Bonbóny ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
15.10.14 21:36

Jak tu někdo navrhuje samolepky jako odměnu, tak to bych zase těžko zkousávala já. Kluk jí pak chce samozřejmě někam nalepit. Ale nechci mít oblepený celý byt :cert: To radši nějaký ten bonbon.

Příspěvek upraven 15.10.14 v 21:36

• Citovat
  • Upravit
8959
15.10.14 21:36
@Angua píše:
Jasně, dítě to vnímá. Dneska mi moje ani ne tříletá dcera říkala, že „ve školce vždycky všechno sníme a vypijeme“. Na můj dotaz, proč to tak nedělá i doma (pití jí momentálně podávám stříkačkou, jinak je schopná celý den klidně nepít) mi důvěrně sdělila, že „doma je doma a ve školce je ve školce“ :lol:Jinak teda u nás ve školce dávají, myslím si, že denně po svačince - kdo snědl. Možná někdy i víc - jak mi to líčil starší syn - za to, že jsou tak strašně hodní a že hezky spinkali… No ale neověřovala jsem to :mrgreen: Kamarádka si to třeba nepřeje (stejná třída jako dcera), tak děti bonbony nedostávají. Ale byla jsem u toho, jak klučík ječel, že chce taky bonbon jako ostatní děti a ona ho lákala na doma pečenou buchtu a zdálo se mi, že moc pochopení neměl :mrgreen: To je pak takové blbé pro to dítě, možná by bylo fakt lepší, kdyby to nedávali nikomu :nevim:

jj, to je přesně to, co jsem psala, co učitelky svým úžasným plánem „kdo smí a kdo“ zaviní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.10.14 21:37
@atominnka píše:
mám doma TO SAMÝ…ve školce se jí a pije všechno, doma se ohrnuje rypák :mrgreen:

Jestli to nakonec nebude tím, že je tam motivujou těma bonbonama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.10.14 21:37
@hanka.br. píše:
Už jsem se málem chystala připravit zítra ráno dětem cestu za pokladem k truhle plné čokoládových zlaťáků, ale nic nebude! Dostanou pěkně diktát a známku! Snad budou takhle mamky spokojené.

nebudou ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
15.10.14 21:38
@jamoni píše:
Tak naše holka neřve, nebrečela nikdy, co tam teď nastoupila a boty zvládá bravůrně, pomáhá i jiným :D Ona ani žádný bonbón za obutí nepotřebuje, odměnou pro ní je, že se jde ven a hotovo. Bonbony po nás rodičích nikdo kupovat nechtěl, takže to jde z jejich rozpočtu, řekla bych, že nějaký obrázek nebo samolepka výjde i laciněji, ale to je o přístupu no.

Tak se holt musíš OZVAT…nejlíp na třídních schůzkách, ale ty už asi byly…nevím, kdy máte další. Nebo se spojit s ostatními rodiči po mailu a přednést jim co ti vadí a svůj návrh řešení…a třeba se ozve víc podobně smýšlejících…v jednotě je síla. Myslím, že pokud se ozvete, měli by vám vyjít ve školce vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
15.10.14 21:38
@LadyTommy píše:
Do me takhle rvala ucitelka sekanou, dodnes mam vzpominky, jak se mi to vracelo do pusy :zed:

Mně kvasnicovou polívku.. :poblion: a teplý mlíko se škraloupem 8o

• Citovat
  • Upravit
643
15.10.14 21:39
@kacz píše:
@Lejaa x generací učitelek to zvládalo bez bonbonku? Jaké generace myslíš? My jsme ve školce bonbonky občas dostávali taky a to teda nejsem úplně nejmladší. Kromě toho, v mé komunistické generaci byly na 20 dětí ve třídě 2-3 učitelky plus kuchařky, uklízečky a nevím co ještě, dnes je na podobnou třídu jedna učitelka a je ráda, že je ráda.

já jsem ročník 1977 a ve školce jsme bonbon dostávali pod polštář při spaní, teda jen ti, co opravdu spali a nezlobili. Pamatuju si to proto, že já jich moc nedostávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
15.10.14 21:39
@SIMONA1234 píše:
8o 8o Umíš číst…??? Kde ti přisuzuju, že TY cpeš doma děti sladkým..??? 8o 8o 8o Bože… :mrgreen:
A že se VZTEKÁM..??? :mrgreen: Joooo :pankac: slovo KOKÝNO je fakt k vzteku…!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Číst umím. Umíš diskutovat?
Když cituješ můj příspěvek, a něco k tomu připíšeš, tak se má za to, že reaguješ na mě. A že se vztekáš? No, soudím dle počtu a volby smajlíků, které používaš… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.10.14 21:40
@SIMONA1234 píše:
Jo…můžeš…třeba vymyslí něco, co se ti zase nebude líbit…můžete si takhle „hrát“ celý školní rok…nebo to urychlit.

Samožřejmě. Vždycky mám právo si zajít za ředitelkou a stěžovat si na přístup. Naštěstí máme suprové učitelky, které nemusí děti uplácet sladkým… Zvláštní, že to někdo umí i bez toho, ale to ty si nepřiznáš… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
@SIMONA1234 píše:
Jo…můžeš…třeba vymyslí něco, co se ti zase nebude líbit…můžete si takhle „hrát“ celý školní rok…nebo to urychlit.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
@lucenka píše:
Jak tu někdo navrhuje samolepky jako odměnu, tak to bych zase těžko zkousávala já. Kluk jí pak chce samozřejmě někam nalepit. Ale nechci mít oblepený celý byt :cert: To radši nějaký ten bonbon.Příspěvek upraven 15.10.14 v 21:36

Neznáš album na samolepky? :mrgreen:

@Lejaa píše:
jj, to je přesně to, co jsem psala, co učitelky svým úžasným plánem „kdo smí a kdo“ zaviní.

Jj, tohle je pitomé. Protože to dítě to neví, že maminka zakázala, to vidí že paní učitelka dala všem bonbon, ale jemu ne. Popravdě mě to teda taky překvapilo, když mi to loni říkal syn, že dostávají takto běžně bonbony. Ale vzhledem k tomu, že když jsou doma, tak většinou taky něco během dne tohoto druhu pozřou, tak holt to mají ve školce místo těch domácích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
@Angua píše:
Jestli to nakonec nebude tím, že je tam motivujou těma bonbonama :lol:

Já se domnívám, že funguje davová psychóza. Učitelkám v mš jsem vysvětlovala, že mé dítě nejí švestkové knedlíky (doma to nevzal do pusy). Ten den mi učitelky sdělily, že je nenechal ani vytáhnout pecky- prostě kámošům to chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.10.14 21:41

@LadyTommy já si pamatuju játra… sem pak blilas dva dny…

@Fima já na hanbě strávila moooře času :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.10.14 21:42
@J_Doe píše:
Ta rada o stěhování je opravdu primitivní… Nebo je to jenom hloupý žert?V západní Evropě jsme žili, proto vím, jak to tam se sladkým ve školkách chodí. Teď už máme dvě děti na škole, jedno ve školce, kde se sladké nedává, a jedno v soukromé (k dceři ho nevzali), kde trochu sladkého je. Ale řekli jsme, že si nepřejeme, aby ho dostával. :nevim: Do „dceřiné“ školky se dostane až příští rok.

tak jsi tam měla zůstat a nemusela by ses rozčilovat nad sladkostma ;) Nesnáším tohle srovnávání, že na západě je všechno úžasný chumláčkový a všechno u nás je strašný.

• Citovat
  • Upravit
10351
15.10.14 21:42
@hanka.br. píše:
Už jsem se málem chystala připravit zítra ráno dětem cestu za pokladem k truhle plné čokoládových zlaťáků, ale nic nebude! Dostanou pěkně diktát a známku! Snad budou takhle mamky spokojené.

A papíry na diktát dej právě do tý truhly..ježiš to je zlomyslnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin