Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to je bezva
Já si pro tentokrát myslím,že to bude kluk jako jsem při holce cítila,že bude holka
a to mi na UTZ tvrdili 2krát kluka ![]()
My máme vybrané,ale každý sám za sebe,tak budeme muset udělat kompromis
Máme příjmení se š,takže Tomáš,Matyáš,Lukáš nepřipadá v úvahu ![]()
hola
tady to vpadá skoro na soukromou diskuzi hehe ![]()
já mám první těhulkování už úspěšně za sebou
ale musím říct že kříže mě bolely fest hlavně kolem 4. měsíce kdy jsme se ráno nemohla ani postavit a byla jsme schopná lézt jen po čtyřech (se musím smát jak si na to vpomenu) a v práci to bylo taky super vždycky jsme jim říkala „nebojte když se nebudu moct hýbat a budu mít výraz raněného zvířete se slzami v očích tak to jsou "jen“ kříže" ![]()
Ale po tom 4. se to už dalo občas mi to tam trochu stuhlo ale nic hrozného ![]()
tak možná to bylo tím že jsem pracovala (jako že fatk pracovala ) celou dobu se stálo nebo spíše pobíhalo tak asi to bylo tím
Tak to já před těhu dva roky pinglovala a další skoro dva makala jako kvalitářka, běhala jsem po celý hale..tak je možný, že jak teď nic nedělám, tak trpím.. ![]()
já myslím že bolest v křížích prostě k těhu patří je to tím jak se roztahují a povolují porodní cesty
Ahojky,tak UTZ máme za sebou-vše je v pořádku ![]()
Jen to pohlaví mrňousek nechce moc ukazovat
Mě ty kříže někdy berou dost a k tomu jak se to celé dole roztahuje,ale jak říká Tera,prostě to asi k těhulkování patří ![]()
Ahoj holky,ta já se též hlásím po kontrole.Dneska maj asi prďolové neukazovací den, ten náš měl zase mezi nohama šňůru,tak nám nic neukázal
. Jinak doktorka mi říkala,že jsem už dneska třetí, kdo nadává na bolesti zad,tak to bude fakt normální.Jedný,co mi doporučila je plavání a cvičení na balonu.
Tak já taky doma z KO a vše je v naprostém pořádku, doktorka mi na tu bolest v kříži řekla to, že prý se tělo připravuje na porod a že to tak prostě bejvá, no, ještě se usmívala, že budu chodit jako kačenka-připadá mi, že tak chodím už teď ![]()
Asi se dnes mrňousci domluvili,ten náš tam měl též pupeční šňůru a jediný co předváděl bylo jak si strká neustále prst do pusy ![]()
Je to bezva,že nám kontroly dopadly dobře ![]()
Jestli dnes to počásko vydrží,pojedu si zaplavat,abych pro své tělo taky teda něco udělala ![]()
Je mam presne tavokoudle zkusenost, ale jsem tepve v 18 tydnu :-0..do rana se mi to srovnalo, je to jen v noci, kdyz potrebuji na wc…jestli to takhle pujde dal, tak musim k doktorovi :-0