Poradna duly
Jana Čurdová
misurda - hezká fotečka, tam vám to moc moc slušííí
… Tak je to s tím kopáním asi normální, no. Řikala jsem si, že je to asi normální… Já na sexík nemám nervy… asi před týdnem a půj jsem se na to vrhla a zjistila jsem, že už na to prostě nemám
… a ono to pak už ani nebylo nic příjemnýho… jsem jak balvan
… tak prostě můla, no… a pocit frigidy u mě trvá… jsem vědavá, jestli se to zlepčí
![]()
Aha, Já to odsávačku moc nepreferuju. bojím se, že budu odstříkávat zbytečně moc a pak se mi ho zbytečně moc bude tvořit… no, když bude potřeba, dokoupím…
Niki ja to taky nechapu jak to ty zensky delaj ze maj svoje gate az do porodu
sem jenom pres
pribrala nejakej 12cm a stehna to je idealni mira v pase
, si prave nejsem jista jestli si je pak jeste nenecham, ze by mi mohly konecne normalne sednout vis ![]()
Co se sexiku tyce tak jsem taky asi nejak zfrigidnela
uz teda delsi dobu nemam vubec chut, naladu a silu. Nemuzu se u toho ani hnout je to strasny a k tomu jak mala vzdycky vecer zacne kopat mi taky na chuti nepridava
. Holt ma polovicka trochu trpi, ale to se neda nic delat. Si to vynahradime ![]()
Misurdo oni by v porodnicih nejaky odsavacky meli mit, v Podoli mi pujcovali co si pamatuju.
Chjo manza cuci na fotbal to je nuuudaa ![]()
GISSELE- z toho si nic nedělej, jak mají chlapi v televizi fotbálek nebo hokej, tak je ani těhotná manželka nezajímá
. S tou odsávačkou máš pravdu, já jsem si ji teda už koupila, ale do porodnice si ji taky neberu. Na kurzu nám PA říkala, že zapůjčují a každé mamině taky vyhovuje jiná, tak doufám, že nebudu kupovat novou
.
Mišurdo- mooooooooc pěkná fotečka, jste tam jak dva andílci ![]()
Já s kalhotama problém moc nemám, to spíš jak psala Nikča s těmi vrchními díly. Sotva si je natáhnu, už je musím z vrchu tahat zase dolů, ach jo holky. Já se na malou už tak těším jak bude venku, ale zase si myslím, že mi to bříško pak bude i chybět, máte stejný pocit??? Pořád se sním mazlím a vykládám si, ach ta nostalgie.
No nic, jdu se pokusit usnout, jestli to půjde, tak dobrou děvčata ![]()
Poly - nj on vubec nevnima
na nej delam ruzny posunky, mluvim, nadavam mu a on o tom vubec nevi
![]()
Taky jdu do hajan tak dobrou noc at vas blechy nestipou celou noc
Hele ale ono to brisko sice nebudes mit, ale zase o to vic se s malou budes moct mazlit
takze si mysli ze ti ani tolik chybet nebude, spis prvni druhy den je to takovy divny
Ahoj těhulky!
No ne, že bych dneska vstávala první?
No to mi neřikejte. Doufám, že je to jen normální stav a raní ptáče Akača a Misurda a další jsou v poho, jen se jim prostě nechce dodržovat tradice… Teď už je každá odchylka podezřelá. Stačí mi, abych byla u mámy, šla se psem, nevzala si s mámou telefony a Mára má infarkt a shání auto, že nezvedám telefon a že rodím. Pak volají Márovi spolupracovníci a blahopřejí mu
. No je to mazec. Takže žádný ulejvání a podstivě se hlásit
! (to řiká ta pravá, že?
)
Gissele - já jsem si řikala, v čem půjdu z porodnice, když už nebudu mít břicho, ale nemám jediný kus oblečení (kalhoty), co by mi byly. No a nový si těžko můžu koupit když nevím, jestli je potom zapnu. Jak velký budu mít břicho, až nebudu mít břicho? Máma mě firt otravuje s kšandama
… no to bude teprv sranda
… myslela jsem, že ty těhu kalhoty řeším jenom já… jsem ráda, že nejsem sama
… ale už je to za pár, tak snad se s tím nebudeme zlobit dlouho…
Terezka byla dneska v noci zlatíčko a byla vzhůru jenom jednou a to když jsem šla „potichoučku“ (
) na záchod - ono to potichoučku… vzhůru byli všichni
![]()
jdu se nasnídat a mám tu připravenou další práci. Dneska to budu střídat s žehlením, trochu se mi to nakupilo
, tak budu na příjmu. Pa pa pa
Ahoj po case,
Stefje uz jsem pogratulovala na BC ![]()
Ad obleceni z porodnice, obavam se, ze to bricho jen tak nezmizi, takze v tehu kalhotach odejdete uplne v pohode
![]()
janno -
toho jsem se obávala, ale na druhou dtranu to aspoň nemusím řešit …
neboj nikol, ja keby som odchadzala do porodnice, tak bud napisem niekomu sms , alebo by som este napisala z domu, myslim ze az tak sa tam nebudem ponahlat, v nemocnici som za 5 minut
![]()
ja si tiez necham doniest do porodnice tehu rifle, oni sa daju na pase aj troska stiahnut, a nemyslim si ze by to brucho hned zmizlo
videla som to na babach co porodili v nemocnici, niektore vyzerali ze su este stale tehotne
![]()
ja som hore od siedmej, ale som dnes nejak mimo, bolia ma oci, asi by som si mala este pospat
, ale rano mi igor zobral pocitac, tak som ani nemohla napisat ![]()
poly inak ja si myslim ze mi tiez bude za bruskom trosku smutno,( a to asi hlavne preto lebo teraz je take pekne hladke, normalne ho mam celulitidove ovisnute
) ale zase pocitam s tym ze mi ten smutok za bruskom vynahradi radost z katky
![]()
a dik za pochvalu fotky
![]()
Ahoj holky,
přeji krásné dopoledne. Já jsem dnes spala v poho - jen 2× WC. Ale mimčo se jen protáhlo a zase jsme hned spali … tak to byl zázrak. ![]()
Za chvilku jdu na pedikuru … abych nedělala na sále ostudu … nohy mám … no, fuj!!!! ![]()
Už mi asi 2 dny pobolívá ucho… jen 1O min.bolí a potom např. 3 hod. nic a zase ??? Tak nevím - nikdy jsem s ušima nic neměla … asi to bude jen ofouknuté ??? Odpoledne zajdu za holkama do lékárny a oni mi něco dají… uvidíme . ![]()
Lněné semínko tady pojídám já … s jogurtem to docela jde.
Začala jsem pít 2× denně čaj z maliníku a ob den si zkouším dělat masáž hráze - ale to mi moc nejde ( asi to dělam blbě).
Tak myslím na ty naše 3 miminka. Doufám , že jsou všichni OK !!! ![]()
Těším se na další.
![]()
Ahoj holky,
tak hlásím, že jsem po prvním monitoru. V porodnici byly všechny sestřičky moc milé, ale co se člověk nezeptá, tak ony samy nepoví. Čekala bych od nich nějakou iniciativu, když vidí, že je tam člověk poprvé. Monitor mi natáčely v pokojíčku na hekárně, protože na vyšetřovně ležela nějaká jiná paní, které pořád tleskaly u břicha. Trvalo to dvacet minut a asi je všechno v pohodě, protože neříkaly nic špatného. Příští týden jdu ve středu, načasovaly mi to před tím, než pak půjdu na kontrolu k doktorce, tak ta mi pak aspoň řekne, co a jak.
Po včerejší kontrole jsem jinak dost klidná, spala jsem celou noc. Teda až po tom, co jsem se odstěhovala do obýváku, protože manžel nemohl nějak spát a během dvou hodin mě třikrát vzbudil, tak jsem se naštvala, bafla peřiny a šla. Ráno jsem mu řekla, že příště se ale stěhuje on.
Dneska je u nás strašně hnusně, prší a je zataženo. Nějak se mi nic nechce, ale abych se nenudila, tak asi budu něco dělat. Asi si dám v kanceláři dohromady papíry a nepořádek na stole.
Tak zatím pa a hodně pište, ať mám co číst.
Misurdo - jéééé, novinka … pěkné foto ![]()
Vy jste všechny takové holky šikovné. ![]()
bara2 - ahojky, taky mi tleskali u břicha a nic
… i jsem chodila pomístnosti, kam mi kabely dovolili a nic
… prostě natáčení v sedě mi nepůjde
… a oni to nepochopí… a myslím, že 20 min je normálka. Já jsem to měla taky tak…
Tak jsem myslela, že budu pracovat, ale přišla mi sousedka, ať si jdu povídat, tak jsem teď dorazila. Minulý týden jí umřel mažel, tak je z toho hotová. Nedivím se. Bohužel i takový věci se stávají…
Holky, neumíte některá s Photoshopem? Tady se zlobím s jednou prkotinou
… nebo nevíte, v jakým programu bych mohla otočit obr. zrcadlově? Ach jo, ta technika
…
Už jsem to konečně našla! Dneska budu mít ze sebe radost! Ale i tak díky ![]()
Ahoj,
Nikol, myslím, že i v infranwiew jde foto otočit zrcadlově. A je to jednodušší než v adobe. Bohužel doma ho nemám, abych to zkusila, ale v práci mi to šlo. A kalhoty taky řeším. Do porodnice pojedu v těhotenských a domů taky, stejně vystoupím z auta a doma navleču nějaký tepláky, aby byla poporodní úleva a raději se nebudu stresovat, že se ještě nevejdu do džín. Přešla jsem z velikosti 38 na 42 a stejně to je málo.
Dneska je úplněk, tak co holky, komu měsíční přitažlivost přivede kontrakce? Ten můj milouš zase dneska drží tu svojí prdlou úplňkovou dietu, tentokrát jenom na vodě a žádné jídlo. to já špagatky s omáčkou a jedno nealko pivko na žáhu.
misurdo, sluší Vám to pospolu ![]()
pa a pište holky¨, ať je co číst
K
Peťas, Misurdo, kolik si dáváte toho semínka? Já slyšela polévkovou lžíci denně, ale nevím, jestli to není moc. Tak raději dávkuji po lžičkách. Co Vaše zkušenosti?
K