Bouchnutí do hlavičky kojence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.10.12 12:22

Bouchnutí do hlavičky kojence

Ahoj jsem zoufalá. Dneska před jídlem jsem měla malou na gauči a zazvonil mě telefon když jsem ho vzala tak mě vypadl z ruky a spadl mojí 11 týdenní holčičce přímo na hlavičku nad okem. Teď mám strach jestli se jí něco nemohlo přihodit :( první byl strašný řev, pak jsem ji dala napapat a spat, teď spinká ale stejně ji pořád hlídám jestli dýchá. Jsem z toho celá špatná. Asi hodinu jsem bulela jak malá i když nevím jestli to bylo jen z toho že mě spadl ten telefon nebo z toho že mě přítel řekl že jsem kráva blbá. Je mě to hrozně líto :( stalo se vám někdy něco podobného nebo jsem jenom já tak neschopná?? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
26.10.12 12:26

Přítele bych poslala do *****, takovéhle chování fakt žeru, on je dokonalý, vše se mu vždy daří?
Nezoufej, nejsi neschopná, to se přece může stát vždy a každému :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
26.10.12 12:29

Ahoj, co psaly holky na diskuzi tak na pohotovosti radí budit co hodinu, takže kdyby spala moc dlouho, zkus jí jemně vzbudit. Pokud ti nebude připadat malátná, nebo jiná než obvykle, tak to neřeš. Tohle se může stát každému a věř, že ještě třeba podobných situací nastane. Neboj, určitě jsi jí vážně neublížila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.10.12 12:29

Neboj se, maličká se určitě jen strašně lekla a bude v pořádku, pozoruj ji a kdyby se ti něco nezdálo, zajdi k dr, ale spíš se fakt jen chudinka lekla.
Mi teda dceři tel. na hlavu nespadl, ale spadla mi když měla 4 měs. z postele na dlažbu a bouchla se o skříň, jak padala, já v šoku, protože to byl jen moment, odsunula peřinu, kojící polštář a letěla dolů, manžel vyváděl přesně, jak tvůj přítel. Malá za chvilku o ničem nevěděla :andel:.
Neboj bude v pořádku a ty si příště dáš pozor na ten telefon a na cokoliv :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.10.12 12:30

Neboj kdyby ji neco bylo plakala by porad.. A telefon neni az tak tezky. Mima jsou gumovy. Dost toho vydrzi :-D a hodne plakala pac se lekla a nevedela co se deje. A presne pritele bych poslala nekam. Tohle se muze stat kazdemu a i horsi. Nikdo neni dokonaly. Mel te spis podrzet nez te schodit. Taky ho nekam posli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.10.12 12:33

Ja dostala od manzela taky cocku, kdyz mi dcera uklouzla ve vane…pritom se to stane, ani nevis jak. Mno, ja bych mu asi taky vyhubovala. proste se o ne bojime.

urcite plakala, pac se musela dost leknout. Kontrolovala bych ji, pripadne pribudila, zkontrolovala jestli se nechova divne, nezvraci a tak.

telefon ale neni moc tezkej, urcite se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
26.10.12 12:33

Mě taky spadl telefon na dceřinu hlavičku a to byla ještě mladší ani po 6nedělí jsme neměli. taky se lekla a plakala, ale vše v pořádku, je to spíš jak se lekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
26.10.12 12:35

Teda přítele bych jaksi srovnala…to se může stát každému..malá bude určitě v pořádku, ty si z toho nic nedělej, myslím, že by se nenašla miminka, které by dítě nespadlo, nebo nějak ošklivě nebouchlo, koukni do nějakých diskuzí, co máš pořádně hlídat, myslím, že jsou to zorničky, zvracení, spánek, a uvidíš, že bude dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
26.10.12 12:40

Ahoj, doktoři raděj dítě nadávat spát ještě minimáálně hodinu po tom, co dítě utrží ránu do hlavy, já to teda dodržovala(i když tím pak dítěti překopeš celej den),osobně si ale myslím, že to bude v poho, jak psaly ostatní maminky, malá se asi jen lekla, asi ji to i trochu zabolelo, ale takových úrazů ještě bude :lol: mě malej spadnul, když utíkal na betonu, zamotaly se mu nohy a letěl přímo na čelo, hematom přes celý čelíčko, řval, jak tygr, to muselo bolet, jeli jsem na pohotovost, s tímle bych doma nezůstala a vše bylo v poho, potom jsme ještě měli dalších 5 úrazů hlavy během 14dní-bylo to strašný období :pocitac: malej je splašenej, nedává pozor a rychleji utíká než přemýšlí, ale chápu Tě, že máš strach, to já mám taky vždycky. Až se vzbudí, tak se s ní pomuchli, zasypej jí pusinkama a bude Ti líp :hug: uvidíš, jen ji ještě pozoruj, ale jak říkám, mělo by to být o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
26.10.12 12:45

Ahoj, stalo se mi neco podobneho.ale ja hystericky letela na pohotovost. Tam se me ptali zda maly potom brecel, zda byl pri vedomi. Pak jsem ho musela pozorovat. Jestli reaguji zorničky. Nastesti bylo vsecho v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.10.12 12:47
@Anonymní píše:
Ahoj jsem zoufalá. Dneska před jídlem jsem měla malou na gauči a zazvonil mě telefon když jsem ho vzala tak mě vypadl z ruky a spadl mojí 11 týdenní holčičce přímo na hlavičku nad okem. Teď mám strach jestli se jí něco nemohlo přihodit :( první byl strašný řev, pak jsem ji dala napapat a spat, teď spinká ale stejně ji pořád hlídám jestli dýchá. Jsem z toho celá špatná. Asi hodinu jsem bulela jak malá i když nevím jestli to bylo jen z toho že mě spadl ten telefon nebo z toho že mě přítel řekl že jsem kráva blbá. Je mě to hrozně líto :( stalo se vám někdy něco podobného nebo jsem jenom já tak neschopná?? :(

Určitě se jí nic nestalo, neboj. Kdybys po ní telefon mrštila silou, to by bylo něco jinýho, ale takhle to bude v pohodě. To se stává :hug:. Mně nedávno sjelo mimino z gauče (40cm), když jsem vyskočila, abych zachránila tekoucí polívku na sporáku :oops:. A to jsem si říkala, že moje dítě z gauče nikdy nespadne. Zlatý voči! :oops: Strach jsem měla na umření, ale v pohodě. A tedy manžel by si opravdu nedovolil mě takto titulovat (kráva blbá) 8o. Stát se to může každýmu, i chlapovi. A mám dojem, že kdyby chlapi měli dítě na krku 24hodin denně, spadne jim patnáctkrát. To je jen to, že oni ho moc v rukou nemívají, příadně se věnují jen jemu a nedělají sto věcí najednou. A pak jsou chytří, jak rádio :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.10.12 12:50

A teda trochu mimo téma, ale nedá mi to :oops:. Dost často tu čtu, že partneři si doma sprostě nadávají. Jako říct mi manžel, že jsem blbá nebo kráva nebo debilní, vůbec nevím, jak bych reagovala, ale klesl by u mě hodně hluboko. Kde je nějaká úcta? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nezalogovaná
26.10.12 12:54

Stane se to každému, netrapte se tím. Moje sestra vypadla mámě ze židličky na dlaždice a jak je pěkně plnoletá; mně se dítě taky párkrát bouchlo do hlavy a žije. Spíš se připravte, že to bude horší, až povyroste, uhlídat se nedají;)

Telefon nad okem bych neřešila, jak již řečeno, není to nic těžkého a není to na fontanele. Častěji bych ji kontrolovala, koukejte, jestli (víc) nezvrací, zkontrolujte zorničky (stačí dát na světlo - nebo baterkou, když posvítíte do jednoho oka, obě zorničky se musejí stáhnout stejně a stejně zase rozšířit). Dítě by nemělo být spavější, ale u takhle malého ještě kulové poznáte:)

• Citovat
  • Upravit
1561
26.10.12 13:03
Ahoj, nám se to stalo když měla malá zhruba 2 měsíce a nevadilo to ničemu, taky jsem to obrečela, ale stalo se mi to pak hned ještě jednou. Ale dobrý.
@Anonymní píše:
Ahoj jsem zoufalá. Dneska před jídlem jsem měla malou na gauči a zazvonil mě telefon když jsem ho vzala tak mě vypadl z ruky a spadl mojí 11 týdenní holčičce přímo na hlavičku nad okem. Teď mám strach jestli se jí něco nemohlo přihodit :( první byl strašný řev, pak jsem ji dala napapat a spat, teď spinká ale stejně ji pořád hlídám jestli dýchá. Jsem z toho celá špatná. Asi hodinu jsem bulela jak malá i když nevím jestli to bylo jen z toho že mě spadl ten telefon nebo z toho že mě přítel řekl že jsem kráva blbá. Je mě to hrozně líto :( stalo se vám někdy něco podobného nebo jsem jenom já tak neschopná?? :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
26.10.12 13:22

@KPKristy @helenkka vám nikdy nic neuletělo ve stresu? když jste se třeba lekly? vítejte do klubu"a kde je vzájemná úcta",mě když se něco nepovede, nebo něco zvořu, tak mi přítel říká:Ty moje nešikulko roztomilá, to nic, to nevadí, já k tobě hledím s úctou, tak tě ani plísnit nebudu..a já mu odpovídám:ty můj nejdražší živiteli, jsi opravdu úctyhodný, já si toho tak vážím… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák