Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj mám doma 15 letýho syna. Chodíme na ortodoncii už nějakej ten pátek, mladej už má rovnátka na obouch patrech ale potřebujem poradit měl by dostat jumping aparát (mezičelistní tahy z pružinek) hyraxem už jsme si prošli je to celkem peklo ale zpátky k věci. Měl někdo z vás nebo vašich dětí tak brzo tuhle věc v puse budu moc ráda když mi napíšete jak to vy nebo vaše děti prožívaly
to stejný další týden mu mají přidělat nákusní destičku, tudiž budeme stím zápasit nikdy jsem o takové věci neslyšela, proto budu ráda když se opět podělíte o své skušenosti. No jak vidím tak to bude děs celou pusu zakovovanou plus ještě na obě patra řetízek kterej prý dost tahá
pokud jste měly tuhle kombinace v puse tak bych byla velmi ráda kdyby jste mi odpověděli co nejdříve zatím velmi děkuji
@Angel2000 píše:
Ahoj mám doma 15 letýho syna. Chodíme na ortodoncii už nějakej ten pátek, mladej už má rovnátka na obouch patrech ale potřebujem poradit měl by dostat jumping aparát (mezičelistní tahy z pružinek) hyraxem už jsme si prošli je to celkem peklo ale zpátky k věci. Měl někdo z vás nebo vašich dětí tak brzo tuhle věc v puse budu moc ráda když mi napíšete jak to vy nebo vaše děti prožívaly![]()
to stejný další týden mu mají přidělat nákusní destičku, tudiž budeme stím zápasit nikdy jsem o takové věci neslyšela, proto budu ráda když se opět podělíte o své skušenosti. No jak vidím tak to bude děs celou pusu zakovovanou plus ještě na obě patra řetízek kterej prý dost tahá
pokud jste měly tuhle kombinace v puse tak bych byla velmi ráda kdyby jste mi odpověděli co nejdříve zatím velmi děkuji
Měla jsem v podobném věku. Pozitivní zpráva - zuby jsou supr, mám je fakt krásně rovné a rostou tak skvěle, že to zatím vypadá, že mě nečeká žádné trhání osmiček, ač je tam mám. Špatná zpráva - mám dost jiný obličej, spodní část obličeje přešla z tvaru něco mezi oválným a srdcovitým do dost výrazného hranatého. A docela často to bolelo.
Jinými slovy znovu už bych do toho jen tak nešla - musely by zuby být buď hodně špatné a nebo bych zvolila mírnější variantu.