Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Si právě říkám…máme „novou“ Fabii combi. Jsme s ní spokojeni. To je zas příspěvek ![]()
No nic holky
Byli jsme dnes i tím mojím šídlem v prodejně sedaček a bylo to hned jasné…Do té Romerky 15-36 jsme ho nebyli schopni ani upoutat jak se bránil… no a pallasku přijal lépe…pultik mu nějak extremně nevadí…vztekal se i v té petibodové vzdy kdyz jsme zastavili… Akorát to pocení…to mi jediné tak nějak vadí…
No a druhá věc…je furt opřený o ten pultík a není zády na opěrce
Tak nevím jestli to tak může být…
@Brokianaa vyzkouset je nejlepsi
![]()
To poceni mi neprijde o nic horsi nez v jine sedacce zatim teda. Mame letni potah ale je jen na sedacku na pultik ne, ale tam jde dat treba plena. Nevim jak to mate vy s prckem ale moje deti se poti hodne takze kdyz nekam jedeme na delsi cestu beru vzdy i nahradni obleceni ![]()
Opreny o pultik je ted ze zkousi kam ho to pusti, uvidis ze toho po par jizdach necha ![]()
Tak at se vam hezky jezdi a hlavne Edikovi ![]()
No včera večer jsem studovala návod a dneska půjdu sedačku pořádně prostudovat…Asi jsem ji měla v pozici ležení a proto tolik místa
Netušila jsem že do této polohy může jen když fakt spí…To Romerku 9-18 jsem tak vozila furt mírně sklopenou na ležení. No a taky jsem netušila, že podpotahem sedatka je nějaký „polštař“ co se má vytáhnout
No tak to budu muset dneska pořešit:-) No a tak náš přetočený pás…mi se jako zdá, že vypadá přetočeně, ale nevím…hodím sem pak fotku…
@Brokianaa jj mrkni na to. Naklopenou ji vozimjak kdy to zase az tak neresim. Myslim ze to jde ted u vas vazneo zvyk ze je to nove a zajimave.
Polstar je takova polystyrenova desticka tu urcite vyndej, ta je jen do asi 18m ![]()
Pas jestli myslis ta pas co by sla dospelemu k rameni tak to si myslim ze je dobre, ze to vychazi z toho jak je ten pas vedeny pultikem
Desticku uz jsem vytahla a prilozim fotky jak to mam pripoutane jestli je to dobre…
@steeve Da se nejak zjistit do jake vysky se smi pouzivat pultik?
Druhy dotaz-v navodu je vyznacene ze se Pallaska smi pouzivat vzadu na krajnich mistech ale prostredni neni vyznacene. Mame v aute ale na prostrednim sedadle normalne isofix a tribodovy pas tak by to melo byt ok ze?
No a posledni - prosim o vyjadreni se k fotkam
Moc dekuji!!!
@Brokianaa u tech dveri mi prijde ze to mas dvakrat otoceny ten pas? Ale neni to z te fotky uplne dobre videt.
U zamku pasu je to ok.
Mate ve fabii tri isofixy
asi v jinym aute ze
ale myslim si ze pokud je tam plnohodnotne sedadlo tak by to i v navodu melo byt ze tam byt muze ![]()
A malej evidentne spokojenej
![]()
Pultik je omezeny jen vahou, s vyskou to vubec nesouvisi, proste dokud nebude mit 18kg muze mit pult.
No kdyz si ten pas dam na sebe tak je ok…jde tak jak ma ![]()
Jj to je v jinem aute ![]()
@Brokianaa jako ten pas je dobre, jen v miste kde jde pres tu bouli (ta bocni vylepsena ochrana) je podle me na kousku protocenej, kdyz to rukou srovnas bude to ok ![]()