Rovnátka fixní, 15 let

14
9.10.16 21:32

Ahoj mám doma 15 letýho syna. Chodíme na ortodoncii už nějakej ten pátek, mladej už má rovnátka na obouch patrech ale potřebujem poradit měl by dostat jumping aparát (mezičelistní tahy z pružinek) hyraxem už jsme si prošli je to celkem peklo ale zpátky k věci. Měl někdo z vás nebo vašich dětí tak brzo tuhle věc v puse budu moc ráda když mi napíšete jak to vy nebo vaše děti prožívaly :pocitac: :pocitac: to stejný další týden mu mají přidělat nákusní destičku, tudiž budeme stím zápasit nikdy jsem o takové věci neslyšela, proto budu ráda když se opět podělíte o své skušenosti. No jak vidím tak to bude děs celou pusu zakovovanou plus ještě na obě patra řetízek kterej prý dost tahá :nevim: pokud jste měly tuhle kombinace v puse tak bych byla velmi ráda kdyby jste mi odpověděli co nejdříve zatím velmi děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31738
9.10.16 23:27
@Angel2000 píše:
Ahoj mám doma 15 letýho syna. Chodíme na ortodoncii už nějakej ten pátek, mladej už má rovnátka na obouch patrech ale potřebujem poradit měl by dostat jumping aparát (mezičelistní tahy z pružinek) hyraxem už jsme si prošli je to celkem peklo ale zpátky k věci. Měl někdo z vás nebo vašich dětí tak brzo tuhle věc v puse budu moc ráda když mi napíšete jak to vy nebo vaše děti prožívaly :pocitac: :pocitac: to stejný další týden mu mají přidělat nákusní destičku, tudiž budeme stím zápasit nikdy jsem o takové věci neslyšela, proto budu ráda když se opět podělíte o své skušenosti. No jak vidím tak to bude děs celou pusu zakovovanou plus ještě na obě patra řetízek kterej prý dost tahá :nevim: pokud jste měly tuhle kombinace v puse tak bych byla velmi ráda kdyby jste mi odpověděli co nejdříve zatím velmi děkuji

Měla jsem v podobném věku. Pozitivní zpráva - zuby jsou supr, mám je fakt krásně rovné a rostou tak skvěle, že to zatím vypadá, že mě nečeká žádné trhání osmiček, ač je tam mám. Špatná zpráva - mám dost jiný obličej, spodní část obličeje přešla z tvaru něco mezi oválným a srdcovitým do dost výrazného hranatého. A docela často to bolelo.

Jinými slovy znovu už bych do toho jen tak nešla - musely by zuby být buď hodně špatné a nebo bych zvolila mírnější variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.10.16 21:27

díky

Děkuju moc Nimie :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...