Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
450
17.2.08 18:57

Teda Verco ten je krasnej :D a moc vam to spolu slusi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
17.2.08 19:35

Verco je moc krasnej.Blahopreji.Co se vubec stalo,ze se narodil tak brzy?Asi se ptala uz misurda ze? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.2.08 19:53

jéé to je krásnej mišpulínek :wink: , moc pěkná rodinka!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
18.2.08 07:46

dobre rano :lol: :lol:

Verco-mas mooc krasny fotky.proste parada :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.2.08 09:02

Odpovídám trošku se zpožděním, ale nejsem ted přimo doma na netu, ale chodim k našim - takže proto.

Davidek je moc krasnej, sestřičky ho v Olomouci měli hrozně rády, on is zase moc rád stahoval všechny hadičky (na které dosáhl) nebyl problém, aby si sám vytáhl sondu z žaludku… prostě číslo. Ted sestřičky v Šumperku ho mají také rády, říkají mi, jak je krásný… a on je, je roztomiloučkej, hlavně když na nás vycení ty dásně když se usmívá, to je hrozná srnada.

A co se stalo,
13.13. kolem23:00 ze mě začala hrozně téct krev, sytě červená a jebyla sražená,prostě jako když se řízneš, tak ti chvilku valí krev… no tak takhle ja jsem krvácela, ale hrozně moc. Ještě k tomu přítel byl zrovna ve Zlíně u zubaře s pal tam u svojí babičky (pochází ze Zlína)
Takže mě vezli naši na ambulanci, už když jsem šla po chodbě, tak jem za sebou nechava krvavou čaru, tenisky už jsem měla plné krve.
Nejdřív doktor jen tak posedával, v klidu podloženou hlavu rukou a koukal na mě. vedle něho ležel takový ten zvon, kterým poslouchá na bříšku tlukot srdce… a ptá se mě… cítíte pohyby… já jsem byla tak vytřepaná a v šoku, že jsem nemohla nic cítit. Misto toho aby se zvedl a poslechl si třeba… tak jen furt at se uklidním… to na mě samozřejmě nezabralo, křičela jsem tam po nich, at něco udělají, at jen tak nesedí… ne sprpstě, ale byla jsem bezradná… a jela jsem tam proto, aby mě pomohli a oni jen tak seděli…
Pak mě vzalio na utz a tam to šlo ráz na ráz, zjistili, že se mi odlučuje placenta a že se mi děloha nalévá krví. Pak to bylo hned, vyslíct, přeskočit na jiné lůžko a doslova utíkali se mnou na sál, v tom běhu po cestě na sál jsem jim rychle podepisovala nějaké papíry že souhlasím… doteď nevím s čím… ale podpsala jsem všechno :-)
No a pak už nevim, hned mě uspali, ani jsem nestačila počítat do desíti, jako jindy když jsem byla třeba na slapáku… a Davidek byl na světě.
Hned sám dýchal, plakal… akorát byl malinký. Já jsem zončila na JIPce, musela jsem dostat 3 krevní plazmy, protože jsem sktratila moc krve.
Ale dopadlo to všechno dobře.
teď musím končit, protož eutíkám za tím naším zlatíčkem a jdeme rehabilitovat…

Jinak nám jde výborně kojení, saje jak drak a to je důležité. Musím ho umět nakrmit bez sondy, aby mohl jít domů. Potommusí mít váhu minimálně 2200g ale normálně pouští až tak 2400g - 2500g. Takže doufám že tak ještě 10 - 14 dnů a je doma.

Holky valím,
Určitě mi nevadí, že jsi dalal fotky do té galerie. Až budu mít nové, tak zase pošlu.

Sorry za chyby.

Ahoj Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.2.08 09:32

Verčo - držim palce, ať vám to všechno vychází. Už sis zažila dost, muselo to být strašné. Hlavně že se Davídkovi daří dobře a je z něj zdravé miminko. Musí to být hodně náročné starat se o takového drobečka. Kamarádka má holčičku 2,5kg a zdá se mi strašně droboučká, natož pak Davídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
18.2.08 09:48

ahoj holky dnes v noci jsem moc toho nenaspala nejak na me asi dolehly ty krasny dve miminka ktera se tady najednou vyrojila. :D premyslela jsem o blbostech ach jo uz se to blizi a clovek zacina blaznit. :oops:

verco je to hrozny co sis musela zazit,ale jsem rada ze to takhle dopadlo.Odlucovani placenty je fakt nebezpecne a neco se musi udelat do 24hod.A ja bych tam asi taky pekne radila to mi ver. :evil:

Tak ja pujdu neco udelat a uvarit a vyprat pro tatinka s maminkou a budu se koukat jak se mate.Preji hezky den. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
18.2.08 10:34

Ahoj holky,
přeji krásné ráno z Chebu. :lol:
Werčo - jsi hvězda, hned jsi napsala aktuální seznam. Hodná holka. :-) :pankac:
Lucinko a Anel - myslím na Vás holky. Doufám, že se máte hezky. :srdce:
Verčo - ty brďo, tak to jsi si tedy užila. Obrovské starosti na začátku, ale já jako sudička říkám : Máte vybráno… už jen vše to nejlepší a už to bude vše OK!!! Jinak s kojením teda smekám… to teda zírám.Jsi dobrá!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
18.2.08 10:36

Ahoj holky,
přeji krásné ráno z Chebu. :lol:
Werčo - jsi hvězda, hned jsi napsala aktuální seznam. Hodná holka. :-) :pankac:
Lucinko a Anel - myslím na Vás holky. Doufám, že se máte hezky. :srdce:
Verčo - ty brďo, tak to jsi si tedy užila. Obrovské starosti na začátku, ale já jako sudička říkám : Máte vybráno… už jen vše to nejlepší a už to bude vše OK!!! Jinak s kojením teda smekám… to teda zírám.Jsi dobrá!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
18.2.08 10:44

Sorry, kousl se mi PC.
Verčo - krásné foto. Jéééé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.2.08 11:39

verco to si teda viem zivo predstavit tych lekarov jak si tam na nocnej kludne sedia i.d.i.o.t.i. :evil: :evil: :evil: ale konec stastny, uz bude len dobre :wink:
a to sa teda divim ze mas tolko mlieka a este viac sa divim ze tam nie je nejaka mamicka ktora by nepotrebovala 8O ale je to super!!!!
takze si musis na davidka aj tak pockat asi az do marca (teda brezna) :wink:

ja uz tiez nespim moc dobre, lebo jak sa zobudim ked idem na wc-ko, tak potom az si lahnem uz nedokazem mysliet na nic ine, len na porod :roll: :roll: :roll: ale este chcem vydrzat min do dalsej poradne ktora je 25.2. a potom uz mozeme ist na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.2.08 11:48

Ahoj holky, teda verčo, to museelo být něco, to je síla. Hlavně, že to takhle dopadlo, ale přístup doktorů byl nic moc.
Zatím pa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
18.2.08 11:55

Ahoj,
tady služba SMS … :lol:
Stejfka píše : Tak děvčata, kontrola dopadla špatně… jedu do porodnice. Budou mne pozorovat, možná mě ještě pustí domů. :roll:

Za sebe : doufám, že to bude vše OK !!! Myslím na ni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
18.2.08 12:14

Ahoj holky,
omlouvám se že Vám sem lezu ale chci Vám pogratulovat k prvním drobečkům. Hlavně přejeme hodně zdravíčka a mlíčka :dance: :-)

Anlea z února :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.2.08 12:18
Petas píše:
Ahoj,
tady služba SMS … :lol:
Stejfka píše : Tak děvčata, kontrola dopadla špatně… jedu do porodnice. Budou mne pozorovat, možná mě ještě pustí domů. :roll:Za sebe : doufám, že to bude vše OK !!! Myslím na ni. :lol:

no teda 8O 8O 8O co sa rozrhol pytel??? 8O 8O 8O stejfo drz sa !!!! a keby aj nieco, sak uz tiez mozes rodit :wink: drzime palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí