Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
18.2.08 12:20
anlea píše:
Ahoj holky,
omlouvám se že Vám sem lezu ale chci Vám pogratulovat k prvním drobečkům. Hlavně přejeme hodně zdravíčka a mlíčka :dance: :-)
Anlea z února :wink:

dakujeme pekne!!!! a uz sa nevieme dockat!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
18.2.08 12:26

No holky to zase koukam.My snad vsechny odrodime v unoru ne?No ja vedela proc se mi tak blbe spalo.No ale Stejfe to taky dopadne na jednicku.My jdeme na ko ve ctvrtek tak jsem nato zvedava. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
18.2.08 12:27

Holky,
jdu se natáhnout po obědě. Moc jsem v noci nespala. Nebojte se telefon mám u hlavy, kdyby psala Stejfka … hned se ozvu. Tak pa a dobrou noc . :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
18.2.08 12:28

jo a jeste jsem tady nevidela dlouho nikcu tak doufam ze je ok.Je uz taky zhavou kandidatkou,ale to by snad napsala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.2.08 13:11

no to je zase novina, doufám, že bude Stejfa OK. To je tím hnusným, smradlavým počasím, co je v Liberci. Páchne to tady jako někdev JZD u hnoje. My jdeme na KO zase ve středu.

Zrovna hledám hudbu, která by se mi u porodu líbila a zatím pořád nic, už jsem dokonce i u Nirvany a to by se nemuselo líbit doktorům. Sand na něco narazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.2.08 15:46

Ahoj děvčata, tak jsem doma. Ne na dlouho, zítra ráno budu volat pro výsledky a podle toho se zařídíme. Doktor mi udělal Hemiltna aby mi vyvolal porod. Když se to nespustí samo, tak v pátek ráno jdu na vyvolávačku. Já to tušila, že ty opuchy nejsou dobré. Vysoký tlak a bílkovina v moči. Od poslední ko jsem přibrala 5kg co není normální.
ale malá je v pořádku, dělali mi ult a váží asi 3,10Kg.
Holky ten Hemilton to je pěknéj hnus, bolelo to. Hned jsem začala špinit.

Verčo Davídek je fakt krásné miminko. Doufám, že vás co nejdříve pustí domů. Držím palečky.

Děkuji že jste na mne mysleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
18.2.08 15:54

Stejfko tak to vypada na tu preeklamsii?V cem spociva ten Hamilton?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.2.08 16:05

Je to takové normální vnitřní vyšetření, jenom není tak citlivý jak jindy. Myslím pana doktora. Myslela jsem, že se mi chce dostat do žaludka ze spodu.

No uvidím zítra a podle toho se to spozná. Říkali že to je na hraně a je lepší nic neriskovat. Malá je dostatečně vyvinutá, tak se nemusí tolik riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
18.2.08 16:10

stejfo-to je teda sila. hlavne, ze to maji podchyceny. tak budes chovat o trocku driv :lol: :lol: drzim palce :! :! ja taky ted nabiram kg, za 14 dni dve kila,ale moc zatim ok. tak se drz!!! ten hmat jsem slysela, ze je neprijemny a je lepsi nevedet, ze ho chysta udelat, clovek se aspon uvolni. takhle moji kamosce praskla voda hned na stole. ne naplno,ale trochu, tak jela a kluk byl ten den na svete. cetla jsem,ze nekdy to pomuze,nekdy ne. uvidis do patka. to jsou teda nervy, to ti povim. bylo by lepsi, aby se to rozjelo samo nez s chemii.

lost-to je hmat, kterym si projede cipek(prstem),aby se vyvolal porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.2.08 16:15

Jitko díky za vysvětlení. On mi řekl co dělá, až když to dělal. Takže jsem neměla čas se nějak lekat. Řekl, že tím porušuje ty obali na čípku.
Jen aby to dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
18.2.08 16:16

Aha diky za info.

Stejfo mala je vyvinuta je to ok tak to budes mit kdyztak uz za sebou.Hlavne nic nepodcenit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.2.08 16:17

jezis stejfo 8O 8O 8O tak to su nervy, drzim palce aby sa to rozjelo samo od seba, ale myslim ze ani to vyvolavanie by nebolo nic take strasne :wink: aspon vies ze najneskorv piatok budes mat svoju princenznu u seba :wink: , trosku zavidim :wink:
a to som sa vcera smiala, ze mozes byt dalsia , lebo mate s anel rovnaky TP, to by znamenalo ze aj jitus by mala nasledovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
18.2.08 16:29

misurdo-vubec bych se nezlobila. ale mam pocit,ze si tam prtous jeste pobude. bricho mam porad pekne nahore a nechce klesnout ani o pid.

stejfo- tak to je dobre, ze te neupozornil. tim, ze ja o tom hmatu vim, tak si myslim, ze to je horsi. ale prezili jine… :lol: :lol: neboj to bude dobry :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.2.08 16:36

Všechny to přežijeme a ve zdravý. Jsme přece holky krev a mlíko. Ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.2.08 16:43

Stejfi, moc na tebe myslím, budu rdžet všechny palce, aby se to rozjelo samo. A v JB to bude určitě fajn, uvidíš. Mysím, že můžu za všechny napsat, že už se moc těšíme na tvoje malé a zdravé miminko.
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital