Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to já bych třeba ani nebyla líná, ale nějak když vidím, jakej jsem lazar, hehe, tak se tam asi nechci ani ztrapňovat
![]()
Tak o tom,že bych tam vypadala jako idiot ani nemluvím
.Dneska jsem nakupovala a k ohnutí do spodního regálu jsem si musela nakročit stylem,že ani stoletej důchod by se za to nemusel stydět
.
Neboj nic, umím si to naprosto živě představit, dnesk se to samé předváděla, když jsem vyndávala maso z mražáku
![]()
Ahojky holky,můžu se přidat?
Taky mě bolí v kříži a to jsem teprv v půlce těhu
Plavání je super,ale počasí na bazén nicmoc
a do kryťáku se mi zatím nechce ![]()
Sheyla určo se k nám mrzáčkům přidej
![]()
No já se hlavně cejtim úplně skvěle v plavkách, takže s koupáním to letos není nijak žhavé, že..
![]()
V plavkách mám taky pocit,že jsem Golem
Na koupálko bych asi neměla odvahu,ale naštěstí jezdím do bazénu k přítelovým rodičům na chalupu,kde jsme většinou sami
Jenže to počasí je letos fakt jak aprílový ![]()
No my taky jezdíme k přítele rodičům na barák, kde mají bazén, jinak bych to asi nedala, fakt..
Já jsem za to počásko možná ráda, tahat se s takovým bříškem ve 30ti stupních, to snad ani nééé
![]()
To máš pravdu,že je to pro nás těhule asi lepší
Ale lituju děcka,že mají takhle o prázdninách. Dcera byla na 14ti dením táboře a skoro celých 14dní pršelo-to je opruz ![]()
No to jsem si taky říkala, že netěhu lidi, hehe, si asi volno a prázdniny moc neužijou, i když zrovna dneska je tady moc hezky ![]()
Jé, tak ty už jedno díťátko máš jo? Nebo víc?
A jak se ti jinak těhulkuje?
Mám 12letou dceru,sice je momentálně v pubertě,ale jinak je bezva
a pak od přítele syna,kterému je skoro 20let. Těhulkuje se mi už bezva,konečně cítím i víc energie než v 1.trimestru,který jsem dost prospala
Kromě bolesti zad je to super
A co Ty,jak se cítíš?
Sheyla jé, no tak to už máte pěknou rodinku ![]()
No já jsem do 12tt pořád
, ale teď kromě těch prašivejch zad pohodka..až na to, že Matýsek se chce asi prokopnout ven skrz bříško, nebo močák, tak mám problémy se spaním ![]()
Ty jo,tak to už si ani neumím představit-ty kopance
Naše mimi je zatím klidné,občas se protáhne,ale to asi ještě přijde
Zítra jedu na velký UTZ,tak už se těším a hlavně konečně snad bude vidět,jestli je tam holka nebo kluk ![]()
Hehe, já myslím, že ti to za chvíli prcek zase připomene
A co by sis přála víc?
To si taky myslím,že mi to zanedlouho připomene
Ze začátku jsem chtěla holku,ale teď spíš kluka-ikdyž je to jedno a hlavně kluka i holku máme
Jsem zvědavá,pač na klučičím jménu se nemůžeme domluvit ![]()
Tak to my bychom zase nevybrali to holčičí, navíc jsme chtěli chlapečka, takže nám to vyšlo ![]()