Poradna duly
Jana Čurdová
teda co se to děje? To jsou snad nějaký erupce, nebo co?
Ach jo.
Holky díky za odsávačku. K
no zase novinky
vidis petas , este bola rada,
tak drzime palce aj nikol, dufam ze vsetko bude v poriadku
![]()
teda to jsou veci
tak snad budou obe devcata v pohode. koukam neni dne ani hodiny, kdy nevite co se na vas navali za prekvapka. tak hlavne at jsou s dobrym koncem
![]()
Holky, holky, holky .....
SMS služba … Stejfka píše : Holky moje je to tady. Už jsem na sále. Myslete na mne. Bojím, bojím. Stejfka
Tak to byl teda popolední budíček. Držím palce a ať je vše OK !!!
![]()
no ty brdo, tak zachvilku pribudne dalsie babo .
ja sa tak tesim a v myslienkach to prezivam s tebou stejfo
![]()
u nas bol akurat ujo, boli cela rodina u sestrenice vo francuzku skoro 2 tyzdne a doniesol mi plnu cestovnu tasku veci pre katku, lebo jej sa narodilo na zaciatku novembra a ze oni uz dalsie decko nechcu :8o: a teta tam zostala, ze na rok :8o: :8o: :8o: takze zas mozem prat a zehlit a som si mylsela ze uz to mam z krku, sak ona mi poslala este viac veci nez mam ja, ale ja som si hovorila ze na tych prvych par mesiacov netreba nejake haldy pradla ![]()
Akaco- vypadá to, že ty erupce tady vážně jsou ![]()
Petas- ještě, že tě máme holka ![]()
Stejfi- vydrž, myslíme na tebe ![]()
Mišurdo- ty zatím nic??? Otvírání se ti zase zatáhlo nebo se malé nechce ven ![]()
Holky,
vyrážím ven. Potom ke kámošce na návštěvu. Kdyby se něco dělo … dám vědět večer. Tak pa pa pa ![]()
Holky , koukám, že se tady předbíhá.. no toto?? ![]()
Ale hlavně, aby vše dobře dopadlo a miminka i maminky byly zdravé. Stejfo, drž se a Nikol Ty taky.. tfuj tfuj holky.. hodně štěstíčka.
poly ja ti neviem, sak naposledy ma kontrolovali zospodu predminuly piatok
a dalsia KO je az v pondelok
, ale citim sa lepsie nez minuly tyzden , nejako viac vladzem
sak keby sa nieco dialo sa ozvem, zatial ma len pobolievaju krize tak jak pred kramamy, ale to ma tak pobolieva uz dobry tyzden a stale nic, tak este cakame a som aj rada , nech malicka este nieco priberie ![]()
Tak jsem prisla s Milisem z prochajdy a koukam ze uz to ma Stejfa asi za sebou
, teda holky tady to frci a to je brezen az za devet dni
.
Ahoj, holky,
teda, já fakt žasnu - bála jsem se, že budu první a teď to vypadá, že tady s břichem ještě za měsíc ![]()
Strašně strašně strašně moc držím palce Stejfce i Niki!!!
Mně kleslo břicho poprvé už víc, než před měsícem a od té doby vůbec nic… akorát jsem měla takové lehké menstruační bolesti celou sobotu večer. V pátek jdu na kontrolu, tak se uvidí, co je nového…
Já si odsávačku taky zatím nekupuju - většinou mi všichni doporučili počkat, ale také mi doporučili na ní pak nešetřit, levné jsou prý na prd…
Holky, držte se a dejte vědět, když to na vás příjde ![]()
Ahojky, zdravim vas z Unora..... koukam, ze mate recept na spousteni porodu, tak sem s nim, u nas uz tri prenasime a nechce se to hnout
![]()
Drzim palce rodicim a hodne stesti cekatelkam.
Endy
vy febraurovky ale mate este stale dobru naladu
dostala ma ta deathline a to aby si pohol
![]()
Misurdo, me uz nic jineho nezbyva, nez si z toho delat legraci… podle UTZ z pondelka uz ma prcek 3900g, tak si me chteli nechat v porodnici uz dneska…ale ukecavala jsem primare, at nam da sanci, ze ho treba uplnek vytahne ven…koukal na me jako puk a ptal se, kdy ten uplnek bude, takze mam odklad do ctvrtka…pak uz nam asi zacnou pomahat…
Mam ve ctvrtek nastoupit se sbalenou taskou …bojim bojim..... ![]()