Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To musíš vědět snad sama, jestli se chceš rozejít kvůli jeho velikosti.. trochu mě zaráží, že ti s tím radí rodina, to s nimi jako diskutuješ o tom, jak jsi úzká a on velký? To si nedokážu představit, a to jsme teda v rodině docela otevření i sex. tématu. Jestli ti nevyhovuje a je to velká překážka a není možné, aby zařídil předehru, aby ses uvolnila a byla i víc vlhká, aby to šlo lépe, tak stejně to tak či tak musíš posoudit sama, jak to do budoucna vidíš ![]()
@mesicnikamen píše: Více
Tak když už půl roku se nic nelepší, předtím jsem neměla problém, jak jsem psala. Čili není problém, že nejsem dost vzrušená, ale to, že nejsme kompatibilní. Ale pořád si nejsem jistá co dělat
@Anonymní píše: Více
Jestli nejste kompatibilní a už teď to cítíš, tak bych se zkusila poohlédnout jinde.. záleží no, já jsem díky Bohu tohle nikdy nemusela řešit (chvilku ano, ale časem si to sedlo a pak už to nebolelo, ale stejně preferuji po této zkušenosti „průměrňáky“ což mám teď
) nevím jaké by to bylo, kdyby byl problém jen v sexu, ale pro mě je sex ve vztahu 50% a fakt hraje roli, jinak vedle sebe oba jsou jako dva spolubydlící. Nejlepší by bylo řešit to i s ním, jak to vnímá a ty si musíš určit priority do budoucna, i jaké jsou tvé životní hodnoty. Kdyby jsi na sex moc nebyla, tak to asi zvládneš líp než pokud ho máš ráda, no.
@mesicnikamen píše: Více
Pokud to funguje je to 20% vztahu, pokud nefunguje je 80% vztahu. Pro mě důležitý je i orgasmus. Děkuji i za tvůj názor, ale byla bych také ráda za někoho kdo takové zažil, jak to řešil.
![]()
Ono zasee vím, že se mu rozpadl jeden vztah dávno předemnou, kvůli velikosti…a dost ho to zranilo, co mi řekl, protože 5 let nikoho neměl, neboť se bál, že to zažije opět ![]()
@Anonymní píše: Více
Chápu, tak snad se dočkáš nějaké zkušenosti od jiných
Orgasmus je důležitý i pro mě, pokud není vaginálně, tak alespoň orálně to mám ráda, hlavně to beru tak, že orgasmus nedosahuje spousta žen, takže jsem spokojená alespoň za některý a i když někdy není, tak mi stačí ten prožitek s partnerem.
Každopádně chápu i jeho obavu, ale to se nedá nic dělat, holt má v tomhle smůlu a ne každá to zvládne. Musíte si spolu promluvit, jestli je to pro tebe opravdu tak vážné téma, asi si zaslouží upřímnost.
„Tluste asi (10cm)“ ze nas tu tahas za fusekli baronko prasilko ![]()
@mikča89 píše: Více
Taky mám ten dojem. Láhev od piva má průměr okolo 6 cm, to je skoro jako 2 lahve vedle sebe nebo jako hlavička menšího novorozence (zhruba 2,5kg). Jako 23 cm bych ještě bral (se slzou v oku
), ale ten průměr to dorazil. Zhruba stejně reálné jako horečka 45 °C při chřipce.
Ahoj, potřebuji to dát ze sebe ven. Jde o to, že mám vztah už asi rok, nicméně je veeeelky problém v sexu. Velmi mě to bolí (když je uvnitř). Jedině jak si umím jisté sexuální aktivity užít je jen hrračka, ruka, jazyk. Dříve jsem měla vztahy (4), nebyl problém. Vždy jsme našli cestu a bylo to v pohodě. Ale tam zase měli takový průmrný pinďour. teď je to okatý nadprůměr. (23cm) navíc tlusté asi (10cm). Více než pololetí se snažíme, ale nic se nezlepšilo, uvažovala jsem nad rozchodem, protože nejsme asi kompatibilní, zřejmě mám takovou, která neumí přijmout nějaké větší rozměry, a můžu být v pohodě jen s primerem, nebo něčím menším. Sice mě od toho lidé odrazují (rodina, a jedna kamarádka) protože má skvělou povahu, ale zase pro mě je sex a orgasmus velmi důležitý ve vztahu, také si ho chci užít, a ne zažávat bolest, ale tak zase vyslechla jsem si také, že,,ty jsi sobecká" ale tak zase jsem sobecká proto protože nechci cítit bolest? A chci to mít příjemné? Byla jsem za gyn. a řekla, že po fyzicky i celkově zdravotně jsem v pohodě. Takže problém bude asi nekompatibilita, on je příliš velký na mě a já příliš uzka na něj, ale tak zase asi objektivně není velká část na mně protože předtím jsem byla v pohodě, nezažívala jsem bolesti. Dokoca často se mi i stává, že mě i 3 dny bolí vchod, nebo vnitř mě štípe a utírám krev.