Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Také bych se o malou nebála, pokud normálně reaguje (není přehnaně spavá), nezvrací. Raději zkusit malou vzbudit tak za 2 hodiny je dobrý nápad. Dnes v noci bych jí kontrolovala, ale nemělo by to být nic vážného, myslím
Také se mi stalo, že mi malý jednou spadl v nestřeženém okamžiku na zem - asi v jednom měsíci, strašně jsem si to vyčítala a bála se, ale bylo to OK. Propříště jsem byla o hodně opatrnější…
Taky se mi to stalo. Ikdyž ne s mobilem. Malá řvala jak tur. Byly jí 2 týdny. Manžel jí pak choval asi hodinu já se bála na ní sáhnout klepala jsem se jak ratlik. Šestinedělí je prevít. ![]()
Mám ještě kluka 3 roky a to bys viděla co s malou dělá když je nechám 5 sekund samotný. V podtatě se otočim jen pro plínu a on už jí morduje. Pusinkuje jí jak blázen, tahá za ručičku chce jí chovat prostě ho musim strašně hlídat jinak by se malé něco stalo. On z toho ještě nemá rozum
Jezdí po ní autíčky ale ona se chechtá nebrečí vůbec to nechápu že neřve. Je na něho úplně vysazená. Neboj malé nic nebude.
Klid, když se bouchla o misku, nic jí určitě nebude. Neblázni
Kdyby z toho přebalováku spadla, chtělo by to jipozorovat, ale to fakt nic nebude. Uklidnila se, jedla…
Díky, tak já ji vzbudím a mrknu na ni a když bude v pořádku, tak pak už jí budit nemusím?
Po bouchnutí o misku bych ji teda nebudila. Ale to jsem já (2 děti - 2 a 5 let, to bych musela budit pořád
. Rozumím tomu, že to můžeš vidět jinak a třeba tě to překontrolování uklidní. Počítej raději s tím, že může být vzteklá, protože ji budíš v nejlepším ![]()
Taky bych nebudila.. Já teda ani nebudila, když spadla z postele - máme vysoký koberce.. Ono poprvé je člověk vystrašenej, okolo roka věku dítěte už ho vzruší jen krev ![]()
@Gama jo já vím, jsem strašně hysterická a každou maličkostí bych nejraději k doktorovi…ale jsem taková no. Raději jí zkontroluju, nedalo by mi to spát
Holky, tak jsem ji vzbudila, byly to už 2 hodiny od nehody a moc se jít o nelíbilo, ale probudila se normálně, protáhla se, zamručela a zase mi usla v náručí a pak jak jsem jí hladila, tak otevřela i oči a zornice normálně reagují na světlo, boule už není téměř žádná…tak jsem jí dala zase spinkat a snad to bude v pořádku
Mně se to stalo taky a ještě v porodnici. Byla jsem nevyspalá a malá spinkala vedle mě. Zazvonil telefon, já se lekla…trhla sebou a praštila jsem jí do hlavinky. Taky hodně plakala, tak jsem s ní šla na sesternu a už měla bobky, že na mě půjdou ze sociálky. Ale byli v pohodě. To se stává…nemělo by…ale stane se.
Tak ynám spadl tel.na hlavičku. a já si myslela, že jsem jediná ![]()
Ahoj holky a stalo se vám někdy že vám malý spadl ze sedu dozadu na hlavu myslím na temeno malému je teda už deset mesíců ale když si hraje v sedě tak dělá hopy hopy a spadne dozadu na hlavu nevíte jak moc měkká je hlava v deseti měsících nebo kde je nejměkčí poradtě jak ho to odnaučit…jsem zoufalka…
@Míša Míša ahojda a na co spadne tou hlavičkou? na koberec? a sedí na zemi?