Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak ynám spadl tel.na hlavičku. a já si myslela, že jsem jediná ![]()
Ahoj holky a stalo se vám někdy že vám malý spadl ze sedu dozadu na hlavu myslím na temeno malému je teda už deset mesíců ale když si hraje v sedě tak dělá hopy hopy a spadne dozadu na hlavu nevíte jak moc měkká je hlava v deseti měsících nebo kde je nejměkčí poradtě jak ho to odnaučit…jsem zoufalka…
@Míša Míša ahojda a na co spadne tou hlavičkou? na koberec? a sedí na zemi?
Tak dej za něj polštář, ať apdá do měka, nebo jsem malýho obkládala peřinou ![]()
@Míša Míša Zrovna včera mi 8mi měsíční dcera spadla ze stoje v postálce a strašně se praštila hlavou o zeď. Chtěla jsem jet na pohotovost, ale naštěstí je v pořádku.
Holky on je takovej vozembouch obkládám ho pořád ale on je hrozně mrstnej spadne na koberec a sedí na zemi ale to vzdycky zaduní potřebovala bych asi nejakou helmičku na hlavu ![]()
@Míša Míša Malá v tomhle věku už začínala chodit, ale byly to jen nohy bez mozku.. Hrozný pády.. Ona vůbec neměla pud sebezáchovy, prostě se rozeběhla a pak někde spadla, protože zastavit neuměla.. Naštěstí to trvalo chvilku, pak získala jistotu a teď je z ní paní opatrná ![]()
No hlavně mě nestračte holky on e totiž taky neřízená střela…nevím po kom teda… ![]()
Já bych ho nechala, on časem zjistí, že to není to „pravý ořechový“ a začne si dávat pozor… Když bude padat od měkkýho, nedojde mu, že dělá něco blbě… ![]()
@kate02 píše:
Já bych ho nechala, on časem zjistí, že to není to „pravý ořechový“ a začne si dávat pozor… Když bude padat od měkkýho, nedojde mu, že dělá něco blbě…
Přesně. Děti se ani nemají chytat. Natož je obkládat polštářema, protože až spadnou na asfalt tak tam taky polštář nebude.
A my nejsme součástí jejich těla, když je ale budeme chytat, mozek si to bude myslet a tak budou padat dál a pořád. Je to ale těžké, taky občas chytnu nebo změkčím její náraz, ale snažím se to nedělat.
@gabriela82 píše:
@Míša Míša Malá v tomhle věku už začínala chodit, ale byly to jen nohy bez mozku.. Hrozný pády.. Ona vůbec neměla pud sebezáchovy, prostě se rozeběhla a pak někde spadla, protože zastavit neuměla.. Naštěstí to trvalo chvilku, pak získala jistotu a teď je z ní paní opatrná
To je ta moje!
Sice ještě nechodí, ale stoupá si a pouští se rukama, takže ze stoje pořád padá.
A taky padá na hlavu? Holky která část hlavičky je asi nejměkčí nejnebezpečnější?? Ted zase padl na žbrdliny od postýlky zase ze sedu chtěl udělat hají a hajnul na žbrdlinky no mě snad trefí…
@Míša Míša Na hlavu mi spadla 3×. Včera to byl meganáraz, myslela jsem si, že jí má rozbitou. ![]()
No pravě normálně se mi o tom zdálo jak ho to mám odnaučit? Mám z toho hrůzu ale je mu 10 měsicu a jeste asi nechape co mu rikam…