Poradna duly
Jana Čurdová
no gissele nemam strach uz se zacina prevalovat potvora jedna. ![]()
nj to uz asi nabrala silu
ona neni ta zboxovana vid
tak si jenom chvilku schrupla a uz muze pokracovat, treba trenuje ![]()
Jo to neni.Po me asi nebude ja jsem byla moooocccc hodna stacilo mi papu a pak jsem spinkala jak mimino.Hlavne jsem musela fakt mit jidlo. ![]()
nj ja byla stejna holt sme byli zlaty deti
![]()
nebo ti nasi rodice trochu kecaj ![]()
vy ste boli take dobre????
moja mama pri mne zhodila 35kg, lebo som len revala od rana do noci, ze som bola hrozne decko
![]()
teda Misurdo ze se nestydis
mno se mnou mama musela celych devet mesicu lezet v nemocnici a zhubla 7kg v tehotenstvi
(prej) mno ale ona je takova ta statnejsi mamina, takze to zas tak znat asi nebylo, zato ja jsem ted pribrala uz patnact a s Milisem to bylo nejakych 31
a to myslim kila, jo a nedavno jsem se dovedela novinu, ze pri porodu omdlela, takze si vubec nic nepamatuje ![]()
Kdyz o tom tak premejslim tak u me si nasi asi nejvic uzili moji pubertu, kdyz si vzpomenu co ja jsem vyvadela, tak bych si sama dala na prdel a oni to normalne ustali, za to je fakt obdivuju co se mnou vydrzeli ![]()
Holky, máte super téma
Moje mamka byla taky pěkně vyhublá, protože jsem zlobila ![]()
Gissele, já bydlím ve Stodůlkách na Hůrce a budu jezdit právě do Dejvic, protože je to manželka mého kolegy (ta pediatrička).
To bude hezký, když zajdeme na kafčo s dítkama - Ellou a Eliškou ![]()
jak vis jak se bude jmenovat? Teda neni to uplne presnem, ale to uz jsem se prokecla?
Ok tak priznavam se vybrali jsme nakonec Elisabeth, pac manza chtel Eli jako mate vy, me se libila Liza a tak z toho je nakonec Elisabeth ![]()
To vis ze zajdem, Milis tu buse chodit porad do skolky i kdyz se na chvilku odstehujem ale od ledna pristiho roku tu budem zase bydlet pac tu stavime novy dum. Takze to budem mit k sobe kousicek
.
Tak jsem si dneska v obchode konecne vzpomela na to seminko, jenomze uz jsem si nakonec nemohla vzpomenout jaky
tak jsem vzala lneny, ale je to nejaky hnedy len nebo co, dala jsem si to do jogurtu jak nekdo rikal a uvidime snad to ve me nevyklici
jako jestli to neni spis k sazeni, predeni tkani a siti ![]()
Jé, Gissele, my taky měli nejdřív Alžbětu - je to super, protože má právě spousty a spousty různých zkratek…
Já myslím, že jsi to někdě psala… Nebo jsi to nebyla Ty? ![]()
no asi jsem to nebyla ja pac to nevi ani moje mati jak se bude jmenovat
ale celkem si to trefila to me dostalo ![]()
Teď jsem to našla - to psala Lost - no vidíš to, tak jsem to z Tebe vytáhla
Mámám je někdy lepší to neříkat, občas to moc zkritizují ![]()
nj prave, sme to nerikali vubec nikomu radsi, nejlepsi je jak se to z nas snazej neustale vytahnout a kdyz zjistili ze u me ani u manzi neuspejou
tak to zkousej u Milise, ale ten ten nic nepovi pac nic nevi
kdyby vedel tak by to samo rek
typickej chlap je to slepici prdelka ![]()
Hezký večer holky
Já se taky připojuji k velké gratulaci, jak Báře, tak Macíííííííkovi
.
Co se týká toho porodu, tak moje mamka omdlela jak u mě, tak i u mojí sestry, tak si říkám a doufám, že to nebude dědičné, i když mě PA ujišťovala, že za její celou dobu se to žádné mamině nestalo
. Tak doufám, že nebudu první
. Stále vybírám nějaké ty CD do porodnice a nemůžu se rozhodnout. Tašku jsem teď doplnila posledními věcmi a ještě ta music
.
Bolí mě dnes děsně hlava, tak si půjdu lehnout, užijte si krásný víkend a hlavně v pohodičce
![]()
Ahoj Poly
neboj neomdlis ![]()
Ja si hudbu ani nevybiram, mam ted sice oblibenyho Justina Timberlaka a Linkin Park ale nevim jestli by se mi to pak nezprotivilom tak nevim jestli si radsi nebudu zpivat ![]()
Preju at te prestane bolet ta hlava (to nenavidim bolest hlavy a migreny blee) hezky se z toho vyspi, me je zase hroznej hic se potim jak v saune (jsem v obyvaku) ![]()