Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
22.2.08 17:07

no gissele nemam strach uz se zacina prevalovat potvora jedna. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.2.08 17:12

:lol: nj to uz asi nabrala silu :lol: ona neni ta zboxovana vid :lol: tak si jenom chvilku schrupla a uz muze pokracovat, treba trenuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
22.2.08 17:46

Jo to neni.Po me asi nebude ja jsem byla moooocccc hodna stacilo mi papu a pak jsem spinkala jak mimino.Hlavne jsem musela fakt mit jidlo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.2.08 18:15

:lol: nj ja byla stejna holt sme byli zlaty deti :lol: :lol:
nebo ti nasi rodice trochu kecaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
22.2.08 18:19

vy ste boli take dobre???? :lol: moja mama pri mne zhodila 35kg, lebo som len revala od rana do noci, ze som bola hrozne decko :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.2.08 19:20

:lol: teda Misurdo ze se nestydis :lol: :lol: mno se mnou mama musela celych devet mesicu lezet v nemocnici a zhubla 7kg v tehotenstvi :lol: (prej) mno ale ona je takova ta statnejsi mamina, takze to zas tak znat asi nebylo, zato ja jsem ted pribrala uz patnact a s Milisem to bylo nejakych 31 :lol: a to myslim kila, jo a nedavno jsem se dovedela novinu, ze pri porodu omdlela, takze si vubec nic nepamatuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.2.08 19:23

Kdyz o tom tak premejslim tak u me si nasi asi nejvic uzili moji pubertu, kdyz si vzpomenu co ja jsem vyvadela, tak bych si sama dala na prdel a oni to normalne ustali, za to je fakt obdivuju co se mnou vydrzeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
22.2.08 19:35

Holky, máte super téma :-D Moje mamka byla taky pěkně vyhublá, protože jsem zlobila :-)

Gissele, já bydlím ve Stodůlkách na Hůrce a budu jezdit právě do Dejvic, protože je to manželka mého kolegy (ta pediatrička).

To bude hezký, když zajdeme na kafčo s dítkama - Ellou a Eliškou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.2.08 19:42

:lol: jak vis jak se bude jmenovat? Teda neni to uplne presnem, ale to uz jsem se prokecla? :lol: Ok tak priznavam se vybrali jsme nakonec Elisabeth, pac manza chtel Eli jako mate vy, me se libila Liza a tak z toho je nakonec Elisabeth :lol:
To vis ze zajdem, Milis tu buse chodit porad do skolky i kdyz se na chvilku odstehujem ale od ledna pristiho roku tu budem zase bydlet pac tu stavime novy dum. Takze to budem mit k sobe kousicek :D .

Tak jsem si dneska v obchode konecne vzpomela na to seminko, jenomze uz jsem si nakonec nemohla vzpomenout jaky :D tak jsem vzala lneny, ale je to nejaky hnedy len nebo co, dala jsem si to do jogurtu jak nekdo rikal a uvidime snad to ve me nevyklici :lol: jako jestli to neni spis k sazeni, predeni tkani a siti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
22.2.08 20:02

Jé, Gissele, my taky měli nejdřív Alžbětu - je to super, protože má právě spousty a spousty různých zkratek…
Já myslím, že jsi to někdě psala… Nebo jsi to nebyla Ty? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.2.08 20:06

:lol: :lol: no asi jsem to nebyla ja pac to nevi ani moje mati jak se bude jmenovat :lol: :lol: ale celkem si to trefila to me dostalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
22.2.08 20:08

Teď jsem to našla - to psala Lost - no vidíš to, tak jsem to z Tebe vytáhla :-D Mámám je někdy lepší to neříkat, občas to moc zkritizují :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.2.08 20:20

:lol: :lol: nj prave, sme to nerikali vubec nikomu radsi, nejlepsi je jak se to z nas snazej neustale vytahnout a kdyz zjistili ze u me ani u manzi neuspejou
tak to zkousej u Milise, ale ten ten nic nepovi pac nic nevi :lol: :lol: kdyby vedel tak by to samo rek :lol: typickej chlap je to slepici prdelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
22.2.08 21:13

Hezký večer holky :P Já se taky připojuji k velké gratulaci, jak Báře, tak Macíííííííkovi :srdce: .

Co se týká toho porodu, tak moje mamka omdlela jak u mě, tak i u mojí sestry, tak si říkám a doufám, že to nebude dědičné, i když mě PA ujišťovala, že za její celou dobu se to žádné mamině nestalo :wink:. Tak doufám, že nebudu první :cry:. Stále vybírám nějaké ty CD do porodnice a nemůžu se rozhodnout. Tašku jsem teď doplnila posledními věcmi a ještě ta music :nevim:.
Bolí mě dnes děsně hlava, tak si půjdu lehnout, užijte si krásný víkend a hlavně v pohodičce :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.2.08 21:43

Ahoj Poly

neboj neomdlis :D

Ja si hudbu ani nevybiram, mam ted sice oblibenyho Justina Timberlaka a Linkin Park ale nevim jestli by se mi to pak nezprotivilom tak nevim jestli si radsi nebudu zpivat :lol:

Preju at te prestane bolet ta hlava (to nenavidim bolest hlavy a migreny blee) hezky se z toho vyspi, me je zase hroznej hic se potim jak v saune (jsem v obyvaku) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí