Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych řekla, že je to bohužel normální, ale jestli se ti cokoli nezdá, radši navštiv lékaře ![]()
@iiiv tak že mě bolí to břicho na to už jsme zvyklá, navíc mu to říkám radši při každé kontrole a vždy vše v pořádku. Dneska mě právě zarazilo jak to přešlo i do konečníku. Ale je pravda že teď odpočívám a nic mě nebolí tak snad to bude v pohodě ![]()
@Dara90 no dneska mám vyloženě den, že si přijdu jak hrozný nemehlo, nechce se mi chodit jak mě vše volí a tahá
přitom poslední týden jsem měla energii na rozdávání. Doufám že se to ještě na chvíli spraví nedovedu si představit že bych takhle měla přežívat až do porodu ![]()
@Anonymní píše:
@Dara90 no dneska mám vyloženě den, že si přijdu jak hrozný nemehlo, nechce se mi chodit jak mě vše volí a tahápřitom poslední týden jsem měla energii na rozdávání. Doufám že se to ještě na chvíli spraví nedovedu si představit že bych takhle měla přežívat až do porodu
Já jsem dnes taky k ničemu.
ale zrovna včera jsem byla aktivní dost a bylo mi úplně super a dnes se jen válím a polehávám. ![]()
@Dara90 jo mám to úplně stejně, premohpa jsem se jen uvařit a nakoupit jinak nic jiného ![]()
Ahoj holky, omlouvám se za anonym.
Jsem v 32+6 bolesti břicha mám už někdy od 16tt, po 2 potratech (revizich)
Dneska mám zrovna den, že cítím v břiše každý krok tak spíš odpočívám, ale nakoupit jsem musela. Chytla mě bolest do břicha, na chvili tvrdlo a bolest mi šla až do konečníku. Když jsem si sedla tak po chvilce byla bolest pryč. Pohyby malé cítím taky pořád stejně.
Setkala jste se s tím některá? Nebo to můžou být i takové poslicci? Jsem. Prvorodicka tak to nemám s čím porovnat.
Díky za odpovědi