chce. Bylo by mi to fuk. Zadnej mama hotel by se nekonal. On je vysmatej a ona se trapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8478
19.5.25 18:22
@cecetka píše: Více

Ale prosím tě - ubytovna, spolubydlící, kamarádi xy možností. Ale proč by šel, když má full servis a zakl. ho nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.25 18:24
@izabe píše: Více

Ano nemam to s kým řešit protože nikdo v okolí nic neví a mam strach to komukoliv říct aby se to dcera nedozvěděla
Musíte si myslet ze jsem blázen
Mam šílený strach z reakce dcery, bojím se okamžiku až ji to budeme říkat a ona řekne mami udělej neco a je nebudu mit co..
kdyz přijedu domu z práce nebo jsme tu s dcerou samy je mi fajn a jak se blíží hodina jeho příchodu stáhne se mi žaludek
Dokud tu je nemůžu to v sobě uzavřít a zkusit jít dál. A to mě ubíjí

• Citovat
  • Upravit
8478
19.5.25 18:24

Naprosto chápu, ale více se toho tady bohužel nedozví. Bavili všude napíše něco jiného a něco tak zůstane skryto co nevíme.
Ten vztah je už dávno mrtvý, není tam co oživovat. A pokud spolu pořad bydlí, tak se v tom i nadále bude plácat. Kdyby ten chlap byl k čemu tak odejde přechodně někam jinam a nenechá zakl. trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
19.5.25 18:25

Tak samozřejmě můžete jít někam do párové terapie. Kde byste ale museli bojovat a snažit se oba. Nevím, zda je tvůj manžel v takové stádiu. Protože jestli mu vůbec něco vadilo a chtěl něco řešit, asi to neřešil včas. Tohle vypadá jako závěrečné rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
19.5.25 18:25

Co ty víš. Třeba ti jednou řekne, že je ráda, že jste šli od sebe. Jestli máš z něj stažený žaludek ty, jak je asi v takovém manželství dceři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.25 18:42

@Zmatka ona jak je zvykla že takhle funguje podle mě nic netuší ale to si můžu jen myslet že jo
Ale mam s ni přátelský vztah hodně si povídáme a uz by něco řekla

• Citovat
  • Upravit
15952
19.5.25 18:56

Proto bude lepší, když se odstěhuje co nejdřív…
Dcerce to řekněte společně. Snažte se jí nějak šetrně vysvětlit, co se stalo a proč už tatínek s vámi nebude bydlet. A tím, že se odstěhuje ho přece neztratí.
Navíc, bude přece bydlet naproti v paneláku. Už není zase až tak moc malá, pochopí to. Uvidíš… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
19.5.25 19:10

Zakladatelko napis mi zpravu jestli chces… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
19.5.25 19:14

Tak ale vidis jakej je chlap sobec. Nema ani koule na to, aby si s dcerou sedl a vysvetlil ji jak se veci maji. Necha vse na tobe a dela jako by se nechumelilo. A pak se vezme veci a odstehuje se naproti? S dcerou si promluv, a jeho posli na ubytovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14470
19.5.25 19:29

Byva to bohuzel caste…ale chlapi tohle malokdy priznaji…nechteji problemy, nebo slzy, sceny a pod. Protoze kdyz tu krizi vydrzel 5 let, proc by to nevydrzel i dal, kdyby nemel jeste jiny duvod k odchodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.25 19:33
@Luxusnixicht píše: Více

Přesně tak a strašně mu záleží na tom aby vše proběhlo v klidu aby k němu dcera chtěla chodit. A bojí se ze kdyby mel ženskou nebo to řekl, řeknu ji,, táta odešel za jinou,,
Což bych neudělala abych ji neublížila

• Citovat
  • Upravit
97
19.5.25 20:09

A ty ho miluješ?
Chtěla by ses od něho raději odpoutat a jít dál? Nebo co vlastně cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
19.5.25 20:38

No tak urcite bych mu prala, zehlila, nakupovala a delala mama hotel. Doma bych delala takove dusno, ze by sam prehodnotil, jestli neurychlit odstehovani(pred dcerou ne, az jak by spala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí