Poradna duly
Jana Čurdová
no decka tak pokracovanie :
boli sme len tu u nas na terase, pre istotu som si dala vlozku
a citila bolesti , ale sme celu dobu len sedeli a jak som sa postavila zasa som citila jak to tecie, nie v kuse ale tak po troskach,ale teraz toho bolo o dost viac
takze rozmyslam ze asi pojdeme do porodnice, sice mozno zbytocne, ale nech ma prezru. som nervozna jak pes a tie bolesti su celkom pravidelne a aj to celkom boli ![]()
tak sa tu majte a keby nieco pisem sms
![]()
Ahoj holky,
já nestačím zírat!!!
Lost, Misurdo - držim palce, ať je to bezbolestné a hlavně všechno v pořádku.
Nám na kurzu říkali, že pokud praskne voda, tak si máme na půl hodiny lehnout - to napomůže miminku se tam stočit do té správné polohy - jak odtéká nebo odteče voda, tak se mu tam změní tlak a nějak ho to tam samo pasuje. No a potom záleží, jestli je v pochvě ten streptokok. Pokud ano, tak se jede do porodnice hned po té půlhodině ležení a pokud není, tak stačí až do dvou hodin. Teda pokud hned nezačnou kontrakce.
Jinak nám to tu pěkně kazíte - máme ani ne konec února a pěkná skupinka už porodila.
Aby jsme naší diskuzi nemuseli přejmenovat. ![]()
U nás bylo dneska tak hezky - 20 stupňů, že jsem tomu ani nevěřila. Snad už to vydrží.
Tak držim palce všem rodícím.
A Anel vítám samozřejmě zpátky. Ať všechno šlape tak, jak má.
Anel - vítám
!!! Holčička je nádherná! Přeju Vám oběma hodně štěstí!!!
misurdo - co to má být tohleto???
. Já jsem jak na trní! MISURDO DRŽ SE!
My vlastně nevíme, jestli je to porod nebo ne??? Ať je to jak je, prostě ať to dobře dopadne!!!
bara - vidíš, já se na kurz vyprdla, tak si beru rady k srdci ![]()
Ježiš já dneska z tý misurdy neusnu!!!
Misurdo drzim pesti a doufam ze jsi jela do ty porodnice
Jitus preju pevny nervy pri tom montovani, stehovani ja se ted u vseho vztekam
hlavne kdyz mam dat neco dohromady
Niki ty taky bojkotujes kurzy? Si muzem podat ruce, ale ono kdyz to slo dovnitr tak to proste nejak ven musi ze jo ![]()
Pane jo, TADY SE RODI???!!!!!! Holky moc drzi palce at je vsechno ok, a my mame dalsi miminka!!! Ja chci taky
teda, tak za 14dni
![]()
Jo, prodavam Phil &Teds double kocar, kdyby jste nekdo meli zajem, nebo vedeli o nekom, kdo by ho chtel, detaily jsou v zari 2006 i nejake fotky.
Nazdar děvčata,
SMS služba : Lost píše : Mé jméno je Eliška vážím 3770g a měřím 51 cm. Na svět jsem vykoukla ve 22:16 hod. a až se prospím tak se zase něco písnu.Pa
pak jsem jí za nás pogratulovala a LOST odpověděla :
Děkujeme. Máma je nakonec ráda, že rodila dřív kdo ví jakej cvalík bych byla 18.3. pa ozveme se.
Anel - Vítej doma !!! ![]()
Macko - ty, brdo …smekám …jsi fakt šikulka!!! Já jsem na to pěkný dřevo ![]()
Misurdo - myslím, že už je to tady … máš na čase holka … DRŽ SE !!!
Jééé ANEL - no, to je krása … viděla jsem fotky … máš moc krásné děti !!! ![]()
Ještě jednou Ti gratuluji a těš se z nich.
![]()
Nazdar děvčata, na chvíli jsem manželovi vzala notebook a hezky mi to vyšlo.
SMS SLUŽBA: **Mišurda píše: ahoj volam sa Katka, narodila som sa 24.2. o 22:57 Miške a Igorovi s mieramy 2,90kg a 50cm a mam krasne čierne vlasy po tatovi. Moc Vás všechny pozdravuje.
Fotečky se bude snažit poslat zítra.
MIŠURDA, OBROVSKÁ GRATULACE
![]()
** Anel- moc moc a moc tě vítám, drž se, fotečky úžasné ![]()
Lost- moc ti gratuluji, že už to máš za sebou. Teda ale povím ti, ty máš macíka na holčičku ![]()
Vy jste se s Mišurdou snad domluvili, že máte podobný čas porodu, že? Tak ať jste hlavně zdravé a mimíííííííšci taky ![]()
Macka- deka je opravdu pastva pro oči, klobouk dolů takové šikovné ručičky ![]()
Akaco- moc pěkné bříško a jsi moooooc pěkná mamina.
tak to je uzasny ![]()
holky gratuluju ![]()
ja musim bezet za chvilku na kontrolu
Lost a Misurdo, myslela jsem na vás celou noc, tak moc gratuluju k holčičkám a ať vám dělají jenom radost!!!
Macko, jsi vážně šikulka, to je prostě dar, když tohle někdo dokáže.
Holky díky za přivítání, snad se mi dnes konečeně podaří napsat vám něco víc. Teď musím jít krmit miminko a zkulturnit domácnost.
Jinak to vypadá, že jsme tady byly samé skryté špionky z února, podle těch porodů. Aby nám tady na ten březen vůbec někdo zůstal. ![]()
Misurdo ..... moc, moc, moc gratuluju !!!! ![]()
Jééé holky, to je fakt divný, že už máme 5 miminek na světě a není březen … no, hlavně, že jsou všichni zdraví !!!! ![]()
Je to bezva ..... přeji všem krásné pondělí !!!
Lost, misurdo, gratuluji k miminkum!!!
zvladli jste to na jednicku
![]()
ja teda nestacim zirat, jak to tady frci. rikala jsem to tomu mymu muzskymu, kolik holek uz porodilo, tak prohlasil, ze pokud je doma, tak uz radsi nic nepije, abych se nemusela odvezt sama. my totiz meli v patek a sobotu navstevy a to vite, na sucho se nesedelo. vcetne teda me, taka jsem mela dvojku cervenyho. i kdyz u me se to asi jen tak chystat nebude,ale jak vidno,clovek nikdy nevi, ze ??
![]()
S E Z N Á M E K
Janno .........Anglie............1975.......TP 28.3. 08 - CH,1.dítko Elliot 26.9. 06 Gissele ........Praha...........1981.......TP 24.3 08 -H , 1.dítko Milan 18.7. 04 Werča ........Prachatice.......1988.......TP 14.3. 08 - CH (Robin) Petas ...........Cheb............1977.......TP 25.3. 08 - překvápko Jituš ........Dvůr Králové.......1975.......TP 8.3. 08 - CH (Jeník) Dajma ...... Ostrava...........1984.........TP 18.3.08 - , 1dítko Bohdánek 03.01.04 Nikolaa ..... Praha............. 1984....... TP 4.3.08 - H (Terezka) Akaca ..... Liberec ............1980........ TP 7. 3. 08 - H ( Rosalie ) Bára ...............................1980...........TP 23.3. 08 - CH (Matěj) Poly ...................................................TP 20.3. 08 - H (Sárinka)
// !!! Verča..........Šumperk.......1982............porodila 14.12. 07 - Chlapeček David//
// !!! Anel....... Mladá Boleslav..... 1975........porodila 17.2.08- Holčička Lucinka// , 1.dítko Honzík 7.7.04 
// !!! Stejfa.........Liberec.............1980.........porodila 19.2.08 - Holčička Verunka//
// !!! Misurda........Holic (sk)........1976........porodila 24.2.08 - Holčička Katuška//
// !!! Kristýna........................1976............porodila 24.2. 08 - Holčička Eliška//