Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Přijdete mi zvláštní, aby ji bolel růst zubů…nebrečí kvůli něčemu jinému? Jinak na bolest normálně panadol nebo nurofen sirup/čípek
Ne, když brečí strká si celou ruku do pusy a slintá celé dny jak při slintavce..
Nurofen nevím, ten dávám od horečky.. ![]()
jinak nevím proč ti to přijde zvláštní..mě rostou už pár let osmičky a vzdycky když se mi to pohne ( roste to tak 14 dní v roce a pak zase až další rok ) tak to je bolest jak prase..ale já si mužu dát něco proti bolesti..u dítěte právě nevím. ![]()
@smurfka Dej ji pred spanim nurofen nebo panadol, obojí ma analgeticky účinek.
@Svistice
ted to čtu no..že to je i proti bolesti..tak na noc zkusím…přes den se to dá vydržet, v noci se potřebujem všichni vyspat ![]()
Nechce mi ale sirupy, tak ji zkusim dát čipek, snad to zabere aspon na pul noci..
@smurfka kromě již uvedených můžeš ještě vyzkoušet viburcol, coz jsou honeopaticke cipky…
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat zda jsou nějaké oblbováky pro 2leté děti.
Jako ty zuby ji mužou rust klidně i ještě měsíc než vylezou uplně, a to fakt nedáme 
Dceři rostou poslední 4 zuby naráz..už jsou prořízlé z dásní, už jsou viditelné, ale prostě ten růst ji bolí snad více než to prořezání z dásní. Calgel a jiné mazaní už je nám na nic, protože zub už je venku a abych řekla pravdu zkoušela jsem to a prostě se do těch mezer mezi ostatní zuby ani nevlezu abych ji to namazala..Existuje něco proti bolesti pro 2leté děti? nějaké kapky nebo tak? Hlavně teda na noc, protože to se nevyspí nikdo, když každou hodinu brečí..