Bolestivá stolice, pláč, stres

Napsat příspěvek
Velikost písma:
beruska7908
30.3.11 22:43
Kiky píše:
Ahoj,
tak gastro mě přijde předčasné ,ale jsem jen laik.Určitě alergologie,možná i kožní kvůli té vyrážce. S tou mokou asi myslíš alergii na lepek,ale ta se hlavně projevuje spíš řidčí stlolicí a neprospíváním dítěte.
A já bychurčitě zašla přímo na dětskou proktologii,kde ji vyšetří konečník.Nevím jestli každý pediatr se v tomhle vyzná.Nevím odkud jsi,každopádně my byli v pražským Motole bez doporučení.Určitě v tom velkou roli hraje psychika,takže i při řidčí stolici pláče a odmítá tlačit,protože se bojí bolesti.Taky bych se jí snažila při kakání dávat na nočník,do pleny se přece jenom tlačí hůř.Syn s tím má taky problémy,do pleny se mu špatně kaká,nočník odmítá,takže je to boj. Jinak na změkčení stolice je taky dobrý ráno na lačno džus s vlákninou pokojové teploty,do jídla přidávat lžíci olivového oleje.
Držím palce.

my na prokto chodily skoro 2 roky, vysetrili konecnik, ma to pry ted hodne deti, rikaji tam tomu nemoc 21 stoleti, byl tam zastup maminek s zelizkama, brrr. ja pokazdy brecela s ni. a s tou ridkou swtolici mas pravdu,moje mala i kdyby mela prujem,tak se boji bolesti zu predchzi spatne zkusenosti, ze to proste zadrzuje :think:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
30.3.11 22:45

ZAKLADATELKO, ja ti sebrala diskusi, omlouvam se,ale uz tady brouzdam dlouho a hledam podobnou diskusi, pac jsem taky uz na nerva jak to u nas probiha.drzim palecky at se to zlepsi. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
175
30.3.11 22:46

Tak to máte orší než mi,bobeček to si určitě užíváte starostí až až.At se Vám to brzy upraví a už to není tak bolavé a hlavně at je to v pohodlí a ne ve stresu.je to prý dost námahavé ale funguje si s dítekm u nočníku hrát a kreslit apod.chce to hodně trpělivosti.I když ví že moje malá by se zabavila při odchodu stolice by se postavila chytla by mě (a to má opravdu po tom všem sííílu) a už by to začlo na novo.Taky když někam jdeme a jí to chytne náhodou mezi lidmi všichni se dívají,kroutí hlavou že tohle ještě neviděly:-(…No trápíme se,vy taky ,,navíc máte to jiného původu ,ale podobné máme určitě stresy a kolikrát už i takovou bezradnost a hlavně naše trpící berušky…At se brz vše upraví a je to alespon a kousek lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
30.3.11 22:47

Beruško já si nemyslím, že je to nemoc jen se na to prostě lidé zaměřují.. ségra to má také a nidky se to tímto stylem neřešilo. Myslím si, že někdo zase objevil ameriku a stal se z toho zlatý důl. Do toho bych asi nešla.. Míša měla též problémy s kakáním od miminka a řešilo se to heřmánkovým čajem ty děti z toho mají pak takový neuvěřitelný blok, že se nevykadí ani za boha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
30.3.11 22:48

to nevadí:-))já zase hledala hledala až jsem si ji sama napsala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
30.3.11 22:50

holky ono která by jste chtěla jít na stolici když by xe vám neustále někdo repal v konečníku a neustále vám jej natrhával.. nikomu.. takže s gastrem počkej a ozkoušej naše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
30.3.11 22:53

holky, diky za rady, ja uz teda fakt nevim.je to fakt des a vsichni z rodiny na me taky koukaj, ze to jeste nevideli, ja s tim problem ted anikdy nemela, muzu i 4krat denne :mrgreen: s tema doktorama:taky jsem se malem urazila, kdyz na me vyjekl, ze je to nemoc 21stoleti, ze ted maminky vse resi atd ,ze nic takoveho nebylo.ja mam zkusenoswti s hodne vecma, hlidla jsem v zahranici deti žlet,ale tohle s tim vyprazdnovanim tak neznam,tak jsem koukala jak vyorana mys, jakoze to existuje jen ted..doktor fakt prdlej

• Citovat
  • Upravit
175
30.3.11 22:54

hruškový džus

Ano s tím džusíkem to je pravda ,vím že malou prohnal a ani jsem nevěděla že je posr…ale zse ji vyskočily stroupky po těle ted to má hrozněé,ale to už není z džusu ale třeba z jiného ovoce kterého měla ted dost takže se to projevilo.Vím že to byl džus hruškový cappy s vlákninou a opravdu byl super.pokud se dítě neosype:-(..S tou moukou děkuji za radu,protože jsem byla na váškách.malá prospívá dobře byla to zase rada odjinud,že ji mám vysadit veškeré potraviny které obsahují mouku apod.Nevím ,pokusím se tu lactozu zvýším dávku má 13 kg a tak dám aspon 10 ml ráno do čajíku a tak.Jinak kadíme do plínky ale krčíme a sedíme i s ní no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
30.3.11 22:57
mofiz píše:
holky ono která by jste chtěla jít na stolici když by xe vám neustále někdo repal v konečníku a neustále vám jej natrhával.. nikomu.. takže s gastrem počkej a ozkoušej naše rady.

ja uz taky na gastro ani prokto nejdu,pokazdy mi rekli to samy, ze psychickyho razu, i kdyz ten konecnik zuzeny je.ale je fakt, ze kdyz mame nekdy dobry den a zadari se,tak ma mekkou stolicku a jak ji pomuzu a zatlaci,tak se ji zadek(pardon) roztahne, ze to jde bez problemu, i kdyz breci,takze devcata urco zkusim vase rady, dojdu pro lactulosu, jidelnicek sice mame upraveny dlouho,ale jeste to zlepsime a verim, ze az bude jeste trochu starsi,tak to bude lepsi, prece jen 3, 4 lete to asi chapou vic jak rocni mimca ze?moje mala teda uz ted lip spolupracuje,ale od toho narozeni to bylo peklo, rektalni rourky(ty velke), zelizka do zadecku, ja bych nesla taky kadit, bych se zblaznila, chudacci deti nase :hug:
ZAKLADATELKO, dekuji a taky preju,at se vám to spravi

• Citovat
  • Upravit
3542
30.3.11 22:59

mamčo my též kajdíme do pleny, ale neučila jsem se dceru nechat o samotě a ona se vykajdí dobře. Přes den má normálně kalhotky takže se stane, že je pokajdí ale co vyparou se.. chce na to mít klid na nočník nekaká ani za zlaté prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
30.3.11 23:03

tak u nás žááádné testy neproěhly a na to že malá se takto trápí ani vzorky stolice a ani krev ji nevzala prostě nic!!!!!!!!!!!!!!!jen nás hned posílá na gastro.A jak to tak sleduji zytečně ych tam ted šla,ted to nechám tak a raději zkusím nasadit nějaký ten ranní džus a hlavně tu lactozu zvýšit dávku a dávat ji denně.Ale jak jsem již pala zkoušely jsme kde co:-( od roku při pestré szravě začly tyto potíže,dříve byla kojena pak už ne ale ani tak až po sléze začla plakat a trápit se nevím už…pokusím se.jiné příznaky nemá že by měla něco se střevem apod.I když vše je možné,ale z džusu se opravdu vykadila na pováženou:-))(hruška capyy ještě jedou píííšu)takové ty ostatní ne tam je moc ovoce všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
30.3.11 23:08
mamca23 píše:
tak u nás žááádné testy neproěhly a na to že malá se takto trápí ani vzorky stolice a ani krev ji nevzala prostě nic!!!!!!!!!!!!!!!jen nás hned posílá na gastro.A jak to tak sleduji zytečně ych tam ted šla,ted to nechám tak a raději zkusím nasadit nějaký ten ranní džus a hlavně tu lactozu zvýšit dávku a dávat ji denně.Ale jak jsem již pala zkoušely jsme kde co:-( od roku při pestré szravě začly tyto potíže,dříve byla kojena pak už ne ale ani tak až po sléze začla plakat a trápit se nevím už…pokusím se.jiné příznaky nemá že by měla něco se střevem apod.I když vše je možné,ale z džusu se opravdu vykadila na pováženou:-))(hruška capyy ještě jedou píííšu)takové ty ostatní ne tam je moc ovoce všude…

no ja zpozorovala, ze s emi taky osypavala, hubla, prujem,tak ji rikam mudre, ze mam taky alrgii na BKM(i kdyz to pry dedicne neni) tak ejstli by ji neudelala testy a ona, davejte hypoalergenni mliko!!!jenze to taky vysrajdila a vyzvracela. ja myslim, ze tva holcicka muze mit taky alergii,akorat muis zjistit na co a od toho tam ta mudra je,aby ti pomohla, rekni si o testy, mas na to pravo :cert: kor kdyz se holcicka takhle trapi, bych zmenila dr, ja taky menila,ale to je na jinou diskusi.

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
30.3.11 23:12

Zakladatelko a jeste jedna vec. jak holky pisou, na gastro je cas vzdycky, my litaly jak blbci po prokto poradnach atd. roztahovali konecnik, dostali kazani o dietach,ale NIKDO neporadil lactulosu,az kamoska z lekarny a ted vy :potlesk: a stejne nam nepomohli a vyresili h…pardon takze to udelej jak rikaj devcata, ja to udelam taky tak, zacaly jsme jidelnickem a konzervativne, ne hned do ni rvat spagat do krku, je to asi opravdu jen psychika a krvaceni z konecniku ma dneska taky kdekdo,to bude dobry.BTW, taky malou u kadeni drzim a breci, je to des… :nevim: :cry:

• Citovat
  • Upravit
175
30.3.11 23:12

mast

Ještě jestli se mohu zeptat,ptala jsem se mé mudr.na nějakou mast do zadečku ,třeba i na hemeroidy z toho tlačení to i děti mají ,tak mi řekla že pro tak malé děti nic do vnitř není!jen od 15 let,máte nějakou zkušenost z nějakým krémem??,Moje mamča říkala že musí existovat mastička aviril tak nevím:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
30.3.11 23:15
mamca23 píše:
Ještě jestli se mohu zeptat,ptala jsem se mé mudr.na nějakou mast do zadečku ,třeba i na hemeroidy z toho tlačení to i děti mají ,tak mi řekla že pro tak malé děti nic do vnitř není!jen od 15 let,máte nějakou zkušenost z nějakým krémem??,Moje mamča říkala že musí existovat mastička aviril tak nevím:-(

moje mala ma taky hemeroidiky, na prokto rekli,at to neresim,zatim to ma jaktakz, ja ji mazu jen vazelinou, kdyz se chce vykadit,taky mi mudra rikala, ze dovnitr nic,ale obcas ji tam prsknu Infadolan, je to takova vazelina, moje mati mi cpala dubovou kuru,ale taky nevim jestli to jde pro tak male dite :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA