Bouchnutí do hlavičky kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
26.10.12 13:26
@KPKristy píše:
A teda trochu mimo téma, ale nedá mi to :oops:. Dost často tu čtu, že partneři si doma sprostě nadávají. Jako říct mi manžel, že jsem blbá nebo kráva nebo debilní, vůbec nevím, jak bych reagovala, ale klesl by u mě hodně hluboko. Kde je nějaká úcta? 8o :roll:

Taky zírám. ¨Miliony ženských píšou jak si říkají denně s manželem „miluji tě“ a podobné hemzy a z toho si od něho klidně nechají říct „krávo debilní“. Jako fakt nechápu. Jsem s manželem 12 let, miluji tě si opravdu neříkáme, ale nikdy jsme si neřekli křivého slova opravdu NIKDY. Nestačím se divit s kým jsou ženské ochotné strávit život.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
26.10.12 13:27

Taky se mi to stalo, taky s telefonem, vylít mi z ruky :roll:
je to malá výška na to, aby to mimču mohlo ublížit, a taky né do fontanely, tam bych se možná bála…
A jak píšou holky, takových bouchnutí ještě bude…já si taky říkala, že nikdy a nakonec mi malej jednou spadl i z postele, hlavou napřed :zed:
pozorovala sem chuť k jídlu, pití, zorničky, nezvracel, nebyl spavější než normálně, takže to přežil jen s malou (kupodivu) modřinou a malou boulí ;)

jinak tu krávu blbou, no bylo to řečeno ve stresu a strachu, může se stát, já mám taky divokej slovník a když se třeba leknu, tak ze mě vylítne i slovo, který bych jinak neřekla ani v hádce…pokud tě tak netituluje při kdejaký příležitosti, tak v tomto případě bych to asi přešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.10.12 13:37

Souhlasím s Mar__tanka198a nechápu co se tu zase řeší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Že ji řekl že je kráva? Tak se asi lekl, v tomhle případě bych to fakt neviděla jako neúctu… My si sprostě nenadáváme, ale v takovémto případě kdyby mi dítě spadlo, spadl by mi na něj mobil atd, atd, ani bych na manžela nebyla naštvaná, protože to, že jsem kráva bych si řekla i sama :pankac: :pankac: :pankac: Takže pokud se k ní chová jinak normálně, toto bych přešla a neřešila :pankac: jinak fakt mimčo hlídej, když se ti nebude zdát, hned zamiř do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
26.10.12 13:41
@mamaterka píše:
@KPKristy @helenkka vám nikdy nic neuletělo ve stresu? když jste se třeba lekly? vítejte do klubu"a kde je vzájemná úcta",mě když se něco nepovede, nebo něco zvořu, tak mi přítel říká:Ty moje nešikulko roztomilá, to nic, to nevadí, já k tobě hledím s úctou, tak tě ani plísnit nebudu..a já mu odpovídám:ty můj nejdražší živiteli, jsi opravdu úctyhodný, já si toho tak vážím… :zed: :zed: :zed:

Ve stresu nebo když něco podrbu tak mluvím hodně sprostě ale nikdy teda ne směrem k manželovi když něco podělá on a u něj je to stejný. Ani mi to teda neujelo nikdy, prostě mi to nepřijde normální. Je fakt potřeba tyhle „nehody“ nějak komentovat a titulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
26.10.12 13:49

@marmelada78 někdo má asi potřebu komentovat.My se doma taky někdy komentujeme a titulujeme, já bych se i cítila nesvá, kdyby se něco stalo nebo bych udělala něco blbě a ten můj si toho nevšímal nebo by jen zíral. sice komentuje a tituluje, ale vždycky pmůže, což mi přijde mnohem důležitější, než že mi v prvotním leknutí řekne, že jsem kráva blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.10.12 14:25

Holky, promiňte, že jsem zrovna v této diskusi měla potřebu komentovat nadávky. A opravdu mi nikdy nic podobnýho z pusy nevyjelo, ani když mě manžel hodně naštval. Jemu taky ne. Určitě je to věc těch dvou, my to prostě doma nepoužíváme. Samozřejmě si ulevím „do prdele, co zase děláš?“, ale že bych mu řekla „co děláš, ty blbe?“, to ne.
Pardón, jestli jsem někoho pohoršila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.10.12 14:38
@marmelada78 píše:
Ve stresu nebo když něco podrbu tak mluvím hodně sprostě ale nikdy teda ne směrem k manželovi když něco podělá on a u něj je to stejný. Ani mi to teda neujelo nikdy, prostě mi to nepřijde normální. Je fakt potřeba tyhle „nehody“ nějak komentovat a titulovat?

No třebas já i manžel by jsme takové, jak ty tomu říkáš nehody, měli potřebu okomentovat… jako kdyby mu malej sletěl z přebalováku, fakt bych mu neřekla, zlato, to se stane :zed: :zed: :zed: A abych mlčela a jen se na něj koukala? Takže mě to přijde naprosto normální, že to otce dítěte naštvalo a plně ho chápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
26.10.12 15:33
@monika32 píše:
No třebas já i manžel by jsme takové, jak ty tomu říkáš nehody, měli potřebu okomentovat… jako kdyby mu malej sletěl z přebalováku, fakt bych mu neřekla, zlato, to se stane :zed: :zed: :zed: A abych mlčela a jen se na něj koukala? Takže mě to přijde naprosto normální, že to otce dítěte naštvalo a plně ho chápu :nevim:

Tak to prostě každej má jinak.. My tyhle věci fakt nekomentujeme stylem „dopr.. co děláš nemůžeš dávat pozor“ apod.. Mně malej slítl z gauče bylo mu 5 týdnů, já se klepala motala se mi hlava byla jsem z toho v háji, držela jsem malýho, chlap přišel, vzal ho, začal ho utěšovat a mluvit na něj a vím že mi řekl „klid zlato to bude dobrý“. Jako představa že mi řekne „doprdele ty si pitomá ale“ tak mě asi odvezou. Nedávno syn lezl z gauče na křeslo za manželovy asistence a chtěl se podívat co je mezi křeslem a tím gaučem, strčil tam hlavu a zahučel do té mezery, vřískot jako prase, chlap ho vytáhl já jsem přilítla co se stalo on mi to řekl, začli jsme malýho uklidňovat oba dva a srandovat, ale jako nikdy by mě nenapadlo mu na to něco říct :think: Jako vždyt to nikdo neudělá schválně, moc nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
26.10.12 18:43

Ahoj mi tak v pondělí spadl malý z postele, rána jak blázen a řev, třepala jsem se jak ratlík, byla to otázka vteřiny…rychle jsem ho oblíkla a letěla s ním k dr. měla jsem ho sledovat jestli nezvrací, není spavý, apatický atd…díkybohu mu nic nebylo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
26.10.12 18:56

Maminky a co by se dělo, kdyby se miminko bouchlo přímo do fontanelky? já se vždy strašně bojím, na hlavičku malému sahán jen malinko, abych náhodou neporušila fontanelku. mám z toho tak trochu fóbii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.10.12 19:34
@LadyAnnBH píše:
Maminky a co by se dělo, kdyby se miminko bouchlo přímo do fontanelky? já se vždy strašně bojím, na hlavičku malému sahán jen malinko, abych náhodou neporušila fontanelku. mám z toho tak trochu fóbii…

To už by určitě bylo na doktora. Ale prý je tam ta kůže hodně pevná a pružná, spíš bych viděla problém, kdyby se dítě bouchlo třeba o roh nebo něco podobně ostrýho. Ale mám z toho taky strach. Když vidím tu „otevřenou“ hlavičku, a jak to tam tepe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
16.11.12 12:59

Mě malá zase 3× spadla a taky jsem brečela a byla vyřízená, za pár dní budeš v pohodě a budeš dávat větší pozor…člověk se časem naučí předvídat..
třeba přítel mi podával pití nad hlavou malé, to mě vždy strašně vytáčelo, těžká sklenice nad hlavou :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 19:55

Ahoj, manželovi hlídal malou na přebalováku při koupání a v nestřeženém okamžiku se mu bouchla do hlavičky do plastové misky na kosmetiku, má ale ostré rohy, strašně plakala, ale poté co jsem jí vzala do náruče se utišila, pak se normálně napapala a teď spinká, máme 6 měsíců, udělala se jí trošilinku boulička, spíše jen na dotek, ale vypadá, že je menší a menší a má tam červený flek. Strašně se bojím, že se jí něco stalo, co radíte, co dělat teď tak na večer:? děkuji

• Citovat
  • Upravit
1219
20.1.13 20:03

Kontrolovat zkusit za 2 hodky probudit pokud se probudí normálně a nebude se nic dít tak bud v klidu pokud by zvracela nebo něco tak klidně na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
20.1.13 20:04

Myslím, že malé nic nebude. projistotu kontroluj zorničky, zvracení..Boluličku leduj a v noci při spaní na ni mrkni. ale určo jí nic nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák