Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monny89 píše:Zuzana. k píše:Zuzi - tady klikni na ten odkazMonny89 píše:Nějak asi nevím, kde to najít
zuzi - tak to je fakt uplna pohadkaJo a koukala jsi na moje fotky ze svatby..?
Jsou ve fotoalbu tematu…
, poraď prosím.
https://www.emimino.cz/diskuse/fotky/?…
Monny moc děkuji za odkaz, fotečky jsem už viděla ještě před porodem
, myslela jsem že tam máš nějaké další. Moc vám to spolu sluší, opravdu.
Ahoj holky, moc vás tady zdravím.
Omlouvám se, ale nějak něstíhám číst vaše diskuze, tak asi nebudu na nic reagovat. Jen snad na nádherné oblečky a taky pěkné bříška, se kterými jste se pochlubily. ![]()
Jinak malá je pořád zlatá, máme akorát otočený den a noc, je to moje malá sovička. Přez den ani nevím, že mám doma miminko, jen přebalím, nakojím a zase spinká. Ale v noci dá o sobě pěkně znát. Snad se to upraví, a když ne, tak se taky přece nic neděje. Pořád říkám, že nejdůležitější je, že je zdravá ![]()
Manžel je zlatý, hodně mi s malou pomáhá, hlavně v noci, kdy jí hlídá a nosí mi jí jen na kojení, abych si odpočinula.
Jdu chystat koupání, tak se tady opatrujte a zase se ozvu, papa. ![]()
zuzi - aha, tak to ne, nic noveho, se stydim..
![]()
Jinak teda koukam, ze mas moc hodneho manzela
Jsem zvedava jestli ten muj bude taky takovy ![]()
Monny89 píše:
zuzi - aha, tak to ne, nic noveho, se stydim..![]()
Jinak teda koukam, ze mas moc hodneho manzela
![]()
Jsem zvedava jestli ten muj bude taky takovy
Určitě bude taky pomáhat, my jsme to nějak před porodem neřešili, nijak jsme se nedomlouvali, ale pak to nějak vyplynulo samo, uvidíš že pomůže. Jediné co teda zatím manžel neudělá, je to že malou nepřebalí
Ale to chce asi taky ještě chvilku času.
zuzi tak to my mame domluvene - krmeni, koupani, uspavani atd. jenom ne prebalovani
Tak jsem svolila, a rekla mu, ze pokud neco z toho porusi, tak bude za trest tyden prebalovat ![]()
Monny89 píše:
zuzi tak to my mame domluvene - krmeni, koupani, uspavani atd. jenom ne prebalovani![]()
Tak jsem svolila, a rekla mu, ze pokud neco z toho porusi, tak bude za trest tyden prebalovat
Tak to je teda pěkná metoda
![]()
Dobrý nápad.
Já už se nemůžu dočkat, až poprvé půjdeme všichni na procházku.
Snad to počasí vydrží, tady teď na sobotu hlásí sněžení, tak doufám, že jim to nevyjde.
no, ale pozor, on si pulku z toho navrhl sam ![]()
A no jo, vy jste vlastne jeste nebyli venku… odkdy vubec muze miminko ven?? ![]()
Pac, ja se tesim az budem taky drandit s kocarkem ![]()
No, tady v Hradci ma prset o vikendu ale dneska tu bylo uplne naaaadherne ![]()
Zuzi tak to je super,že je malá tak hodná.Jen ať jí to zůstane.A manžel je hodnej,že ti pomáhá.Myslím,že ta ženská to potřebuje.
Já jsem taky zvědavá na toho svojeho jak k tomu přistoupí.
j-zicek- mno, ja jsem na muze velice zvedava, on takovy nervak a cholerik, a postarat se o nemluvne
![]()
Ten můj je zas takovej ještě puberťák.Na to kolik má roků je to mazec.Celkem se toho i bojím jak to zvládne. ![]()
no, pubertaka radsi ani nezminuju
Vzdyt Kuba je sam jeste dite… ![]()
Holky pupík sem dám až si ho vyfotím
Můžu přidat asi ze 17 tt ![]()
Zuzu já si říkala copak s tebou je že ani nepíšeš.. ale je mi jasný že lítat okolo malé musí být mazec. Ty jo tak přesně z toho máme oba strach že bude mít otočenej den a noc
Ale máš štěstí že ti manžel tak pěkně pomáhá
Dávej fotečky malé hm? ![]()
U nás doma jsem ten nervák já…manžel je takovej flegmouš takže si myslím že to bude v pohodě, on mi určitě pomůže ![]()
Monny89 píše:
no, letime do teska, tak mi ho tady moc nezkrituzujte![]()
![]()
máš hezký bříško, takový malý. Ten nápad jít do Tesca je skvělý, sice už něco mám,ale já jsem na hadříky tak se tam půjdu podívat. Hlavně pro prcka.
Sobě taky ráda nakupuju, ale teď to nechám být, protože to co by se mi líbilo by mi stejně nebylo.
Přidávám foto, 29 tt
takovej malej 17tt
jooo, taky jsem mela takovy… ![]()
no vidis to, to mi pripomelo, ze si musim vyfotit ten pupek zepredu coooo ![]()