Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud se něco nezdá, šla bych k doktorovi, ale podle mě to vypadá na zanícený chloupek či mazovou žlázu (ne za na klasickou bradavici)
tak to je hukot, vyfotit vlastnímu dítěti ptáka a dát to na net ![]()
@malá_holka píše:
tak to je hukot, vyfotit vlastnímu dítěti ptáka a dát to na net
Pokavaď se člověk podíva tak z obrázku ani nejde poznat co to je?
A nevim jestli je lepší vytvářet dítěti z doktoru stres a ještě v takto citlivé partii.
@Anonymní píše:
Pokavaď se člověk podíva tak z obrázku ani nejde poznat co to je?
A nevim jestli je lepší vytvářet dítěti z doktoru stres a ještě v takto citlivé partii.
asi věc názoru no
já bych k mudr šla
@Anonymní píše:
Ahoj, mám 11ti letého syna. Syn se mi svěřil ohledně svého nádobíčka a poukázal na to, že se mu na pinďovi vytvořila bradavice (foto). Ptám se vás jestli se to někdy vašemu synovi přihodilo případně jaké to mělo řešení. Myslíte že to patří k pubertě jelikož syn je oproti svým vrstevníkum vyspělejší o dost.
Předem díky za odpovědi.
Tohle není bradavice, ale buď zarostlý chloupek nebo moluska, přikláním se spíš k té molusce .. každopádně s ním běž, co nejdřív na kožní nebo alespoň k dětský, protože molusky jsou vysoce nakažlivé a rychle se rozrůstají.
@denkat píše:
Tohle není bradavice, ale buď zarostlý chloupek nebo moluska, přikláním se spíš k té molusce .. každopádně s ním běž, co nejdřív na kožní nebo alespoň k dětský, protože molusky jsou vysoce nakažlivé a rychle se rozrůstají.
Dobre diky zajdu.
@majdulacek píše:
To mi nepřijde jako penis 11letého kluka![]()
![]()
Snad nezajdem tak daleko ze budem hodnotit vyspelost meho syna pfuuuu. ![]()
@majdulacek píše:
To mi nepřijde jako penis 11letého kluka![]()
![]()
Mě taky ne
@Anonymní píše:
Snad nezajdem tak daleko ze budem hodnotit vyspelost meho syna pfuuuu.
Tak když tady dáte takovou fotku?
@micta píše:
Mě taky ne
Tak co je proste trochu vic obdařený. Ale prijde mi zvracene az drze hodnotit vzhled penisu 11ti letehe kluka. ![]()
Ahoj, mám 11ti letého syna. Syn se mi svěřil ohledně svého nádobíčka a poukázal na to, že se mu na pinďovi vytvořila bradavice (foto). Ptám se vás jestli se to někdy vašemu synovi přihodilo případně jaké to mělo řešení. Myslíte že to patří k pubertě jelikož syn je oproti svým vrstevníkum vyspělejší o dost.
Předem díky za odpovědi.