Bolest v kříži při nášlapu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
15.8.11 14:14

No to já bych třeba ani nebyla líná, ale nějak když vidím, jakej jsem lazar, hehe, tak se tam asi nechci ani ztrapňovat :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
15.8.11 15:15

Tak o tom,že bych tam vypadala jako idiot ani nemluvím :lol: .Dneska jsem nakupovala a k ohnutí do spodního regálu jsem si musela nakročit stylem,že ani stoletej důchod by se za to nemusel stydět :jazyk: .

• Citovat
  • Upravit
41882
15.8.11 16:51

Neboj nic, umím si to naprosto živě představit, dnesk se to samé předváděla, když jsem vyndávala maso z mražáku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.8.11 22:13

Ahojky holky,můžu se přidat? :-) Taky mě bolí v kříži a to jsem teprv v půlce těhu :-) Plavání je super,ale počasí na bazén nicmoc :-) a do kryťáku se mi zatím nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.11 07:48

Sheyla určo se k nám mrzáčkům přidej :lol: :lol:
No já se hlavně cejtim úplně skvěle v plavkách, takže s koupáním to letos není nijak žhavé, že.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
16.8.11 10:08

V plavkách mám taky pocit,že jsem Golem :lol: Na koupálko bych asi neměla odvahu,ale naštěstí jezdím do bazénu k přítelovým rodičům na chalupu,kde jsme většinou sami :-) Jenže to počasí je letos fakt jak aprílový :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.11 10:09

No my taky jezdíme k přítele rodičům na barák, kde mají bazén, jinak bych to asi nedala, fakt..
Já jsem za to počásko možná ráda, tahat se s takovým bříškem ve 30ti stupních, to snad ani nééé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
16.8.11 10:12

To máš pravdu,že je to pro nás těhule asi lepší :-) Ale lituju děcka,že mají takhle o prázdninách. Dcera byla na 14ti dením táboře a skoro celých 14dní pršelo-to je opruz :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.11 10:17

No to jsem si taky říkala, že netěhu lidi, hehe, si asi volno a prázdniny moc neužijou, i když zrovna dneska je tady moc hezky :wink:
Jé, tak ty už jedno díťátko máš jo? Nebo víc? :think: A jak se ti jinak těhulkuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
16.8.11 10:24

Mám 12letou dceru,sice je momentálně v pubertě,ale jinak je bezva :palec: a pak od přítele syna,kterému je skoro 20let. Těhulkuje se mi už bezva,konečně cítím i víc energie než v 1.trimestru,který jsem dost prospala :-D Kromě bolesti zad je to super :palec: A co Ty,jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.11 10:31

Sheyla jé, no tak to už máte pěknou rodinku :palec:
No já jsem do 12tt pořád :poblion: , ale teď kromě těch prašivejch zad pohodka..až na to, že Matýsek se chce asi prokopnout ven skrz bříško, nebo močák, tak mám problémy se spaním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
16.8.11 10:41

Ty jo,tak to už si ani neumím představit-ty kopance :-)Naše mimi je zatím klidné,občas se protáhne,ale to asi ještě přijde :lol: Zítra jedu na velký UTZ,tak už se těším a hlavně konečně snad bude vidět,jestli je tam holka nebo kluk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.11 10:46

Hehe, já myslím, že ti to za chvíli prcek zase připomene :lol: A co by sis přála víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
16.8.11 10:52

To si taky myslím,že mi to zanedlouho připomene :-D Ze začátku jsem chtěla holku,ale teď spíš kluka-ikdyž je to jedno a hlavně kluka i holku máme :-D Jsem zvědavá,pač na klučičím jménu se nemůžeme domluvit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.11 10:54

Tak to my bychom zase nevybrali to holčičí, navíc jsme chtěli chlapečka, takže nám to vyšlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí