Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@peka83 my mame naseho s papirama za 5 tisic, sehnat se da. Chovatelka mela hodne stenatek a kdyz chtela prodat tak holt musela s cenou dolu. Rekli jsme, ze vic dat nemuzeme a pristoupila na to.
@Jolynka @Jasněnkaa joo taky si myslím, že se to bude dát sehnat. Už jsem na pár odepsala, ale je Neděle tak počkám až odepíši. Na nic spěchat nehodlám. Co se má stát se stane:-)Do jednoho jsem s ezamilovala na první pohled, ale lidé jsou od nás velmi daleko my bydlíme na Opavsku a oni jsou z Jihlavy to je pro nás hrozná dálka. Ale byl celej bilej a jen ocicka právě měl černý.
no to bylo rozkošné
Nechci ti do toho kecat, ale myslím, že je lepší si trochu připlatit a pořídit si pejska s papírama. Máš tam větší jistotu, že pejsek bude povahově takový jaký má být a taky nebude mít třeba nějakou dědičnou chorobu. A hlavně, že je to od nějakého seriózního chovatele a nepodporuješ nějakého množitele. Samozřejmě, že i psi bez papírů jsou skvělí. Ale myslím, že tahle investice se vyplatí, přece jen budeš mít pejska vedle sebe mnoho let. ![]()
@peka83 píše:
@Jolynka @Jasněnkaa joo taky si myslím, že se to bude dát sehnat. Už jsem na pár odepsala, ale je Neděle tak počkám až odepíši. Na nic spěchat nehodlám. Co se má stát se stane:-)Do jednoho jsem s ezamilovala na první pohled, ale lidé jsou od nás velmi daleko my bydlíme na Opavsku a oni jsou z Jihlavy to je pro nás hrozná dálka. Ale byl celej bilej a jen ocicka právě měl černý.no to bylo rozkošné
jo zamilovala
já našeho našla tenkrát tuším v Anonci, byla tam fotka, štěňátko v polévkové misce, nebo hrnečku, přesně už nevím
no holka co ti budu povídat, láska na první pohled
![]()
@Novalee já psala majitelce o pejska s papírama a odpověď se mi dostala 14 tisíc za pejsk a 16 tisíc za fenečku. Ono možná by ti množitelé tolik nebyli, kdybi ti co mají ty papíračky na tom nechtěli nechutně vydělat. Protože Pokud dali třeba za matku a otce štěnat plno peněz tak veřím, že už to mají dávno zpátky. A očkování a odčervení probíhá u papíráčku stejně jako u nepapíráčku i to krmení. Takže nechápu proč je to tak předražené:-/ My máme doma dvě kočičky s papírama a vím jak nechutně a draze to prodávají chovatelé. Já vím jistě, že až budeme prodávat jendou koťátka s papírama ebudu chtít lidi oškubat, ale budu chtít, aby prostě měli kvalitní kotátka všichni lidé ne jen ti co jsou z nějakých vyšších kruhů:-) Kdybych řekla partnerovi, že chci pejska za 16 tisíc, tak bych si jej mohla tak akorát vytvořit ze sádry:-DD
Nechceme dát za pejska více jak 4 tisíce korun a asi jsme už i štěnátko našli. Tak uvidíme co domluvíme.
@peka83 no nekecej
16 tisíc?
to se mi snad ani nechce věřit, vždyť je to už běžné plemeno, skoro bych řekla že je už přeboloňákováno
pak ukaž fotku pesánka ![]()
@Jasněnkaa no je hodně Bolonáčků, ale vše v Čechách. Tady unás na Opavsku toho moc na netu nebylo. Pro to male si zajedeme od nás 150 km.-)
Můžete mi když tak poradit i třeba jaký kartáč si na hafíka koupit?, A od jaké doby se lastně začíná vyčesávat?, Asi od mala, že?, Aby si zvyknul. Chci být již připravená.
@peka83 píše:
Můžete mi když tak poradit i třeba jaký kartáč si na hafíka koupit?, A od jaké doby se lastně začíná vyčesávat?, Asi od mala, že?, Aby si zvyknul. Chci být již připravená.
Mrknete na stránky Profikosmetika.cz. Je tam poradna podle plemen. Zjistíte tam vše, co potřebujete. ![]()
http://www.jkbrand.cz/…cni-stranka/
jinak tady jsem našla fajne hřebeny.-) jen se podivam teda ktere jsou nejvyhovujici ale vypadaji super videla jsem video na rad yptáka loskutáka
Cesat urcite hned od malicka. My kdyz si brali naseho v tech cca 12 tydnech, tak uz to byl pekny hunac ![]()
prvni dve fotky, kdyz jsme si ho privezi a treti uz velkej a ostrihanej ![]()
@peka83 no ale zas by dítě mělo krásná hovínka a hebounkou srst
to bylo v jedné reklamě.
Já mám bez papírů a za 7, ale už je to 10 let, koukej a číhej, myslím že za ty 4 určitě najdeš