Bolesti v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6180
15.4.21 21:17

@Kakika já už to přežívám podruhé a přísahám, že naposledy, kdybych náhodou zatoužila po třetím, tak jedině adoptovat, a to si nedělám srandu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
15.4.21 21:22

Pozor at si neuzenes predcasny porod. Ja se taky honila sem tam a bricho tvrdlo obcas. A pak najednou ve 26tt bum, kontrakce, mesic na kapackach, nic moc teda. Nechala bych se preradit na jine misto, pokud je to mozne. Zkus pozadat nadrizenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.4.21 21:23
@Lily Evans píše:
@Kakika já už to přežívám podruhé a přísahám, že naposledy, kdybych náhodou zatoužila po třetím, tak jedině adoptovat, a to si nedělám srandu :mrgreen:

Mně dvě bohatě stačí, ale někdy mě mrzí, že už se nechystám být těhotná :lol: Ten pocit, když už prcek kope…to už nezažiju. Pokud bych tedy nechtěla odnosit dítě někomu jinému. Ach…jak ten mozek dokáže vymazat to mučení a vytáhne hlavně to pěkné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
15.4.21 21:31

Nech se preradit na jinou pozici. Bude lip az za par let. Prijde dite a budes mit jiny starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
15.4.21 21:32
@Kakika píše:
Mně dvě bohatě stačí, ale někdy mě mrzí, že už se nechystám být těhotná :lol: Ten pocit, když už prcek kope…to už nezažiju. Pokud bych tedy nechtěla odnosit dítě někomu jinému. Ach…jak ten mozek dokáže vymazat to mučení a vytáhne hlavně to pěkné :lol:

Já si to mučení pamatuju velmi detailně i po čtyřech letech, a tohle si budu pamatovat taky dlouho :mrgreen: bolí mě něco furt, snad jenom když nespim tak ne (a to mám štěstí že v téhle fázi aspoň spim), čtyři měsíce jsem blila, ze svalů mám bláto, cvičit nesmim, leda jógu a z tý mě taky bolí břicho, migrény aspoň jednou týdně, prášek si vzít nesmim. Je to nááádherný :mrgreen: stojí to za to, ale hezkýho je na tom leda to dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.4.21 21:34
@Anonymní píše:
@Lily Evans a vy si tam denně přehazujete sem a tam 20 kg?🤣
Já se nebavím o bolestech, který se nechaj přejít ale o těch, kdy člověku vystřelují slzy a to snesu hodně..
Proto se ptám holek, který ví, co ta práce obnáší :srdce:

Bez na neschopenku a to ti pisu jako zenska z kancelare. Doktorce rekni, ze tahas velke vahy a tvrdne ti bricho. Snad me tady neukamenujou.

• Citovat
  • Upravit
1605
15.4.21 21:36

@Lily Evans to nic moc, aspon vim, ze v tom nejsem sama. Ty migreny jsou na tom asi nejhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
15.4.21 21:38

Presne do 40+5 tt, ale jsem tedy devce z kancelare, co pracuje hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.4.21 22:02
@Anonymní píše:
Zdravím,
zajímalo by mě, jak dlouho jste chodili do práce? A snad neurazím děvčata z kanceláří, ale konkrétně by mě zajímal spíš obchoďák.
Já dělám na pultech uzenin a lahůdek a jsem ve 14 tt. V práci jsem celý den na nohou, stále se nákláním do pultů tak, že si člověk musí kolikrát lehnout na něj přes břicho, manipuluji se zbožím od 4-20 kg.
Ale často mívám bolesti v podbřišku a takový „tlak“ v celý časti od pupiku k podbřišku…
Lékařka o mé práci a bolestech ví, nic mi k tomu neřekne

Nech se přeřadit na jinou práci. Jako těhule máš nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.4.21 22:02
@Hanka1 píše:
Bez na neschopenku a to ti pisu jako zenska z kancelare. Doktorce rekni, ze tahas velke vahy a tvrdne ti bricho. Snad me tady neukamenujou.

Slyšela jsi o možnosti přeřazení na jinou práci? A nemusí dřepět doma a mít jen mizerné vycházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.4.21 22:05
@Russet píše:
Slyšela jsi o možnosti přeřazení na jinou práci? A nemusí dřepět doma a mít jen mizerné vycházky.

Predstav si, ze slysela…
Jako ze by sla v supermarketu misto od pultu za kasu?…do kancelare ji asi neposadi,

• Citovat
  • Upravit
1990
15.4.21 22:21

Nejprve bych chtela napsat magnezko od mudry a pokud by nepomohlo a bricho stale tvrdlo a v praci nebyla jina pozice vhodnejsi pro tehotnou, tak bych sla na neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
15.4.21 22:42
@Hanka1 píše:
Predstav si, ze slysela…
Jako ze by sla v supermarketu misto od pultu za kasu?…do kancelare ji asi neposadi,

No tak potom je to překážka na straně zaměstnavatele a zaměstnanci náleží 100% mzdy a je doma.
Předpokládám, že tomu se bude každý zaměstnavatel bránit zuby nehty.
Ale určitě by mohla třeba jen u chystat různě zboží do chlaďáků, za asistence nějakého podržtašky :lol: na tahání břemen. Nebo sedět na informacích.

Jen se prostě musí zeptat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
15.4.21 22:55

@Sallyna jo, asi jo. Vždycky si představuju, jak si po porodu dám prášek a on třeba zabere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
16.4.21 00:07
@Anonymní píše:
Zdravím,
zajímalo by mě, jak dlouho jste chodili do práce? A snad neurazím děvčata z kanceláří, ale konkrétně by mě zajímal spíš obchoďák.
Já dělám na pultech uzenin a lahůdek a jsem ve 14 tt. V práci jsem celý den na nohou, stále se nákláním do pultů tak, že si člověk musí kolikrát lehnout na něj přes břicho, manipuluji se zbožím od 4-20 kg.
Ale často mívám bolesti v podbřišku a takový „tlak“ v celý časti od pupiku k podbřišku…
Lékařka o mé práci a bolestech ví, nic mi k tomu neřekne

Nevim jestli to tu už někdo nepsal, ale vědí v práci o tvém těhotenství? Pokud ano, pak v žádném případě nesmíš tahat 20kg. Max je 7,5 kg. Požádej o přeřazení na jinou pozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí