Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kakika já už to přežívám podruhé a přísahám, že naposledy, kdybych náhodou zatoužila po třetím, tak jedině adoptovat, a to si nedělám srandu ![]()
Pozor at si neuzenes predcasny porod. Ja se taky honila sem tam a bricho tvrdlo obcas. A pak najednou ve 26tt bum, kontrakce, mesic na kapackach, nic moc teda. Nechala bych se preradit na jine misto, pokud je to mozne. Zkus pozadat nadrizenou.
@Lily Evans píše:
@Kakika já už to přežívám podruhé a přísahám, že naposledy, kdybych náhodou zatoužila po třetím, tak jedině adoptovat, a to si nedělám srandu
Mně dvě bohatě stačí, ale někdy mě mrzí, že už se nechystám být těhotná
Ten pocit, když už prcek kope…to už nezažiju. Pokud bych tedy nechtěla odnosit dítě někomu jinému. Ach…jak ten mozek dokáže vymazat to mučení a vytáhne hlavně to pěkné ![]()
Nech se preradit na jinou pozici. Bude lip az za par let. Prijde dite a budes mit jiny starosti
@Kakika píše:
Mně dvě bohatě stačí, ale někdy mě mrzí, že už se nechystám být těhotnáTen pocit, když už prcek kope…to už nezažiju. Pokud bych tedy nechtěla odnosit dítě někomu jinému. Ach…jak ten mozek dokáže vymazat to mučení a vytáhne hlavně to pěkné
Já si to mučení pamatuju velmi detailně i po čtyřech letech, a tohle si budu pamatovat taky dlouho
bolí mě něco furt, snad jenom když nespim tak ne (a to mám štěstí že v téhle fázi aspoň spim), čtyři měsíce jsem blila, ze svalů mám bláto, cvičit nesmim, leda jógu a z tý mě taky bolí břicho, migrény aspoň jednou týdně, prášek si vzít nesmim. Je to nááádherný
stojí to za to, ale hezkýho je na tom leda to dítě ![]()
@Anonymní píše:
@Lily Evans a vy si tam denně přehazujete sem a tam 20 kg?🤣
Já se nebavím o bolestech, který se nechaj přejít ale o těch, kdy člověku vystřelují slzy a to snesu hodně..
Proto se ptám holek, který ví, co ta práce obnáší
Bez na neschopenku a to ti pisu jako zenska z kancelare. Doktorce rekni, ze tahas velke vahy a tvrdne ti bricho. Snad me tady neukamenujou.
@Lily Evans to nic moc, aspon vim, ze v tom nejsem sama. Ty migreny jsou na tom asi nejhorsi.
Presne do 40+5 tt, ale jsem tedy devce z kancelare, co pracuje hlavou.
@Anonymní píše:
Zdravím,
zajímalo by mě, jak dlouho jste chodili do práce? A snad neurazím děvčata z kanceláří, ale konkrétně by mě zajímal spíš obchoďák.
Já dělám na pultech uzenin a lahůdek a jsem ve 14 tt. V práci jsem celý den na nohou, stále se nákláním do pultů tak, že si člověk musí kolikrát lehnout na něj přes břicho, manipuluji se zbožím od 4-20 kg.
Ale často mívám bolesti v podbřišku a takový „tlak“ v celý časti od pupiku k podbřišku…
Lékařka o mé práci a bolestech ví, nic mi k tomu neřekne
Nech se přeřadit na jinou práci. Jako těhule máš nárok.
@Hanka1 píše:
Bez na neschopenku a to ti pisu jako zenska z kancelare. Doktorce rekni, ze tahas velke vahy a tvrdne ti bricho. Snad me tady neukamenujou.
Slyšela jsi o možnosti přeřazení na jinou práci? A nemusí dřepět doma a mít jen mizerné vycházky.
@Russet píše:
Slyšela jsi o možnosti přeřazení na jinou práci? A nemusí dřepět doma a mít jen mizerné vycházky.
Predstav si, ze slysela…
Jako ze by sla v supermarketu misto od pultu za kasu?…do kancelare ji asi neposadi,
Nejprve bych chtela napsat magnezko od mudry a pokud by nepomohlo a bricho stale tvrdlo a v praci nebyla jina pozice vhodnejsi pro tehotnou, tak bych sla na neschopenku.
@Hanka1 píše:
Predstav si, ze slysela…
Jako ze by sla v supermarketu misto od pultu za kasu?…do kancelare ji asi neposadi,
No tak potom je to překážka na straně zaměstnavatele a zaměstnanci náleží 100% mzdy a je doma.
Předpokládám, že tomu se bude každý zaměstnavatel bránit zuby nehty.
Ale určitě by mohla třeba jen u chystat různě zboží do chlaďáků, za asistence nějakého podržtašky
na tahání břemen. Nebo sedět na informacích.
Jen se prostě musí zeptat ![]()
@Sallyna jo, asi jo. Vždycky si představuju, jak si po porodu dám prášek a on třeba zabere ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím,
zajímalo by mě, jak dlouho jste chodili do práce? A snad neurazím děvčata z kanceláří, ale konkrétně by mě zajímal spíš obchoďák.
Já dělám na pultech uzenin a lahůdek a jsem ve 14 tt. V práci jsem celý den na nohou, stále se nákláním do pultů tak, že si člověk musí kolikrát lehnout na něj přes břicho, manipuluji se zbožím od 4-20 kg.
Ale často mívám bolesti v podbřišku a takový „tlak“ v celý časti od pupiku k podbřišku…
Lékařka o mé práci a bolestech ví, nic mi k tomu neřekne
Nevim jestli to tu už někdo nepsal, ale vědí v práci o tvém těhotenství? Pokud ano, pak v žádném případě nesmíš tahat 20kg. Max je 7,5 kg. Požádej o přeřazení na jinou pozici.