Bolest bradavek dlouho před MS

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
23.10.22 02:36

Bolest bradavek dlouho před MS

Ahoj holky mám dotaz.

Od ovulace (ta byla cca mezi 10-16.10.) mě neskutečně bolela prsa až do včera. Dnes to z ničeho nic přestalo. MS má dorazit za týden, a mám hroznou žravou :D. S přítelem se snažíme o miminko 4 roky.. ale díky polycystickým vaječníkům se furt nedaří :(. Test jsem si dělala cca 5dní zpátky, protože se mi z ničeho nic zvedl třeba žaludek, ale zároveň jsem splácala co se dalo, do toho ty prsa.. takže mi asi rozumíte, že jsem tomu dávala naději. Každopádně k věci.. nikdy mě prsa takhle brzy před MS nebolela. A je mi divné, že to dnes jen tak z ničeho nic přestalo. :nevim:. Tak se tedy táži.. měla to některá z Vás taky tak, a byla těhu? Kdyby nepřišla MS, a byla bych těhule, byla bych nejšťastnější ženská :,(. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
23.10.22 08:24

Dobrý den, měla jsem to tento měsíc podobně. Až na to, že bolet nepřestaly. Hodně mě to ale překvapilo, normálně mne prsa bolí týden před MS, ale teď to začalo už v době ovulace. Ani mne nenapadlo, že by se mohlo jednat o těhotenství z tohoto měsíce, to by byl až moc rychlý příznak. Udělala jsem si tedy test s tím, jestli jsem nemohla otěhotnět už minulý měsíc. Menstruace nemám nějak extra silné, tak třeba. Test Pepino mi ukázal čárky už pět dní před MS. A jedná se opravdu o těhotenství z tohoto měsíce.
Ze začátku jsem sice nevěřila, četla jsem, jak ukazuje falešné duchy. Tohle ale byly moc pěkné čárky a vyšly na všech testech. Na testech od jiných značek byly zatím mini dušíci.

Každopádně teď mám strach. Jak to vím už tak dlouho před MS, přijde mi to jako věcnost. A na ostatních testech ještě stále nejsou čárky nějak extra silné. Uklidňuji se tím, že mám ve finále teprve dva dny od vynechání. Ale už mám za sebou jedno mimoděložní, tak se bojím, aby to nedopadlo taky tak… při něm jsem nikdy neměla čárku dost silnou. No co, nezbývá než čekat. Držím moc palce!!! My už se snažíme taky k těm čtyřem rokům a je to teda peklo. Soucítím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
23.10.22 08:31

Napíšu že to mám taky tak a známý honič mi bude psát, jaký že konkrétně problémy to mám.

Těhotná jsem nebyla a prsa mě bolí celkem pravidelně cca kolem půlky cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.10.22 18:38

Já jsem takto poznala u 1.těhotenství, že jsem těhotná…Bylo to mnohem dříve:)Teď to tak brzy nebylo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí