Bolesti břicha v prvním trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
8.11.02 10:54

Mishicko, děkuji moc za útěchu. Snad se trošku uklidním. V út nebo st mám jít na kontrolu, tak uvidíme.

Přeji ti krásný den plný pohodičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.11.02 10:08

Nika

Ahoj holky.Krvácela jste některá v těhotenství.Myslela jsem,že je vše ok a dneska jsem začala krvácet.Ale jr možný mít menzs v těhotenství.Vždycky mi bylo špatně,ted vůbecDíky.Nika
  • Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.11.02 11:05

Niki,

v kterém jsi týdnu? Důležité je jak krvácíš, jestli jasnou krev nebo hnědý výtok. Nechci Tě strašit, ale okamžitě bych šla k lékaři, doufám, že má UZV. Já to bohužel už zažila dvakrát. Ale Ty budeš určitě v pohodě.

Držím moc palce.

J :)

• Citovat
  • Upravit
48
15.11.02 16:14

Ahoj ( nevim jak se jmenujes):)

Cetla jsem tvou odpoved Niki ohledne krvaceni. A rikas ze je dulezite jestli je to jasna krev nebo hnedy vytok.

Ja jsem teprve v 6 tem tydnu a objevila se mi hneda krev. Jen slabe, ale presto mam obavy. Doktor mi rekl ze mam pockat jestli to do tydne neprestane a pak jit na UZV. Pry je jeste moc brzo.

Mate s tim nekdo zkusenosti ?

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
15.11.02 21:41

Ahoj holky,

něco k tomu krvácení: Na začátku těhotenství se může stát, že dojde ke krvácení. Je opravdu ale důležité, jaké to krvácení je. Pokud je to jasná červená krev, pak okamžitě k doktorovi, stůj co stůj. Pokud je to takové to hnědé špinění, jako třeba doznívající menstruace, nemusí být tak zle, může to být třeba jen z uhnizďování plodu. Ale i tak je dobré okamžitě kontaktovat lékaře a probrat to s ním. Nejspíš se Vás bude ptát kdy jste měla poslední styk, jestli jste nezvedala něco těžkého, atd. a řekne Vám co dál. Zřejmě Vám doporučí zalehnout do postýlky a být co nejvíc v klidu - žádné vaření, uklízení a kafe Vám zvládne manžel nebo přítel uvařit. A sledovat, co bude dál. Pokud to po pár dnech přejde, může to být v pořádku, moje lékařka mě ale pro jistotu vzala na UZ, aby koukla, co se děje.

Držím palce, ať to není nic špatného.

Mishicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.11.02 20:26

Ahoj Mishicko,

Diky moc za odpoved. Musim rict, ze me to trochu uklidnilo. Moc jsem posledni dny v klidu nebyla a v praci i par tezkych veci zvedla. Tak to mozna bude z toho. Mas pravdu, i kdyz jsem chtela byt statecna a nevymlouvat se na to, ze jsem tehotna, budu se muset trochu setrit a vic relaxovat

Preju ti i vam vsem holkam hodne pohody a at to vsechno v poradku zvladneme

:) Ahojky Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
17.11.02 14:43

Ahoj Lenko,

držím palce, ať Ti to vyjde dobře. Máš pravdu, ať si myslí kdo chce co chce, teď máš nárok na to odpočívat a být co nejvíc v klidu a pohodě a to i psychicky, tak se zkus povznést nad práci - ona neuteče :))) Nejspíš půjdeš teď někdy na UZ a už bys mohla mimi vidět a hlavně bijící srdíčko! To je asi ten největší zázrak, když to poprvé vidíš, že tam opravdu něco je a navíc, že to opravdu „funguje“. Moc Ti přeju, aby sis to užila.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.11.02 12:04

Ahoj Miso,

Na ten UZV se tedy opravdu nemuzu dockat, hlavne proto aby mi uz konecne nekdo rekl jestli je to v poradku. To spineni mi porad neprestava :-( Tak doufam, ze to srdicko uslysim.

Ale jak tady na tech strankach ctu, nejsem sama kdo ma problemy, tak nezbyva nic jineho nez myslet pozitivne a doufat, ze vsechno bude dobre.

Dekuji ti moc za slova utechy, az budu vedet vic, zase se ozvu.

Mejte se vsechny moc fajn

1. Lenka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.11.02 16:41

Ahoj Miso,

Protoze mi to spineni porad neprestavalo, poslal me dneska doktor na UZV. Jsem teprve v sedmem tydnu tak mi to delali vnitrne. Je to jeste hooodne malinkaty, ale mimi tam je! :) Rikali ze jeste nemuzou nic zarucit, ale z toho co videli je vsechno v poradku. Dokonce jsme videli i to malilinkaty srdicko blikat na obrazovce. Chtelo se mi skoro brecet stestim .

Za tri tydny jdu uz na normalni ultrazvuk tak dam vedet co bude noveho.

Mej se moc hezky ahoj Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
21.11.02 21:05

Ahoj Leni,

no TO je úúúúúúúúžasnýýýýýýý!!!!!!!

Moc moc moc blahopřeju!!!!!!!!!

Hlavně se opatruj, ať mimčo zůstane, kde má, prostě žádnej stres, máš teď důležitější povinnosti než práci, tak si to užívej. Hlavně, že srdíčko tluče, to je všechno na dobré cestě :) Mám strašnou radost, že jsi v pořádku a dál budu držet palce.

Papa Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.02 09:16

Ahoj Leni.Nemáš zkušenosti s testama těhotenskejma.Já nevím,je mi špatně a test zatím neukázal nic.Já jsem neměla špinění,ale tu věc,tři dny.Nebylo mi vůbec nic,žádný hrozný křeče,ale jen to tři dny.

• Citovat
  • Upravit
48
22.11.02 16:40

Ahoj ( nevim jak se jmenujes) :)

S tehotenskyma testama mam jen tu zkusenost, ze vzdycky ukazaly pravdu. Ja jsem ho mela pozitivni, Ale protoze jsem tomu nemohla verit, delala jsem si asi po dvou dnech jeste jeden. Menzes jsem nedostala, to spineni mi zacalo az asi po dvou tydnech.

Mozna jsi mela jen nejakou menstruacni poruchu, anebo jsi delala test moc brzo. Kdyz tak jeste par dni pockej a udelej si test znova. Pak uz by jsi mela videt na cem jsi :)

Mej se hezky ahoj Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.11.02 16:53

Ahoj Miso,

Diky moc za blahoprani :) :) :)

A opatrovat se budu ! Dneska jsem to konecne oznamila v praci a vsechny kolegyne se mi nabizely s pomoci, ze za me vsechno tezke budou zvedat. To je od nich moc hezky. Pripadalo mi to hrozne zvlastni, neco jako prvni den kdy se citim ´oficialne´ tehotna.

Taky ti mooooc preju at je vsechno v poradku. Ty jsi uz asi ve druhem trimestru ?

Mej se hezky ahoj Lenka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
25.11.02 21:56

Ahoj Leni,

já dneškem začínám 20. týden, ale jsem z těhotenství pořád stejně unešená jako na začátku :)

Jo, je to fakt príma pocit když už je to „oficiální“ i navenek, člověk si připadá tak vyjímečný - a to taky jsme! Tak si to budem užívat :)

Papa Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.11.02 12:04

Leni,vyšel mi pozitivní test.Dneska jedeme na gyndu.VerčaPtala jsem se tě na otázku-ohledně testů

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky