Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Démon minulosti píše: Více
Ahoj ![]()
A už i dobrou noc přeji. ![]()
A moc dlouho tu zase nestraš. ![]()
@Anonymní píše: Více
Jeste by me zajimalo, co v takovych zpravach muze byt…
To ji lhal neco ve smyslu, ze te nemuze opustit, protoze by ses zhroutila, nebo co takova pani muze vypisovat? A jeste i zminovat dceru, male dite, co ta s tim ma společného?
@stran píše: Více
Přesně, nějaká zoufalka. Obávám se, že zakladatelka klid mít nebude.
@stran
Jedna zpráva byla : taková hezká holka a tak hloupá, další zpráva byla jak byl film Vyšehrad ty naivko ( byli jsme tam nedávno s ex tak asi chtěla abych věděla ze ona to ví ) a poslední zprava byla : ze jsem uplne blba a budu mít všude ostudu ze mám po jednou střechou chlapa který už dávno má někoho jiného a že ostuda mi zůstane navždy a na konci příběhu se mi vysměje i vlastní dcera
Ty brdo.. drsné.. A tohle vyměnil za tebe, jo? No, myslím, že na něho se voda už vaří
Dobře mu tak…
A co ano to muž? Komentoval ty zprávy a vůbec existenci paní?
@stran píše: Více
Tvrdí ze to s ni uz ukončil ale nevěřím mu to a je mi to jedno. Jediný co si nepřeju aby se vídala s moji dcerou. To je vse
@Edding444 píše: Více
Ze se ji ptal a rekla mu ze to nepsala a brečela co si o ni mysli 😀 tak prý neví no co si ma myslet
Jojo, tohle je na všech rozchodech snad to nejhorší, že neovlivníš, co si tvůj bývalý přitáhne do života a ty se pak musíš dívat, jak tvoje dítě musí najednou snášet výchovu člověka, kterého neschvaluješ…
Ale tenhle typ ženské ani tvoji dceru nebude chtít vídat… bude žárlit i na ni… maximálně po ní bude vyzvídat, jak se máš, aby to mohla roznášet a živit v sobě nějaký vnitřní pocit, že ti to natřela, když ti vzala chlapa…
No at si ho nechá..
Zakladatelko, určitě se snaž pro sebe a dceru vybojovat už od začátku co nejlepší finanční podmínky, tak i pravidla co se týče zázemí, výchovy, chování,…
Aby mu pak totiž nezačala diktovat podmínky nějaká další slepice!!!
A jak to jinak zvládáš? Hlavně po psychické stránce?
@rencina Ja sama sebe překvapuji jak dobře to zvládám. Mam radost ze života, bavi me doma fungovat. Akorát ted se dcera trošku plácá v nemocech to me dost trápí. A trápí mě ze jde v sobotu k němu, bude to pro me hrozny nezvyk. Vím ze je velká nedělám z ni mimino ale přece jen jsme na sebe ted dost upnuli.
Zeptala bych se jí, jak se stalo, že ona má děti dvě, a je s nimi sama. Popřála bych jí hezký život s chlapem, a poděkovala jí, že mě ho zbavila. Konečeně si budeš žít lepší život a nebudeš muset řešit jeho nálady, špinavý prádlo a práznej žaludek
Trubka jedna ubohá.
A on nezná její číslo? Nebo si kvůli tomu koupila simku?
Chodilo mi to jako SMS z internetu, takže bez čísla. A jinak ona ma chlapa, barák a dvě děti 😀
Je ti lip? Brzy me to take ceka a mam strasny strach, jak to s dvema detma zvladnu ![]()