Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zase se ozvi, co v tom Brně, já dám taky vědět, jen asi u nás už žádná změna až do listopadu nebude… Tak pa a dobrou noc ![]()
Dobře dám určo vědět asi to zjistíš dříve tedy. určitě si myslím že ty naše zlatíčka podle toho co si píšem mají to stejné. Hned jak budu vědět napíši. Modlím se za ty naše štěstíčka
tak ju zatím pa a dobrou nooc
![]()
Ahojky filako dnes sme byly v brně a hned ji to odsranili
jedna se o demoida, je to chyba v bunce ale za 5 min to bylo venku a mala je v poradku. tak se hlavne nestresuj malej ma urcite taky jen toto
drzime palečky ![]()
Co? jsem trochu z toho vedle. Uspali jí, nebo jak jí to vyndali? S Jiříkem budeme muset být v nemocnici 3 dny, den před a den po operaci… a bude se to posílat na histologii. Obávám se, že tedy bohužel nemáme to, co vy. Jinak by určitě nečekali půl roku s operací a nemuseli bychom být tři dny hospitalizovaní, narkóza apod. TeĎ teprve z toho začínám mít strach. Nechápu, kdyby to bylo jen to, co píšeš, proč by to takhle u Jiříka řešili.
Ne trvalo to 5 min strikli ji tam vodičku my jsme byly na oční ambulanci, ale bolelo ji to a tekla ji krev ale ted je v pohodě
a to vam rekl doktor ze tam bude Jiřík 3 dny ![]()
Ano, doktor. Mame normalne objednany termin operace. Prijem je den pred operaci, Jirik bude mit prave ten den dietu kvuli narkoze. Dalsi den zakrok. A pak pres noc jeste pozorovani, jestli je vse ok. Takze domu az treti den.
Aha
tak to je síla
hlavne držím moc moc palečky!!!at to vše dobře dopadne!!! ![]()
Ale Fialko at je to cokoli tak to určitě dobře dopadne já tomu věřím oni u těch miminek a mlinkých dětí jsou strašně pečlivý, Hlavně nemej strach
a bud v pohodě, malej to zvládne je to určitě statečnej brouček
Třeba to vážně nakonec ebude nic vážného, doufám že ne.Ale neboj se!!!Budem na vas moc moc myslet ![]()
@Fialka84: Mohu se prosím zeptat jak to u vás na konec s tou hůlkou dopadlo? Syn má asi to samé. Má, bulku kousek nad obojím na zevni straně. Je pozorovany od malinké a operací chtějí provést ve 3 letech, prý mu to nijak nevadí. U nás to taky bude na tři dny v nemocnici. Přikládám foto a, predem děkuji za, zkušenosti.
@Leenuska mohu se prosím zeptat, jak to u vás dopadlo? Děkuji moc.