Bouchnutí do hlavičky kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
20.1.13 20:44

Také bych se o malou nebála, pokud normálně reaguje (není přehnaně spavá), nezvrací. Raději zkusit malou vzbudit tak za 2 hodiny je dobrý nápad. Dnes v noci bych jí kontrolovala, ale nemělo by to být nic vážného, myslím :palec: Také se mi stalo, že mi malý jednou spadl v nestřeženém okamžiku na zem - asi v jednom měsíci, strašně jsem si to vyčítala a bála se, ale bylo to OK. Propříště jsem byla o hodně opatrnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
20.1.13 20:53

Taky se mi to stalo. Ikdyž ne s mobilem. Malá řvala jak tur. Byly jí 2 týdny. Manžel jí pak choval asi hodinu já se bála na ní sáhnout klepala jsem se jak ratlik. Šestinedělí je prevít. :P

Mám ještě kluka 3 roky a to bys viděla co s malou dělá když je nechám 5 sekund samotný. V podtatě se otočim jen pro plínu a on už jí morduje. Pusinkuje jí jak blázen, tahá za ručičku chce jí chovat prostě ho musim strašně hlídat jinak by se malé něco stalo. On z toho ještě nemá rozum :zed: Jezdí po ní autíčky ale ona se chechtá nebrečí vůbec to nechápu že neřve. Je na něho úplně vysazená. Neboj malé nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.1.13 20:53

Klid, když se bouchla o misku, nic jí určitě nebude. Neblázni :) Kdyby z toho přebalováku spadla, chtělo by to jipozorovat, ale to fakt nic nebude. Uklidnila se, jedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.1.13 20:55

Klid.. Bude hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 20:55

Díky, tak já ji vzbudím a mrknu na ni a když bude v pořádku, tak pak už jí budit nemusím?

• Citovat
  • Upravit
891
20.1.13 21:00

Po bouchnutí o misku bych ji teda nebudila. Ale to jsem já (2 děti - 2 a 5 let, to bych musela budit pořád :). Rozumím tomu, že to můžeš vidět jinak a třeba tě to překontrolování uklidní. Počítej raději s tím, že může být vzteklá, protože ji budíš v nejlepším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.1.13 21:04

Taky bych nebudila.. Já teda ani nebudila, když spadla z postele - máme vysoký koberce.. Ono poprvé je člověk vystrašenej, okolo roka věku dítěte už ho vzruší jen krev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 21:05

@Gama jo já vím, jsem strašně hysterická a každou maličkostí bych nejraději k doktorovi…ale jsem taková no. Raději jí zkontroluju, nedalo by mi to spát

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.13 21:28

Holky, tak jsem ji vzbudila, byly to už 2 hodiny od nehody a moc se jít o nelíbilo, ale probudila se normálně, protáhla se, zamručela a zase mi usla v náručí a pak jak jsem jí hladila, tak otevřela i oči a zornice normálně reagují na světlo, boule už není téměř žádná…tak jsem jí dala zase spinkat a snad to bude v pořádku

• Citovat
  • Upravit
1638
20.1.13 21:59

Já bych ji nebudila…nespadla tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 22:00
  • Citovat
  • Upravit
1265
21.1.13 16:34

Mně se to stalo taky a ještě v porodnici. Byla jsem nevyspalá a malá spinkala vedle mě. Zazvonil telefon, já se lekla…trhla sebou a praštila jsem jí do hlavinky. Taky hodně plakala, tak jsem s ní šla na sesternu a už měla bobky, že na mě půjdou ze sociálky. Ale byli v pohodě. To se stává…nemělo by…ale stane se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
21.1.13 16:37

Tak ynám spadl tel.na hlavičku. a já si myslela, že jsem jediná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
28.3.13 11:49

Ahoj holky a stalo se vám někdy že vám malý spadl ze sedu dozadu na hlavu myslím na temeno malému je teda už deset mesíců ale když si hraje v sedě tak dělá hopy hopy a spadne dozadu na hlavu nevíte jak moc měkká je hlava v deseti měsících nebo kde je nejměkčí poradtě jak ho to odnaučit…jsem zoufalka…

• Citovat
  • Upravit
3931
28.3.13 11:52

@Míša Míša ahojda a na co spadne tou hlavičkou? na koberec? a sedí na zemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák