Bolest a tahání v tříslech v 17. týdnu těhotenství

34
18.1.18 21:21

Bolest a tahání v trislech

Ahoj maminky jsem v 17tt a poslední dva dny mě bolí na levé straně třísla a občas to je i táhla bolest je to normální nebo se mám bát? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
18.1.18 21:25

Zeptala bych se dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
18.1.18 21:39

Taky jsem to v tehotenstvi mela, je to neprijemny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
18.1.18 21:45

Dr se zmínit můžeš, ale nejspíš dopadneš jak já. Prostě hormony rozvolňují vazy a to takhle zlobí. Měla jsem to u prvních dvou, teď to mám taky, nejpohodlnější poloha pro mě je v sedě jak když ožrala větrá kule. NAvíc mám furt potřebu si protahovat nohy. Po porodu to přejde celkem hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
18.1.18 21:54

Hezky si mi to připomněla :? Je to uvolňování vázů a příprava těla na porod (ikdyz se zda brzo) někdy po delším sezení jsem si přišla jak kdybych seděla na kůlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.1.18 16:47

Podle mě normálka, můžeš to říct doktorovi, ale ten ti nejspíš jen vysvětlí že jsou tobvazy a nic moc ti neporadi. Ja mam ted křeče do třísel občas jak blázen, že mě to pomalu položí, ale ja jsem 38+5 taknme to ani nepřekvapuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.1.18 22:03

Tak to jste mě uklidnili…sice teď už ty třísla moc nebolí ale pro změnu mě začíná bolet celkově podbrisek akorát pokaždé jinde… :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.1.18 11:00

@Mony02 taky normal, me ted boli podbrisek jak kdybych to mela dostat. Pokud to nejsou nějak brutal křeče a nekrvácíš tak se neboj, přece jen se v těle teď odehrává spousta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí