Po 13 letech chce odejít: Bojovali byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15982
12.6.25 01:22
@Démon minulosti píše: Více

Ahoj :mavam:
A už i dobrou noc přeji. :kytka:
A moc dlouho tu zase nestraš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.6.25 08:13
@Anonymní píše: Více

Jeste by me zajimalo, co v takovych zpravach muze byt…
To ji lhal neco ve smyslu, ze te nemuze opustit, protoze by ses zhroutila, nebo co takova pani muze vypisovat? A jeste i zminovat dceru, male dite, co ta s tim ma společného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33607
12.6.25 08:16
@stran píše: Více

Přesně, nějaká zoufalka. Obávám se, že zakladatelka klid mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.25 08:47

@stran
Jedna zpráva byla : taková hezká holka a tak hloupá, další zpráva byla jak byl film Vyšehrad ty naivko ( byli jsme tam nedávno s ex tak asi chtěla abych věděla ze ona to ví ) a poslední zprava byla : ze jsem uplne blba a budu mít všude ostudu ze mám po jednou střechou chlapa který už dávno má někoho jiného a že ostuda mi zůstane navždy a na konci příběhu se mi vysměje i vlastní dcera

• Citovat
  • Upravit
189
12.6.25 09:14

Ty brdo.. drsné.. A tohle vyměnil za tebe, jo? No, myslím, že na něho se voda už vaří :-D Dobře mu tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.6.25 09:17

A co ano to muž? Komentoval ty zprávy a vůbec existenci paní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.25 09:17
@stran píše: Více

Tvrdí ze to s ni uz ukončil ale nevěřím mu to a je mi to jedno. Jediný co si nepřeju aby se vídala s moji dcerou. To je vse

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.25 09:18
@Edding444 píše: Více

Ze se ji ptal a rekla mu ze to nepsala a brečela co si o ni mysli 😀 tak prý neví no co si ma myslet

• Citovat
  • Upravit
189
12.6.25 09:21

Jojo, tohle je na všech rozchodech snad to nejhorší, že neovlivníš, co si tvůj bývalý přitáhne do života a ty se pak musíš dívat, jak tvoje dítě musí najednou snášet výchovu člověka, kterého neschvaluješ…

Ale tenhle typ ženské ani tvoji dceru nebude chtít vídat… bude žárlit i na ni… maximálně po ní bude vyzvídat, jak se máš, aby to mohla roznášet a živit v sobě nějaký vnitřní pocit, že ti to natřela, když ti vzala chlapa…
No at si ho nechá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
12.6.25 09:41

Zakladatelko, určitě se snaž pro sebe a dceru vybojovat už od začátku co nejlepší finanční podmínky, tak i pravidla co se týče zázemí, výchovy, chování,…
Aby mu pak totiž nezačala diktovat podmínky nějaká další slepice!!!
A jak to jinak zvládáš? Hlavně po psychické stránce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.25 10:42

@rencina Ja sama sebe překvapuji jak dobře to zvládám. Mam radost ze života, bavi me doma fungovat. Akorát ted se dcera trošku plácá v nemocech to me dost trápí. A trápí mě ze jde v sobotu k němu, bude to pro me hrozny nezvyk. Vím ze je velká nedělám z ni mimino ale přece jen jsme na sebe ted dost upnuli.

• Citovat
  • Upravit
33607
12.6.25 11:24

Zeptala bych se jí, jak se stalo, že ona má děti dvě, a je s nimi sama. Popřála bych jí hezký život s chlapem, a poděkovala jí, že mě ho zbavila. Konečeně si budeš žít lepší život a nebudeš muset řešit jeho nálady, špinavý prádlo a práznej žaludek :mrgreen: Trubka jedna ubohá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33607
12.6.25 11:31

A on nezná její číslo? Nebo si kvůli tomu koupila simku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.25 11:34

Chodilo mi to jako SMS z internetu, takže bez čísla. A jinak ona ma chlapa, barák a dvě děti 😀

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.25 14:41

Je ti lip? Brzy me to take ceka a mam strasny strach, jak to s dvema detma zvladnu :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky