Bolest v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
27.4.10 13:55

Klubko: Odstranila mi ho moje gynekoložka ještě v těhotenství, protože jsem kvůli němu pořád krvácela. Nijak to nebolelo, bylo to jen nepříjemné 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marishka89
6.9.10 08:04

ahojí, mám dotázek, jsem v 6tt a trošku mě pobolívá v podbříšku, jako při nastávající MS. Někde jsem četla, že je to tím, jak se zvětšuje děloha. Mám se bát, nebo je to skutečně normální jev?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.13 18:08

Ahojte..prosím o názor…jsem 3.cyklus po vysazení HA, cykly zatím pravidelné -30dní s ovu 17.den. Tento týden jsem měla ovulovat v úterý. V pondělí proběhl styk, v úterý mě začalo bolet v podbřišku, což mám teď při ovu běžně. Bolest ale nepřestala, dnes už je to 5.den -je to jak bolest při ms. Dnes se objevil bílý výtok. Máte na to nějaký názor, radu? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1110
27.4.13 18:11
@Anonymní píše:
Ahojte..prosím o názor…jsem 3.cyklus po vysazení HA, cykly zatím pravidelné -30dní s ovu 17.den. Tento týden jsem měla ovulovat v úterý. V pondělí proběhl styk, v úterý mě začalo bolet v podbřišku, což mám teď při ovu běžně. Bolest ale nepřestala, dnes už je to 5.den -je to jak bolest při ms. Dnes se objevil bílý výtok. Máte na to nějaký názor, radu? Děkuji :kytka:

udělat si test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.13 18:15

@Adduše To mám v plánu zkusit, ale to je na test ještě brzy. Je mi akorát divný, že by se „něco“ dělo takhle brzy a rychle :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1110
27.4.13 18:17
@Anonymní píše:
@Adduše To mám v plánu zkusit, ale to je na test ještě brzy. Je mi akorát divný, že by se „něco“ dělo takhle brzy a rychle :nevim:

no brzo to je…ale u každé maminy je to jinak. každá jinak přibíráme, máme jiný nálady, chutnají nám jiný věci, takže je možný, že máš jinak i tohle :nevim:
já osobně jsem si ničeho takového nevšimla. až po vynechání menstruace mě bolely prsa a bylo mi špatně…však uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.13 18:22

@Adduše Nebudu lhát-o miminko se snažíme, ale nějak to nehrotím. Už mám doma jednoho prcka- u toho jsem těhu poznala až testem po vynechané ms. Chceme jen, aby to vyšlo do konce RD, což je až za rok (o prvního jsme se snažili taky rok). Nepoužívám ani ovu testy, ani nic neměřím, čekm vždy vzorně na ms a testuju až v případě, že se spozdí-což za ty 3 měsíce bylo 1×. Jen mě trošku tohle zarazilo, tak jsem chtěla názor a tak, každopádně děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12691
27.4.13 19:05
@Anonymní píše:
@Adduše Nebudu lhát-o miminko se snažíme, ale nějak to nehrotím. Už mám doma jednoho prcka- u toho jsem těhu poznala až testem po vynechané ms. Chceme jen, aby to vyšlo do konce RD, což je až za rok (o prvního jsme se snažili taky rok). Nepoužívám ani ovu testy, ani nic neměřím, čekm vždy vzorně na ms a testuju až v případě, že se spozdí-což za ty 3 měsíce bylo 1×. Jen mě trošku tohle zarazilo, tak jsem chtěla názor a tak, každopádně děkuji :kytka:

Tak v tom případě si opět počkej do termínu MS. Na test je brzy. Mě se ukázala čárečka až po 14 dnech třeba. Opravdu si počkej, až jestli přijde MS. Já tuhle bolest i výtok měla taky, a nakonec to byl jen premenstruační syndrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
27.4.13 21:13
@Anonymní píše:
@Adduše Nebudu lhát-o miminko se snažíme, ale nějak to nehrotím. Už mám doma jednoho prcka- u toho jsem těhu poznala až testem po vynechané ms. Chceme jen, aby to vyšlo do konce RD, což je až za rok (o prvního jsme se snažili taky rok). Nepoužívám ani ovu testy, ani nic neměřím, čekm vždy vzorně na ms a testuju až v případě, že se spozdí-což za ty 3 měsíce bylo 1×. Jen mě trošku tohle zarazilo, tak jsem chtěla názor a tak, každopádně děkuji :kytka:

tak přeji ať to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rousvelka
10.6.13 12:31

Poradte, dnes mam mít ovulaci, včera mne bolelo břicho aj jsem si připadala nafouklá, proběhl i včera styk. dnes mne břicho nebolí a vše je v normálu..snažíme se už dlouho o mimi. ta bolest břicha…mohla by to být ovulace? a ještš včera jsem byla uvnitř oteklou dělohu, nevíte co to může být? děkuji za odpoved :)

• Citovat
  • Upravit
3441
10.6.13 14:11
@rousvelka píše:
Poradte, dnes mam mít ovulaci, včera mne bolelo břicho aj jsem si připadala nafouklá, proběhl i včera styk. dnes mne břicho nebolí a vše je v normálu..snažíme se už dlouho o mimi. ta bolest břicha…mohla by to být ovulace? a ještš včera jsem byla uvnitř oteklou dělohu, nevíte co to může být? děkuji za odpoved :)

A jak se pozná oteklá děloha 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
10.6.13 14:53

Cítila jsem, že neni tak úplně v normálu :zed: nikdy před tim, jsem toto neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annnnnnn
8.9.13 17:00

Měla jsem menstruaci pouze jedna a půl dne pak už jenom uplně vážně malinko. Nikdy se mi to nestalo menstruaci mívám 5 dní. Takže mě tohle docela vyděsilo. Ještě navíc mě poslední dobou pobolívá v podbříšku, břicho mám ztrdlé. Nevíte čím by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
9970
8.9.13 17:10
@Annnnnnn píše:
Měla jsem menstruaci pouze jedna a půl dne pak už jenom uplně vážně malinko. Nikdy se mi to nestalo menstruaci mívám 5 dní. Takže mě tohle docela vyděsilo. Ještě navíc mě poslední dobou pobolívá v podbříšku, břicho mám ztrdlé. Nevíte čím by to mohlo být?
že by těhotenství?…test jsi si dělala?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annnnnnn
8.9.13 17:13

Ještě jsem zapomněla zmínit že už beru asi půl roku pravidelně antikoncepci. No to doufám že vážně ne. Je mi sedumnáct. Objednám se na Gyndu :((

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa