Bolest v kříži při nášlapu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2158
16.8.11 11:06

Tak to je bezva :palec: Já si pro tentokrát myslím,že to bude kluk jako jsem při holce cítila,že bude holka :lol: a to mi na UTZ tvrdili 2krát kluka :lol:
My máme vybrané,ale každý sám za sebe,tak budeme muset udělat kompromis :-) Máme příjmení se š,takže Tomáš,Matyáš,Lukáš nepřipadá v úvahu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.11 11:09

Tak potom určo napiš, jak jste dopadli, jsem zvědavá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
16.8.11 11:11

To je jasný :mavam:
Užij si pěkný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.11 11:13

Pěkný den i Vám :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
16.8.11 14:31

hola
tady to vpadá skoro na soukromou diskuzi hehe :mrgreen:
já mám první těhulkování už úspěšně za sebou 8-) ale musím říct že kříže mě bolely fest hlavně kolem 4. měsíce kdy jsme se ráno nemohla ani postavit a byla jsme schopná lézt jen po čtyřech (se musím smát jak si na to vpomenu) a v práci to bylo taky super vždycky jsme jim říkala „nebojte když se nebudu moct hýbat a budu mít výraz raněného zvířete se slzami v očích tak to jsou "jen“ kříže" :lol:
Ale po tom 4. se to už dalo občas mi to tam trochu stuhlo ale nic hrozného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.11 18:50

Ty jo tak to mě to začalo teď, začínám sedmej měsíc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
16.8.11 20:38

tak možná to bylo tím že jsem pracovala (jako že fatk pracovala ) celou dobu se stálo nebo spíše pobíhalo tak asi to bylo tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.11 20:42

Tak to já před těhu dva roky pinglovala a další skoro dva makala jako kvalitářka, běhala jsem po celý hale..tak je možný, že jak teď nic nedělám, tak trpím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
16.8.11 21:59

já myslím že bolest v křížích prostě k těhu patří je to tím jak se roztahují a povolují porodní cesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
17.8.11 15:54

Ahojky,tak UTZ máme za sebou-vše je v pořádku :palec:
Jen to pohlaví mrňousek nechce moc ukazovat :-D Mě ty kříže někdy berou dost a k tomu jak se to celé dole roztahuje,ale jak říká Tera,prostě to asi k těhulkování patří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
17.8.11 15:57

Ahoj holky,ta já se též hlásím po kontrole.Dneska maj asi prďolové neukazovací den, ten náš měl zase mezi nohama šňůru,tak nám nic neukázal :-P . Jinak doktorka mi říkala,že jsem už dneska třetí, kdo nadává na bolesti zad,tak to bude fakt normální.Jedný,co mi doporučila je plavání a cvičení na balonu.

• Citovat
  • Upravit
41882
17.8.11 16:09

Tak já taky doma z KO a vše je v naprostém pořádku, doktorka mi na tu bolest v kříži řekla to, že prý se tělo připravuje na porod a že to tak prostě bejvá, no, ještě se usmívala, že budu chodit jako kačenka-připadá mi, že tak chodím už teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
17.8.11 16:13

Asi se dnes mrňousci domluvili,ten náš tam měl též pupeční šňůru a jediný co předváděl bylo jak si strká neustále prst do pusy :-P
Je to bezva,že nám kontroly dopadly dobře :palec:
Jestli dnes to počásko vydrží,pojedu si zaplavat,abych pro své tělo taky teda něco udělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V.Gru :-)
1.9.11 11:07

Je mam presne tavokoudle zkusenost, ale jsem tepve v 18 tydnu :-0..do rana se mi to srovnalo, je to jen v noci, kdyz potrebuji na wc…jestli to takhle pujde dal, tak musim k doktorovi :-0

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky