Bouchnutí do hlavičky kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
21.1.13 16:37

Tak ynám spadl tel.na hlavičku. a já si myslela, že jsem jediná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
28.3.13 11:49

Ahoj holky a stalo se vám někdy že vám malý spadl ze sedu dozadu na hlavu myslím na temeno malému je teda už deset mesíců ale když si hraje v sedě tak dělá hopy hopy a spadne dozadu na hlavu nevíte jak moc měkká je hlava v deseti měsících nebo kde je nejměkčí poradtě jak ho to odnaučit…jsem zoufalka…

• Citovat
  • Upravit
3931
28.3.13 11:52

@Míša Míša ahojda a na co spadne tou hlavičkou? na koberec? a sedí na zemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
28.3.13 11:58

Tak dej za něj polštář, ať apdá do měka, nebo jsem malýho obkládala peřinou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
28.3.13 12:03

@Míša Míša Zrovna včera mi 8mi měsíční dcera spadla ze stoje v postálce a strašně se praštila hlavou o zeď. Chtěla jsem jet na pohotovost, ale naštěstí je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
28.3.13 12:19

Holky on je takovej vozembouch obkládám ho pořád ale on je hrozně mrstnej spadne na koberec a sedí na zemi ale to vzdycky zaduní potřebovala bych asi nejakou helmičku na hlavu :D

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
28.3.13 12:20

@Míša Míša Malá v tomhle věku už začínala chodit, ale byly to jen nohy bez mozku.. Hrozný pády.. Ona vůbec neměla pud sebezáchovy, prostě se rozeběhla a pak někde spadla, protože zastavit neuměla.. Naštěstí to trvalo chvilku, pak získala jistotu a teď je z ní paní opatrná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
28.3.13 12:27

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:21

• Citovat
  • Upravit
Míša Míša
28.3.13 12:30

No hlavně mě nestračte holky on e totiž taky neřízená střela…nevím po kom teda… :)

• Citovat
  • Upravit
26093
28.3.13 12:32

Já bych ho nechala, on časem zjistí, že to není to „pravý ořechový“ a začne si dávat pozor… Když bude padat od měkkýho, nedojde mu, že dělá něco blbě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
28.3.13 13:24
@kate02 píše:
Já bych ho nechala, on časem zjistí, že to není to „pravý ořechový“ a začne si dávat pozor… Když bude padat od měkkýho, nedojde mu, že dělá něco blbě… :think:

Přesně. Děti se ani nemají chytat. Natož je obkládat polštářema, protože až spadnou na asfalt tak tam taky polštář nebude. :) A my nejsme součástí jejich těla, když je ale budeme chytat, mozek si to bude myslet a tak budou padat dál a pořád. Je to ale těžké, taky občas chytnu nebo změkčím její náraz, ale snažím se to nedělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
28.3.13 13:25
@gabriela82 píše:
@Míša Míša Malá v tomhle věku už začínala chodit, ale byly to jen nohy bez mozku.. Hrozný pády.. Ona vůbec neměla pud sebezáchovy, prostě se rozeběhla a pak někde spadla, protože zastavit neuměla.. Naštěstí to trvalo chvilku, pak získala jistotu a teď je z ní paní opatrná :mrgreen:

To je ta moje! 8o Sice ještě nechodí, ale stoupá si a pouští se rukama, takže ze stoje pořád padá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
28.3.13 17:17

A taky padá na hlavu? Holky která část hlavičky je asi nejměkčí nejnebezpečnější?? Ted zase padl na žbrdliny od postýlky zase ze sedu chtěl udělat hají a hajnul na žbrdlinky no mě snad trefí…

• Citovat
  • Upravit
15977
28.3.13 17:20

@Míša Míša Na hlavu mi spadla 3×. Včera to byl meganáraz, myslela jsem si, že jí má rozbitou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
29.3.13 07:52

No pravě normálně se mi o tom zdálo jak ho to mám odnaučit? Mám z toho hrůzu ale je mu 10 měsicu a jeste asi nechape co mu rikam…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák