Bouraná autosedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
18.6.14 10:49

@steeve ja uz jsem fakt zoufala…ten pas nema byt kde prekrouceny a kdyz si ho dam pres sebe tak vede normalne tak jak ma.
Prosim porad…ja uz fakt nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.6.14 10:51

V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.6.14 10:54

Druha strana ale identicke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.6.14 11:08

@Brokianaa nevidím ani druhou stranu pásu, tak nevím, kde to máte překroucené, jestli tam je nějaký problém, tak zajeďte do prodejny, kde jste sedačku kupovali, a ať se na to podívají, ale takhle překroucený být nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.6.14 11:46

Druha strana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.6.14 12:35

Takhle předkládání hlavu i kdyz ma pult nadoraz…s tim neudelam nic…to taky vadi? Ramena ma oprene jen tu hlavu predklani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.6.14 13:16

@Brokianaa na druhé straně není nic vidět, takže ten pás může být překroucený celý již v autě, to chce opravdu ať se na to někdo podívá, takhle přes fotky to je na prd.
když vystrkuje hlavu taky je to špatně, v tu chvíli mu hlavu nic nechrání, to jste měla raději pořídit klasickou 15-36 kg a k tomu přídavný pás, jak jsem vám psal, ty pásy drží dítě za ramena, takže nemá šanci takto vystrčit hlavu, ale poradit jste si nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.6.14 14:23

@steeve z te 15 - 36 mi vylizal cely…nesel tam udrzet…
Vite jak jsem zoufala? uz fakt nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.6.14 19:53

Z 15-36 se dite klidne predkloni jeste vic a vykloni i z 9-18 nepoznala jsem v tomto mezi detmi ani sedackami rozdil. Nekdy to proste delaji vsechny.
Je to o vysvetlovani a o tom aby bylo hlavne v idealni pozici kdyz spi a velkou cast cesty. Chtit po diteti aby tam sedelo jak figurina je utopie, to by nevydrzel ani dospely ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.6.14 07:08

@steeve Jeste dotaz…manzel mi stale tvrdi ze s tou starou sedackou nic nemuze byt…ze prakticky ani nezafungovala jelikoz my jsme do niceho nenarazili a ve chvili kdy byl naraz do nas tak jsme ani nestali ale jeste jeli a tudiz to je jakoby jen treba prudce slapnul na plyn…naraz byl zezadu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.6.14 07:56

@Brokianaa jestli s tou sedačkou něco po nárazu je nebo není, to nikdo okem nepozná, proto se doporučuje po nehodě sedačku vyměnit, ona totiž může být naprasklá zevnitř, což my nevidíme a při dalším nárazu místo vypružení praskne, takže při druhém nárazu už dítě nechrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.6.14 07:56

A jen jsem chtela reagovat na to proc jsem si jak pisete nenechala poradit…mam mentalne retardovane dite jehoz mentalni uroven je na urovni cca roku az roku a pul, nemluvi. Umite si predstavit vysvetlovat mu ze ma sedet hezky v sedacce a nesoukat se pres brisni pas ven? Ma volne klouby a tudiz rozsah jak hadi zena.
Opravdu nevim co ted…manzel tvrdi jet v sedacce stare co ma petibodovy pas a podle nej ji nemuze nic byt…
A ja jsem v koncich a opravdu nevim jak se rozhodnout…ani jedno neni idealni reseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.6.14 07:59

Pultik mi prisel idealni ale vadi uz kdyz ma hlavu trochu ven takze nevim proc ji vubec testovali uz od deviti kg ktere ma dite kolem roku a tomu taky nevysvetlite ze nama davat hlavu ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.6.14 08:05
@Brokianaa píše:
A jen jsem chtela reagovat na to proc jsem si jak pisete nenechala poradit…mam mentalne retardovane dite jehoz mentalni uroven je na urovni cca roku az roku a pul, nemluvi. Umite si predstavit vysvetlovat mu ze ma sedet hezky v sedacce a nesoukat se pres brisni pas ven? Ma volne klouby a tudiz rozsah jak hadi zena.
Opravdu nevim co ted…manzel tvrdi jet v sedacce stare co ma petibodovy pas a podle nej ji nemuze nic byt…
A ja jsem v koncich a opravdu nevim jak se rozhodnout…ani jedno neni idealni reseni…

tuto informaci o zdravotním stavu syna jste na začátku neuvedla, a pro takové dítě má vhodnou sedačku navrhnout osobní lékař, který zná podrobně zdravotní stav syna( určitě by našel vhodější řešení, než člověk, který syna nikdy neviděl a jen si ním matka píše na netu), takové sedačky se dělají, které mají speciální uchycení i pro děti s různými zdravotními potížemi, dělá je např. Reha, jsou sice drahé, ale dá se na ně poté získat i nějaký příspěvek od pojišťovny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.6.14 08:10

@steeve je jeste sance mit tady zítra ten dodatecny pas? Ze bych to aspon zkusila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí