Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj ja to na preeklapsii nevidim,to spis nejak spatne spis,me se to stava casto a boli me pak hodne krcni pater a od toho hlava
@Kaci89 píše:
Ahoj ja to na preeklapsii nevidim,to spis nejak spatne spis,me se to stava casto a boli me pak hodne krcni pater a od toho hlava
No je to častý a hlavně po probuzení , nikdy jindy sem na to netrpěla až teď v těhotenství .
Já tohle mám když spím moc dlouho, prostě jsem přespalá. Řeším to tak, že vstávám dřív a když jsem unavená, zdřímnu si na půl hodinky přes den.
@Aduš8 píše:
Já tohle mám když spím moc dlouho, prostě jsem přespalá. Řeším to tak, že vstávám dřív a když jsem unavená, zdřímnu si na půl hodinky přes den.
Taky spím dlouho , napadlo mě zda to není tím , ale jindy sem prave stim problém neměla až teď ..
Ikdyz sem před tím spala taky třeba dlouho neměla sem to ..
@Anonymní píše:
Taky spím dlouho , napadlo mě zda to není tím , ale jindy sem prave stim problém neměla až teď ..
Ikdyz sem před tím spala taky třeba dlouho neměla sem to ..
Já jsem v 7.tt a taky mám potřebu spánku menší. Ale mě roční syn stejně nenechá vyspat. Během těhotenství může být všechno jinak, ale hlavní příznaky preeklampsie jsou bílkovina v moči v kombinaci s vysokým tlakem. Ta hlava by tě bolela celý den a byl by to následek vysokého tlaku.
Mela jsem to jak v tehotenstvi,tak i ted mimo tehotenstvi,takze bych to jinemu stav neprisuzovala
me treba boli hlava rano,kdyz spatny vzduch v loznici,proto hodne vetram,az mi manzel nadava,ze mame topeni na prd ![]()
@Aduš8 píše:
Já jsem v 7.tt a taky mám potřebu spánku menší. Ale mě roční syn stejně nenechá vyspat. Během těhotenství může být všechno jinak, ale hlavní příznaky preeklampsie jsou bílkovina v moči v kombinaci s vysokým tlakem. Ta hlava by tě bolela celý den a byl by to následek vysokého tlaku.
Tak to jsi mě uklidnila , cely den mě nebolí vždy jen chvíli pak to přejde a někdy začne během dne bolet . Vysoky tlak prave nemivam
Nebo teď to aspoň nepostrehnu v těhotenství ale před tím sem trpěla spíše na nízký
@Anonymní píše:
Tak to jsi mě uklidnila , cely den mě nebolí vždy jen chvíli pak to přejde a někdy začne během dne bolet . Vysoky tlak prave nemivam
Nebo teď to aspoň nepostrehnu v těhotenství ale před tím sem trpěla spíše na nízký
No me spis napadnul nizky tlak, nebo treba nizky cukr, kdyz se to vesmes kavou srovna…tehotenstvi si nekdy s telem pekne pohraje
Tipuju na nevhodnou kombinace matraci a polštář. Změnou toho jak člověk chodí, když mu roste břicho se může měnit i to co tuhne a netuhne a jak se to pak rozleží přes noc.
zkusila bych vyměnit polštář jednak za méně pod hlavou na pár dní a pak na pár dní za více pod hlavou a uvidíš co ti bude lépe sedět.
K tomu by to chtělo nějaké protahovací cvičení předspaním a ideálně i ráno.
Já to mám občas taky, když spím moc dlouho. To nic není, když to vyřeší kafe a snídaně. Stačí se trochu protáhnout a nespat tak dlouho. Jak tu bylo řečeno, nejspíš nízký tlak, hypoglykemie, vydýchaná ložnice, přeležený krk..
Zdravím. Také řeším bolestí hlavy zejména hned po ránu. Máte to někdo podobně? Případně co vám pomohlo?
Dobrý den krátce po probuzeni mi začne bolet hlava na spáncích po hodině cca to odezní a pak během dne na temeni mám určitě bodání při rotaci hlavy i v krční páteří jsem. Objednaný na fyzio měk jsem tu ranní tupou bolest již před měsícem ale odeznělo to teď zas asi tři týdny máte někdo podobný problém. Trpěl jsem dřív i úzkostmi
Ahoj holky chtěla bych se zeptat docela často trpím bolesti hlavy po probuzení jsem zvykla spát docela dlouho často když se proberu po ránu mě tresti hlava někdy i pres den ale nejcasteji ráno po probuzení. Chtěla sem se zeptat na radu trpěla na to některá z vás? Mohlo mi to začít ke konci 1 trimestru a stale to trvá teď jsem v 15tt. Děkuji docetla jsem se na internetu o preklapsii tak sem se docela vyděsila. Jinak ta bolest hlavy muže trvat někdy půl hodky někdy hodku pak to většinou přejde vzdy když se proberu jdu si rychle udělat kafe najim se a po nějaké době to přejde.